Fizetésemelésnek, munkahelyi sikereknek nézünk elébe - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 28.

2016.augusztus.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vénusz, a kis szerencse és a Jupiter, a nagy szerencse bolygója ma együttállásba kerül a Szűz jegyében: harmonikus munkahelyi kapcsolatok, fizetésemelés, új, jól fizető megbízások megszerzése jellemzi ezt az időszakot. Ha szingli vagy, akkor vizsgáld meg azokat a pasikat, akik munkád során felbukkannak, növeld esélyeidet a randizásra és a férjhez menésre, de legyél kevésbé kritikus a másikkal kapcsolatos elvárásaidat illetően. Vannak, akik a bennük keletkezett érzelmi űrt drága luxuscikkek megszerzésével próbálják kompenzálni. Mivel ez a fényszög hajlamosít önmagunk kényeztetésére, mellőzzük a nassolást, kerüljük a cukros és zsíros ételek fogyasztását.

Bika (04. 21-05. 20.) Kockázatvállalásra, fogamzásra alkalmas a nap, a gazdasági érdek könnyen szerelemhez vezethet, sőt, még az is kiderülhet, hogy a hobbidból meg tudnál élni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha ingatlant keresel, találhatsz olyat, ami hatalmas értéket képvisel, bővítheted vagy átrendezheted a lakásodat, pároddal pedig megkezdheted a közös életet.

Rák (06. 22-07. 22.) Bármilyen szakképzésen veszel is részt – nyelvtanfolyamon vagy szakmai tréningen -, kifizetődik, ha pedig álláshoz akarsz jutni, használd a kapcsolataidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pénzügyek intézése közben megismerkedsz valakivel, akinek gazdagsága felszítja benned a szerelmet, mások megsegítése pedig jó üzleti érzékre vall.

Szűz (08. 24-09. 23.) Magánéletedben, ingatlan- és pénzügyekben csupa öröm és ragyogás, egy kapcsolat anyagi hasznát élvezheted, ráadásul a megjelenésedet is felturbózhatod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Titkos viszonyodból anyagilag profitálhatsz, de kerüld a pénzügyi és jogi stikliket, és az olyan partnereket, akik hasznot akarnak húzni a veled való kapcsolatból.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szponzoroddal egy hullámhosszra kerülhetsz, egy barátság szerelemmé érlelődik, anyagi vágyad valóra válik, és a protekció kérésének is eljött az ideje.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jelentős események várnak a munkahelyeden: vagy előléptetésről, netán kinevezésről van szó, vagy olyan embert sikerül elbűvölnöd, aki rangban feletted áll.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha utazol, utad kellemes lesz: egy vonzó külföldinek bebizonyíthatod milyen nagy vagy a flörtölésben, de a mai nap arra is alkalmas, hogy jogi ügyeidet rendezd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lakásvásárláshoz hitelt kaphatsz, könnyen megszerzed mások pénzét, s ha adótartozásod van, kedvező fizetési feltételekben állapodhatsz meg a hatósággal.

Halak (02. 20-03. 20.) Szakmai és üzleti együttműködéseden áldás lesz, rendezheted peres ügyedet, de az sem kizárt, hogy találkozol valakivel, akivel el tudnád képzelni az életedet.

GIF: www.giphy.com

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője