GLAMOURSZKÓP 2015. április

2015.április.1.

AZ ÉVED Amennyiben sportolsz, kreatív területen vagy a szórakoztatóiparban tevékenykedsz, az év első felében nyitott az út előtted, ha nem, akkor puszta szórakozásból is belemerülhetsz az alkotásba. Vadabb igényeidet öltsd játékos formába, így könnyebben belerángathatod a párodat az erotikus kísérletezésbe. Ha gyereket szeretnél, a nyár derekáig jó eséllyel megfogan a baba. Munkahelyeden ősszel előnyösebb feltételeket alkudhatsz ki, fizetésed szépen megnövekszik és talán a hatalom ízét is lehetőséged lesz megérezni, de soha se cselekedj tekintélyellenes alapállásból. Ne hidd, hogy büntetlenül megúszhatsz valami törvénybe ütköző dolgot! Külföldi munkavállalással összefüggésben átverhetnek, és egész éven át jó viszonyban kell maradnod a törvényekkel, rendeletekkel. Még akkor is, ha ez nehéznek, elviselhetetlennek bizonyul.

Bika (április 21.-május 20.) Itt a tavasz, ennek csak örülni lehet! Ez az időszak ugyanis nagyon kedvez Bika jegyében született csodálatos és érzéki hölgyek magánéletében bekövetkező fontos változásoknak. A szokásoknak és hagyományoknak nagy jelentőségük van az életedben. Párodat azokkal a kis szertartásokkal hódíthatod meg igazán, amelyeket még a kapcsolatotok elején bevezettél minden területen. Viszont kiderülhet róla, hogy egy fukar alak, aki képtelen élvezni egy külföldi utazást, mert mindig arra gondol, ez mennyibe kerül. Persze neked sem árt a szokásosnál jobban vigyázni az értékeidre, mert hamar illetéktelenek birtokába kerülhetnek. Ha másoktól függsz anyagilag, és nem ismered az adótörvényeket, s nem tudod, azok milyen viszonyban vannak az adó-visszatérítéseddel vagy ingatlanoddal, jó, ha minél hamarabb elmélyülsz bennük.

Ikrek (május 21.-június 21.) Egyesek félnek az elköteleződéstől, ami túl véglegesnek tűnik, és inukba száll a bátorságuk, ha dönteniük kell. Párkapcsolatod minősége és hosszú távú stabilitása elhatározásod őszinteségétől és kapcsolatod komolyságától függ. Szükséged lesz magas rangú barátaid, rokonaid segítségére és véleményére, különben megtörténhet, hogy a hónap második felében saját fejed után menve a rosszabbik megoldást választod. Ha vizsgára készülsz, jó formában leszel, de időnként túlértékeled képességeidet, és olyan munkába, tanulmányokba, pénzügyi tranzakciókba kezdesz, amelyek végül nem váltják valóra az elképzeléseidet. Amikor a hónap második felében mindenki lelki szemetesnek használ, néha Te is önts nyakon gondjaiddal másokat!

Rák (június 22.-július 22.) Április első felében elhalmoznak az üzleti és munkával kapcsolatos ajánlatok. Egyik kecsegtetőbb, mint a másik, de ne siesd el a döntést, mert arról, ami első látásra nagy hasznot ígér, bebizonyosodhat, hogy csupán csalóka szappanbuborék. Ha új állásra pályázol, lelkesedve, ötletekkel felvértezve dobd be magad az első interjún. Amikor a Nyilasban tartózkodó Szaturnusz munkamániássá változtatja a pasidat, látogasd meg az irodában, és vond el a figyelmét egy emlékezetes ebédszünettel. Baráti, üzleti kapcsolataidban ne told ki a tisztesség határait, és vess véget egy függőségen alapuló kapcsolatnak! Ha a párodnak nagyobb hatalma van, mint Neked, az biztos kiegyensúlyozatlanságot eredményez. Ne ragadj le a különbségeknél! Ha valaminél le akarsz ragadni, akkor azok mindenképpen a közös programok legyenek.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) A hónap első fele kedvez a külfölddel kapcsolatos ügyleteknek, a tanulásnak, a hónap végén pedig állásinterjúkon vehetsz részt, esetleg egy új beosztással kapcsolatos tárgyalás résztvevője lehetsz. Néhány Oroszlán a "megbízható, de unalmas pasi, kiszámítható biztonság vagy izgalmas kaland" döntéshelyzetébe kerül. Remélhetőleg jó döntést hozol. A szakítás nem mindig fájdalmas; ha kilépsz egy megromlott kapcsolatból, életed minden szempontból könnyebbé válik, és új lehetőségek nyílnak meg előtted. Ha külföldön töltöd az ünnepet, egy különc partner belerángat mindenféle kalandba. A titkos készpénzkészlet fenntartása vagy a pénzügyi titkok rejtegetése a párod előtt nem helyénvaló viselkedés.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Szakmai és anyagi problémáiddal könnyen megbirkózol, de annál több bosszúságot okozhatnak a rendszeresen kiéleződő anyagi viták. Gyakran próbálnak túljárni az eszeden, tehát legyél fokozottan éber, ha újabb munkaszerződést ajánlanak. Ez a későbbiekben még jogi bonyodalmakkal is járhat. Ragaszkodsz a hatalomhoz, mert irtózol a gondolattól, hogy valakitől anyagi függőségbe kerülj. Vállalkozásod számára új technikai eszközök beszerzésére lehet szükség. Ha valaki megtudja a titkos PIN-számodat, megcsapolhatja a hitelkártyádat. Szingliként több időd van továbbképzésre, utazásra, tanfolyamokra, ráadásul utazás közben vagy a tanfolyamon új ismeretséget köthetsz. Tanulj egy új nyelvet, amelyet előbb-utóbb a társkeresésben is hasznosíthatsz!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Vedd észre a vészcsengőt, ha egyikőtök – vagy esetleg mind a ketten – túl elszántan védelmezné függetlenségét. Sor kerülhet kenyértörésre, de megújulási képességed, rugalmasságod minimálisra csökkentheti az egészségtelen függés veszélyét, és lehetővé teszi, hogy időről időre beengedd életedbe a változásokat. Szervezz eseményeket: külföldi kiruccanást, kellemes összejöveteleket a barátokkal! Mivel a hónap első felében nem tudhatod, hogy mikor és hol ismersz meg valakit, fontos, hogy több vasat is tarts a tűzben. Erre különösen előnyösek azok az összejövetelek, amikor a barátok még más barátokat hoznak magukkal. Barátaid bemutathatnak valakit, aki esetleg jól illene hozzád. Utazásod során viszont meglophatnak, és az sem kizárt, hogy a kollégák intrikája keseríti mindennapjaidat. Anyagi ügyekben még a pároddal és az ismerőseiddel is legyél óvatos, mert ha kölcsönadsz, megtörténhet, hogy a pénzedet sosem látod viszont.

