GLAMOURSZKÓP 2014. október

2014.október.1.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
A HÓNAPOD Sajnos nem létezik olyan pasi, aki sosem megy az idegeidre. Rá fogsz jönni, hogy a bosszantó kellemetlenségek miatt nem érdemes összekapni, ha egyszer az érdemi dolgok rendben vannak. Szelíd csajsziból erőssé, gyámoltalan lényből magabiztos nővé válásod olyan átalakulás, amely párodat is igen boldoggá teszi, és talán ő is segédkezik e változás létrejöttében. Tudod, hogy a jól működő kapcsolat egyik alapköve, hogy nem szabad korlátozni a párodat. Ismerőseid, kollégáid között van valaki, aki jó hatással van rád, és tanulhatsz tőle. Célmegvalósító helyzetekben a diplomácia a legfőbb erősséged. Húzd elő tudatosan ezt az adu ászt: akinek bókolsz és hízelegsz, az hamar beadja a derekát.

AZ ÉVED Hozzátartozóid viselkedése az év végén kiszámíthatatlan, sőt szélsőséges lesz. Megtörténhet, hogy valamelyikük megpróbálja uralni a családi kasszát. Viszont olyan ismeretségeket kötsz, amelyek kedvezően befolyásolják a karrieredet. Hogy megfelelj a munkahelyi elvárásoknak, képezd magad, de ne hagyd, hogy mézes-mázos ígéretekkel rávegyenek különféle áldozatokra. Ne félj egy szakítás után rögtön új viszonyba vágni, mert kétszer egymás után nem követheted el ugyanazt a hibát. Ha kapcsolatban élsz, és az utóbbi időben többször gondoltatok már arra, hogy különváltok, köteléketek nemcsak túléli ezt a válságot, hanem boldogabbá is válik a továbbiakban. Mindketten úgy gondoljátok, hogy javatokra változtatok, abban a vonatkozásban, ami miatt el akartátok hagyni egymást.

Skorpió (október 24.-november 22.)
A párod egyre gyakrabban hallgatásba burkolózik, mihelyt a beszélgetés érzelmi tájakra téved. Mit vársz tőle, hiszen férfi! Nem kell mindjárt attól parázni, hogy már nem szeret, csak mert az érzelmi dolgokban hallgat, mint a csuka. Ne akarj többet kiszedni belőle, mint amennyit magától elmond! Októberben leginkább az foglalkoztat, mi valódi, és mi csupán illúzió a szerelemben. A hónap végén azonban olyan ideális helyzetet teremtesz, amelyből egy ideig biztosan nem akarsz kilépni. Ha a főnököd elárul, nem áll ki érted, hagyd el a céget, és keress új állást. Kapkodni, meggondolatlanul cselekedni viszont nem ajánlatos mostanság a munkaerőpiacon.

Nyilas (november 23.-december 21.)
Októberben teljesen rád pörögnek a pasik: rámenős vagy, nem szégyellősködsz, és azt is tudod, hogyan elégítsd ki szexuális étvágyadat. Egy munkahelyi rendezvényen egymásba botlotok a korábbi barátoddal, de csak 26-a után dönts arról, adsz-e neki új esélyt. A barátod partnere iránt érzett vonzalmad szerepet játszhat egy barátság ellehetetlenülésében. Kapcsolataid révén bekerülsz a potentátok körébe, de egy barátság több befektetést igényel a részedről, mint amennyit megér. Valahányszor csak kockázatos lépésre készülsz, mindig kérd ki partnered tanácsát, jobban jársz, ha ő dönti el, hogy megtedd-e ezt a lépést vagy sem.

Bak (december 22.-január 20.)
Jó dolog a szenvedélyes munka, de csak a józan ész határai között. Ha tényleg nagyon elfoglalt vagy, de mégis szeretnél kapcsolatban maradni a pároddal, akkor próbáld meg összeegyeztetni a tennivalóidat és a randikat. Amikor a cég vagy a család sanyarú távolságot iktat közétek, eressz meg egy erotikus emailt vagy SMS-t. Határozd el, hogy mindenütt helytállsz! A magánéletben éppúgy, mint a munkahelyeden. Egy jól irányzott bóktól a hónap végén elolvad a partnered. Minél több pozitív visszajelzést kap tőled, annál jobb. Ha 25-e táján segítesz a barátoknak vagy az üzletfeleknek pénzhez jutni, nem fogják elfelejteni. Egy barátság hasznosnak bizonyulhat a karrier és a pénz tekintetében.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Mondj igent a kissé narcisztikus félistennek, aki imádja a reflektorfényt! Nem fogod megbánni#8230; Párosan? Ne hidd, hogy ha kitör a csetepaté, mindjárt itt a világ vége. Veszekedjétek ki magatokat rendesen, aztán csillapodjatok le, és higgadt fővel vitassátok meg azt, amin az előbb vitatkoztatok. Egy külföldi kiruccanás jót tesz a házasságodnak és bevételeid növelésének is. Októberben sok társasági program várható, és egy igazi gentleman is betoppan az életedbe. Egy régóta nyugtalanító jogi problémád oldódhat meg eredménnyel. Érdemes igénybe venned ügyvéd, közvetítő, fejvadász szolgáltatásait. Elbizonytalanodásodban szükség is lesz rájuk.

Halak (február 20.-március 20.)

Jobb szembenézni anyagi problémáiddal, mint a szőnyeg alá söpörni. Abból, hogy szembenézel a problémáiddal, kiderül, pontosan mit nem tudsz, illetve mit kell megtanulnod, hogy helyrehozd a hibákat költségvetésedben. Kezdj el takarékoskodni, mert októberben sajnos előre be nem tervezett kiadásaid is lesznek. Párkapcsolatodban a szex és a pénz lesz az összetartó erő. Habár a karrierépítést és bevételeid növelését kétségkívül segíti az eszeveszett hajtás, szexuális életedet viszont tönkreteheti. Engedj gyakrabban az érzéki jellegű kísértéseknek, még ha ez azzal jár is, hogy ki kell húznod néhány programot a határidőnaplódból.

Kos (március 21.-április 20.)
A párod ugyanabban a kérdésben más álláspontot foglal el, de ugyan, mit árthat ez neked? Befolyásol, ahogy ő látja a dolgokat, és ennek nagy a vonzereje. Jupiternek köszönhetően sok örömet lelsz kisbabádban, de az sem kizárt, hogy néhány hetes magzattal a pocakodban mész férjhez. Saját bőrödön tapasztalgatod, hogy a házasságot nem csak szerelemre és utódok nemzésére találták ki; hitvesed révén eredményesen hajthatsz fel jól fizető munkát, üzletet. Egyik munkatársadnak az állásodra fáj a foga, ezért aztán tarts vele három lépés távolságot, nehogy észrevétlenül kihúzzon belőled valamilyen fontos információt. De ne reagálj azokra a konfrontációkra, melyekbe partnered és kollégáid próbálnak meg bevonni téged.

Bika (április 21.-május 20.)

Ha akarsz valamit, automatikusan előveszed legkedvesebb bájmosolyodat. Olykor-olykor lehetsz aranyos, de a munkahelyeden ne vidd túlzásba a kedvességet, mert egyesek ezt gyengeségnek értelmezik. Kedvességed, alkalmazkodó készséged csak akkor visz előre, ha egyszersmind makacsul ragaszkodsz a kívánságaidhoz. A munkahelyeden ne várd, hogy egy vitában valaki kiálljon melletted. A hónap közepén szóba elegyedsz a cég legnépszerűbb pasijával, aki szerelmet vall neked. Elszórakoztat az ágyban, de félvállról veszi az életet, aligha találtok egymásra. Viszont 25-e után sokkal erősebb lesz az erotikus kisugárzásod, mint eddig bármikor, és ezt ki is használod.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Ne izgasd magad, amikor a pasid a volt partnerével találkozgat! A szakításuknak megvolt az oka, ő pedig most veled jár. Meg tudsz menteni egy kapcsolatot, ha eléggé találékony vagy ahhoz, hogy egy potenciális szakítási helyzetet megoldj, amely akár örökre el is választhatna benneteket egymástól. Vedd fontolóra, hogy beiratkozz egy tanfolyamra. A szemináriumon megismerhetsz egy érdekes előadót, aki a nagyvilági szimatával könnyedén levesz a lábadról. De amikor néhány nappal később bejelentitek az eljegyzéseteket, ne csodálkozz azon, hogy a baráti köröd azonnal kész a villámgyors történést nem éppen kellemes módon magyarázni.

Rák (június 22.-július 22.)

Dühít, hogy bármilyen keményen dolgozol is, ugyanazért a munkáért kevesebb pénzt viszel haza, mint férfi kollégáid. De ebbe nem kell belenyugodnod. A tisztességes fizetés eléréséhez rá kell segíteni egy kicsit. Ha szeretnél több dohányt kivenni a főnököd zsebéből, szedd össze minden erődet az óhajod érdekében, és tárgyalj vele az érdekeitek cseréjéről. Költözködés vagy akár munkahelyváltás is valamilyen módon kihat a szerelmi életedre. Ezek a változások érzelmi zavarral járnak, ami stresszhez vezet. Próbáld kerülni a stresszes helyzeteket, és a libidód újra életre kel. De szerelem ide vagy oda, ne hagyd, hogy a pasid érzelmi nyomással vagy zsarolással próbáljon hatalmában tartani.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Ha már rábukkantál az igazira, de egymástól távol laktok, akkor a fizikai távolság nem jelenthet akadályt a kapcsolatotok további fejlődése szempontjából, feltéve, hogy egyetértés van köztetek abban, milyen gyakran találkozzatok, vagy hívjátok egymást telefonon. Fordíts nagyobb gondot szellemi képességeid, pénzügyi ismereteid gyarapítására és a stresszes helyzetek kezelésére! Így aztán könnyedén megbirkózhatsz a fokozott szellemi terhelésekkel. A sorsfordító tervek, a kockázatvállalás időszaka az október. Élő mágnesként vonzod magadhoz azokat a forrásokat, barátokat és szponzorokat, akik szükségesek a sikeres üzlethez.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
Amikor fokozott luxusigényed kisebb felfordulást okoz kiegyensúlyozott költségvetésedben, fogd vissza magad, és halaszd költekezési rohamaidat a 26-át követő időszakra. Ha úgy érzed, magasabb fizetést érdemelnél, törekedj arra, hogy a cégvezetés megismerje munkád jelentőségét. A pénz véget vethet egy kapcsolatnak, ezért ne beszélj ebben az időszakban anyagiakról. A hónap végén a Neptunusz hatására túlontúl idealizálhatod a társad, ami csalódáshoz vezethet. Ismerd meg alaposan azt, akivel randevúzol, mielőtt elmélyítenéd a kapcsolatot. Próbáld a dolgokat olyannak látni, amilyenek, és nem olyannak, amilyeneknek lehetnének.

Ez is érdekelhet

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

Divathírek

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Monitor

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán