GLAMOURSZKÓP 2014. december

2014.november.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nyilas (november 23.-december 21.)
A HÓNAPOD Az év utolsó időszakában gyakran egészen elképesztő kalandok által jutsz örömökhöz és sikerhez. A szerelemben - legalább is számodra – nincs szabály. Az adventi időszakban elégedett vagy a testeddel, előszeretettel kezdeményezel új figurákat, és nem mentegetőzöl, ha a saját élvezetedet keresed. A karácsonyi buliknak se szeri, se száma. Ne hagyj ki egyet sem, élvezd, hogy tiéd a világ! Ami a munkádat illeti, decemberben épp a kreativitás szülte hajmeresztő ötleted a nyerő. Persze, hogy 17-e után a karácsonyi ajándékok beszerzése van fókuszban, de nem árt, ha elgondolkodsz a szilveszterről. Beszéld át a pároddal a lehetőségeket és olyan megoldás mellett döntsetek, ami mindkettőtök igényének megfelel.

AZ ÉVED Kalandvágyad sokszor erősebb, mint a hűséged. Az év első felében nem hagysz túl sok időt eltelni úgy, hogy ne ismerkednél utazás közben, ne fecskendeznél valami újdonságot a kapcsolatotokba. Sok minden függ az új esztendő döntéseitől. Részben anyagi természetű kérdésekben kell határoznod, részben a lakáskörülményeiddel és a családi életeddel kapcsolatos problémákra kell gyógyírt találnod. Ha lehetőséged adódik, jelentkezz egy jó nevű külföldi egyetemre. Az év második felében saját ambícióiddal fogsz küszködni, azt gondolván, hogy már a csúcsra értél, holott csak ezután fog kezdődni a kimerítő hegymenet. Tehát vigyázz, hogy ne legyél önelégült, fanatikus és arrogáns másokkal. Ingatlanfronton, állásváltoztatás esetén rászedhetnek, vakvágányra vezethetnek.

Bak (december 22.-január 20.) Mind a munkában, mind a szerelemben és az üzleti életben a hónap első felében alakíts ki egyfajta szkepticizmust! Hajlamos lehetsz néha már a hiszékenységig menően megbízni másokban. Ha fárasztó időszak áll a hátad mögött, és szeretnél egy kicsit pihenni, kérj néhány szabadnapot a munkahelyeden. Látogass meg egy kellemes spát, és hagyd, hogy a jacuzzi és a többi fantasztikus finomság kényeztessenek. Bár általában józan, megfontolt vagy és az eszed irányít, vedd tudomásul, hogy a céges bulin nincs tabupasi. Tudod, hogy megérdemled a szexuális kielégülést, és nem szégyelled megmutatni, hogyan lehet téged orgazmushoz juttatni. Egy titkos imádód végre felfedi magát. Csókold meg a fagyöngy alatt!

Vízöntő (Január 21.-február 19.) Sokra tartod a barátságot, legalábbis, ha a barátaid érdekesek és megfelelnek az igényeidnek. A hónap első harmadában tarts néhány vásárlós napot a barátnőiddel! Vedd meg a lehető legtöbb ajándékot, mert így felszabadultabban várhatod majd az ünnepeket. Ha szerelmes vagy a legjobb barátodba, fedd fel előtte az érzelmeidet – és viszonzásra találsz! Párban? Ha még nem fűztétek komolyabbra a szálakat, most eljött az ideje: Jupiter esküvőt jelez. Miután túlságosan függetlenül gondolkodsz, időnként rokonaid, partnered és főnökeid nagy becsben tartott szabályaiba és hagyományaiba is belegázolhatsz. Amint azonban eredményesen kiaknázod mindazokat az összeköttetéseket, amelyekkel rendelkezel, fel fogod ismerni, hogy a hálózatod maga a legjobb tőkéd.

Halak (február 20.-március 20.) Ahogy közelednek az ünnepek, az a kényszer, hogy megfelelj munkaadóid elvárásainak, vezető szerepet játszik a stressz kialakulásában. Mivel a párod is túlhajszolt, segíts megtervezni neki a hónap első felében, hogyan másszon ki a munkahelyi slamasztikából. A sikernek aztán már együtt örülhettek. Az anyagiakat illetően jobban jársz, ha nem bízod magad az impulzusaidra, nem vágsz bele biztos bukást jelentő üzletekbe. Szerelmetek csak akkor marad tartós, ha a párod egyben a barátod is. A barátság a hasonló életfelfogáson, közös érdeklődésen, azonos ízlésen alapul – szóval mindazon, ami a jó párkapcsolatnak is nélkülözhetetlen kelléke. Az ünnepeken és a hónap utolsó harmadában elevenítsd fel a barátságaidat, szakmai és üzleti kapcsolataidat, teremts újabb összeköttetéseket olyan emberekkel, akik készek ringbe szállni érted, amikor szükséged van rájuk.

Kos (március 21.-április 20.) Egy vakációs ismeretség a hónap elején komoly kapcsolattá alakulhat. Rugalmasság, újdonságkeresés, kreativitás, nyughatatlanság, motiváltság – ezek a jellemvonásaid jól jövedelmeznek. Ha megpályázol egy tökéletesnek tűnő külföldi állást, számíthatsz rá, hogy hamarosan behívnak interjúra. Ám ha a főnököd a hónap utolsó harmadában olyasmiről faggat, ami nem tartozik rá, válaszolj kitérően, és add tudtára, hogy nem kívánod a munkahelyeden kiteregetni a magánéletedet. De ne hagyd, hogy kollégád a jelenlétedben a főnöködet szidja. Vitatkozó, vetélkedő vénádat hagyd a munkahelyeden, ha élvezni akarod a pároddal töltött időt! Ha nem jön össze egy jó kis szilveszteri házibuli, semmi baj, valamelyik szórakozóhelyen jól kitombolhatod magad.

Bika (április 21.-május 20.) Jó barátnő vagy a bajban, de a hónap első napjaiban ne vidd túlzásba az önkéntes segítségnyújtást, kiváltképp akkor, ha pénzről van szó. Baráti, rokoni kölcsönt ingatlanvételre fordíthatsz, és ahhoz is remekül értesz, hogyan forgasd mások pénzét, és növeld saját bankszámládat. Ha intelligens, tartós kapcsolatra alkalmas pasit keresel, hanyagold az éjszakai klubokat, bárokat, és cuppanj rá a kiállításokra, múzeumokra, komolyzenei hangversenyekre, fejtágító előadásokra. Bár igazán nem vagy kezdő, szerelmi életed fölturbózása nagyobb erőbedobást igényel. Az év végén még az is megtörténhet, hogy saját munkádat félbehagyva felmondasz és követed párodat, aki külföldön keresi a boldogulást.

Ikrek (május 21.-június 21.) Ha nemrég szakítottál a kedveseddel, most keresed a megfelelő alkalmat, hogy visszahódíthasd. Szerencsére érted a módját, hogyan tudod visszaédesgetni. Ha komolyan gondolod, csak önmagad előtt is félsz bevallani az érzéseidet, most itt a legjobb alkalom, a közelgő karácsony, hogy megtegyed. December első felében mindig nevezd nevén a gyereket, mert amit nem rágsz a pasid szájába, azt az istennek sem érti meg. Állj ki magadért! Amikor partnered, főnököd és rokonaid vitatják a nézeteidet, támadj vissza! Állj ki az álláspontod mellett, de ne reagáld túl azt a sok súrlódást, ami minden kapcsolatban előfordul! Ne kövesd feltétlenül társad szexuális vagy pénzügyi elképzeléseit, csak, ha te is lelkesedsz értük!

Rák (június 22.-július 22.) A munkában és az anyagiakban most magától is elrendeződik néhány dolog, munkahelyi sérelmeidre is gyógyírt találsz. Érzelmi életed és kommunikációval kapcsolatos tevékenységeid a hónap utolsó harmadában viharzónában fekszenek. Megeshet, hogy munkamániás, irányító hajlamú pasid napokig rád sem hederít, aztán váratlanul leteper, és olyan maratoni lepedőakrobatikát mutat be, hogy a füled is kettéáll. Ha pedig sínylődsz egy pasi mellett, miért nem hagyod faképnél? Nincs veszélyben az állásod, sőt még béremelésre, év végi jutalomra vagy meglepő ajánlatra számíthatsz. A bőkezű Jupiter azonban túlzott adakozásra buzdít. Tarts mértéket az örömosztásban!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Miután kiváló időzítéssel, remekül kihasználod a lehetőségeidet, a hónap első felében gyakran válsz nyertessé. Csak a pasidat ne engedd a kassza közelébe! Ha éppen az évbúcsúztatón jön rád a férjhezmehetnék, számíts rá, hogy a pasid csak legyint a kispolgári konvencióra, és kitérő választ kapsz. Alkalmanként adj neki egy-egy szabad estét, mondván, hogy mindkettőtöknek szüksége van egy kis szabadságra, mert van önálló életetek is! Inkább ő gondolkozzon azon, miért küldöd el, mint hogy te ess bele ebbe a csapdába. Az irodai vita az év utolsó napjaiban borzasztó durva veszekedéssé fajulhat, ezért jobb kimaradni belőle.Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Rájössz, hogy a karácsonyi előkészületek rengeteg macerával járnak. Nehéz rávenni magad, hogy munkamániás Szűzből hirtelen odaadó házitündérré lényegülj át, de hidd el, neked is jobban fog esni a karácsonyi menü, ha részed volt az elkészítésében. Ha pedig sikoltva menekülsz a konyha közeléből is, akkor lépj elő a család első számú dekoratőrévé, tervezd meg az ünnepi terítéket, vagy bármit, amiben fantáziát látsz. Pár nélkül? Noha tudod, miként tehet kedvedre a pasid, nem árt, ha az ünnepeken a tudomására is hozod. Hétvégenként fárasztó tornagyakorlatokkal nyugtasd meg feszült idegeidet. A hónap utolsó harmadában alakítsd át a munkahelyedet, és közben gondold át, miként tudnád készpénzre váltani kreativitásodat, művészi énedet.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Mielőtt rácuppannál egy pengeagyú, elképesztő ötletekben bővelkedő Einstein-típusra, gondolkozz el a közös jövő esetleges árnyoldalán. Egy ilyen figura mellett sohasem érezheted magad teljes biztonságban. Persze ha eleged van az átlag pasikból, az unalmas szövegekből, ne habozz, cselekedj! Ha párkapcsolatban élsz, 20-a és 25-e táján néhány napig feszült lesz otthon a hangulat, ha pedig egyedül vagy, úgy érezheted, hogy senki nem ért meg. Készülj tudatosan a családi rendezvényekre, és add át magad a nosztalgiának! A tüzes Mars ereje a csábítás világbajnokává tesz ebben a zúzmarás hónapban, de ne korlátozd a pasidat, hagyd, hogy nézze a meccseket a barátaival, menjenek együtt pókerezni, teniszezni.

Skorpió (október 24.-november 22.) Fizetésemelést szeretnél? Tudasd főnököddel ez irányú igényedet, eredményeidet, és érdemeidet szedd listába! Ha a hónap közepén megtalálod álmaid hercegét, ne habozz, vesd magad a karjaiba, és tiétek a világ! A gyanakvó Plútó az ünnepnapok előtt őrült féltékenységet küld rád; győzd le a zöldszemű szörnyet! Csípd meg magad, amikor úgy érzed, megint semmiségeken marakodnál! A hónap utolsó harmadában figyelj oda rá, amikor partnered kimutatja az érzéseit! Jelezz vissza, hogy megérted és tudod, mit érez! Ne siess közölni vele, hogy kételkedsz a hallottakkal kapcsolatban! Az év utolsó napjaiban érvényesülj – az élet bármelyik területe legyen is az. Ez az időszak fantáziád és üzletkötői adottságaid bevetésére buzdít.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 mondat, amit a boldog párok SOHA nem mondanak egymásnak

5 mondat, amit a boldog párok SOHA nem mondanak egymásnak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)