Skorpió (október 24.-november 22.) Munkahelyeden pótolhatatlanságodnak tudatában sem szabad követelőzőnek, fennhéjázónak lenned. Előfordulhat, hogy feladod megunt állásodat, ám ha új kihívásokkal kell szembenézned új munkahelyeden, akkor a régi, bevált módszerek nem fognak működni. Érdemes olyan tevékenységbe belevágni, amely nagyobb önállóságot biztosítana számodra. Fontos, hogy ne titkold, hogy szeretnél férjhez menni, és gyermeket vállalni, de ne éreztesd azt a pasiddal, hogy a legfontosabb számodra a házasság. Ez persze nem jelenti azt, hogy azt az érzést közvetítsd neki, hogy vele az élet jól elképzelhető. Életed hímje a hónap második felében sokkal nagyobb valószínűséggel vall szerelmet az ágyban, mint bárhol máshol. Tomboló hormonjai a te malmodra hajtják a vizet.

Nyilas (november 23.-december 21.) Húsvétkor vagy a hónap elején nagyon kellemes meglepetésben lesz részed. Váratlanul olyasvalakivel találkozol, aki teljesen áthangolja az érzéseidet. De azért legyél óvatos: igyekezz kiismerni őt, illetve a szándékát. Párban? Előnyös anyagi feltételekkel vállalhatsz munkát, de partnerednek a hónap végén elege lesz túlóráidból, munkahelyi flörtjeidből, gyakori utazásaidból és fitneszedzéseidből. Amikor az a bizonyos harmadik feltűnik a színen, a hónap közepén közel sodródhattok a szakításhoz. Ha olyasvalakivel hoz össze a sors, aki ki akarja csalni a pénzedet, akkor óvakodj attól, hogy érzelmi alapon hozz döntést. Törvénytisztelő hozzáállással viszont játszmákat nyerhetsz, ellenségeket győzhetsz le, termékeket és szolgáltatásokat adhatsz el.

Bak (december 22.-január 20.) Vállalj távmunkát, egy új szoftver vagy okostelefon beszerzésével pedig rengeteg időt takaríthatsz meg, de nem valószínű, hogy a családod áldását adja a vásárlásra. Áprilisban megtalálod a megfelelő családapa-jelöltet egy mackós viselkedésű pasi személyében, aki mellett stabil és tervezhető lesz az életed. Ám ha a hónap második felében szemezgetni kezdesz egyik kollégáddal, a családalapításról szőtt álmod egyik pillanatról a másikra összetörhet. Párban? Húsvétkor rabold el néhány napra – tavasszal a szerelem is újjáéled. Partnered vagy gyermeked miatt előre nem látható kiadásaid lehetnek, de a közös hobbi és sport állandó pezsgésben tartják együttléteiteket.

Vízöntő (Január 21.-február 19.) Nyilvános szerepléseidet siker kíséri, partnered és támogatóid sikeréből is sokat profitálhatsz. Társtalanul? Fel az internetre! Nem kínos bevallanod, hogy partnert keresel. Áprilisban az internetkapcsolatok száma meredeken emelkedik. Párodat a hónap első felében különösen közlékeny hangulatban találod. Ülj le mellé és várd ki, amíg előadja a legrejtettebb vágyait. Ha szívedben készen állsz a kötődésre, akkor most megkérik a kezedet. Ám ha volt már néhány rossz tapasztalatod, eleinte nem akarod, hogy kedvesed végleg hozzád költözzön. Ha otthonod átalakításába vagy felújításába kezdesz, akkor előre nem látott kiadásokkal kell számolnod, ha pedig valamilyen ingatlanügyleten töröd a fejed, akkor lépten-nyomon csalókba botlasz.

Halak (február 20.-március 20.) Könnyen jött pénz a hónap első felében hamar elmegy – nos, mostanában veled is ez történik. Ismeretségeidet fel kell használnod, hogy ne kerülj hátrányos helyzetbe. Ha kiegyensúlyozott kapcsolatot tartasz fenn a pénzzel, akkor stresszmentesebben fogsz élni. Mivel a tudást semmi sem helyettesítheti, beiratkozhatsz egy speciális képzésre vagy nyelvtanfolyamra. Imádod az érzelgős filmeket, és elérzékenyülsz, ha a párod a hónap második felében mézédes szavakkal kényeztet. Néhány romantikus elvárásod kudarcba fúlhat, ezért vedd észre azokat a pasikat, akiket eddig havernak vagy levegőnek néztél, csak mert nem kedvenc sztárod képében toppantak az életedbe.

Ez is érdekelhet

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet