Fizetésemelésnek, munkahelyi sikereknek nézünk elébe - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 28.

2016.augusztus.28.

A Vénusz, a kis szerencse és a Jupiter, a nagy szerencse bolygója ma együttállásba kerül a Szűz jegyében: harmonikus munkahelyi kapcsolatok, fizetésemelés, új, jól fizető megbízások megszerzése jellemzi ezt az időszakot. Ha szingli vagy, akkor vizsgáld meg azokat a pasikat, akik munkád során felbukkannak, növeld esélyeidet a randizásra és a férjhez menésre, de legyél kevésbé kritikus a másikkal kapcsolatos elvárásaidat illetően. Vannak, akik a bennük keletkezett érzelmi űrt drága luxuscikkek megszerzésével próbálják kompenzálni. Mivel ez a fényszög hajlamosít önmagunk kényeztetésére, mellőzzük a nassolást, kerüljük a cukros és zsíros ételek fogyasztását.

Bika (04. 21-05. 20.) Kockázatvállalásra, fogamzásra alkalmas a nap, a gazdasági érdek könnyen szerelemhez vezethet, sőt, még az is kiderülhet, hogy a hobbidból meg tudnál élni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha ingatlant keresel, találhatsz olyat, ami hatalmas értéket képvisel, bővítheted vagy átrendezheted a lakásodat, pároddal pedig megkezdheted a közös életet.

Rák (06. 22-07. 22.) Bármilyen szakképzésen veszel is részt – nyelvtanfolyamon vagy szakmai tréningen -, kifizetődik, ha pedig álláshoz akarsz jutni, használd a kapcsolataidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pénzügyek intézése közben megismerkedsz valakivel, akinek gazdagsága felszítja benned a szerelmet, mások megsegítése pedig jó üzleti érzékre vall.

Szűz (08. 24-09. 23.) Magánéletedben, ingatlan- és pénzügyekben csupa öröm és ragyogás, egy kapcsolat anyagi hasznát élvezheted, ráadásul a megjelenésedet is felturbózhatod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Titkos viszonyodból anyagilag profitálhatsz, de kerüld a pénzügyi és jogi stikliket, és az olyan partnereket, akik hasznot akarnak húzni a veled való kapcsolatból.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szponzoroddal egy hullámhosszra kerülhetsz, egy barátság szerelemmé érlelődik, anyagi vágyad valóra válik, és a protekció kérésének is eljött az ideje.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jelentős események várnak a munkahelyeden: vagy előléptetésről, netán kinevezésről van szó, vagy olyan embert sikerül elbűvölnöd, aki rangban feletted áll.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha utazol, utad kellemes lesz: egy vonzó külföldinek bebizonyíthatod milyen nagy vagy a flörtölésben, de a mai nap arra is alkalmas, hogy jogi ügyeidet rendezd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lakásvásárláshoz hitelt kaphatsz, könnyen megszerzed mások pénzét, s ha adótartozásod van, kedvező fizetési feltételekben állapodhatsz meg a hatósággal.

Halak (02. 20-03. 20.) Szakmai és üzleti együttműködéseden áldás lesz, rendezheted peres ügyedet, de az sem kizárt, hogy találkozol valakivel, akivel el tudnád képzelni az életedet.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!