GLAMOURSZKÓP 2015. augusztus

2015.augusztus.3.

AZ ÉVED Az adósságok vagy partnered bizonytalan anyagi helyzete megakadályozhatja, hogy gyermeket vállalj. Adódhatnak olyan időszakok, amikor te keresel kettőtökre. Ha nagy a kor- és a vagyoni különbség köztetek, akkor el kell gondolkodnod azon, hogy ezek a különbségek mikor válnak valóban érezhető különbséggé. Ezek fontos, nem elhanyagolható szempontok, amelyekkel számolni kell, még akkor is, ha nem a különbségek határozzák meg, hogy boldog-e a viszonyotok. Ha a párod egy másik országból vagy kultúrából származik, képes leszel arra, hogy új életet kezdj egy másik országban. Nagy lépés lehet kapcsolatodban, ha mindketten gyermeket akartok, de a ti felelősségetek megadni a kis trónörökösnek minden támogatást és lehetőséget, ami ahhoz kell, hogy jól boldoguljon az életben.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Párkapcsolatodra ködösítések, hazugságok vethetnek árnyékot, de az sem kizárt, hogy fantáziakapcsolatokra fecsérled értékes idődet. Ha túl sok kérdésben nem értesz egyet a pároddal, ilyen előfeltételekkel nincs sok esélyetek tartós kapcsolatra. Akár munkáról, akár párkapcsolatról van szó, ne hagyd magad félrevezetni, nehogy hamis ígéretek és hazugságok áldozata legyél. Viszont fontold meg alaposan, hogy milyen titkokat osztasz meg a társaddal, főnökeiddel és munkatársaiddal. Ha anélkül feded fel a titkaidat, hogy komolyan számot vetnél a következményekkel, az többet árthat, mint használ. Apropó! Használtál már szexi játékszert az ágyban? Érdemes lenne újabb kalandokkal és ismeretlen érzésekkel gazdagítani szexuális repertoárodat.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) A terveid megvalósításához szükséges nagyobb pénzösszeghez sajnos nem fogsz hozzájutni a hónap első harmadában. Ám ha van olyan vállalkozó barátod, aki már túl van a kezdeti nehézségeken, fordulj hozzá segítségért. Különben meg ahol és amennyire csak tudod, hálózd be az ilyen embereket, vagy azokat, akik ismernek ilyeneket. Ha a partnered folyton a barátaival lóg, fontos szabály, amit jól véss eszedbe: ne tegyél megjegyzéseket rájuk. Ne szólj bele! Szúrós kommentárok helyett mondd azt, hogy szeretnél több időt tölteni kettesben. Egyébként a pasimentes szabadidődben miért nem bulizol a barátnőiddel? A hónap közepén fennáll a veszélye annak, hogy iparosok, kollégák, alkalmazottak átvernek, vagy olyasmibe vágsz bele, amibe nem kellene.

Skorpió (október 24.-november 22.) A munkahelyeden igazságtalannak tartasz egy helyzetet, miközben te sem vagy az igazság bajnoka. Augusztusban nagyon igyekszel, hogy megfelelj és kedvére tegyél a főnöködnek, a párodnak, a munkatársaidnak, különben úgy érzed, összedől a világ. Ha zokon veszed, hogy a párod csak a karrierépítéssel van elfoglalva, ne add fel saját terveidet, munkádat, ez nagy hiba lenne. Folytass mindent ugyanúgy, mint előtte. Az érvényesülés és a becsvágy kérdése komoly problémává válhat kapcsolatodban, ezért kiemelkedően fontos, hogy hasonlóak legyenek az ambícióitok. Viszont könnyen elveszíted a talajt a lábad alól, ha összefutsz az exeddel, aki soha nem lehetett a tiéd, és akiben okkal-joggal nem bízhattál meg. Számodra ugyanis a hűség a kapcsolat előfeltétele.

Nyilas (november 23.-december 21.) Peres ügybe keveredhetsz, és az ügyvédi szolgáltatások sok pénzedbe kerülnek. A Szaturnusz vagy egy bírság megcsapolhatja a bukszádat, mégsem szabad lemondanod a közös vakációról. Munkát vállalhatsz egy idegen országban, ahol az utcák arannyal vannak kikövezve. Lehet, hogy új állásod miatt el kell költöznöd. A párod pedig bejelenti, hogy a csajos vakációk gyanús ügyletek; lehet, hogy hű maradnál hozzá, de ő többet nem bízna meg benned. Ha ő se húz el nélküled a haverjaival, akkor úgy van rendjén, hogy vele indulj nyaralni. Augusztusban a közös vakáció is oltári. Csak másképp. Másért. Pár nélkül? Utazz azzal a félreérthetetlen szándékkal kedvenc nyaralóhelyedre, hogy önfeledten bulizz, napozz és pasit fogj!

Bak (december 22.-január 20.) A szex – legalábbis augusztusban – nem azonos a szerelemmel. Szerelmed a megkívánással kezdődik, ami eltarthat néhány napig vagy hétig, de amikor lehűl a szenvedély, kiderülhet, hogy a kapcsolat nem tartható fenn kizárólag az anyagi érdekek vagy a közös vállalkozás alapján. Jelentkezési lapjaiddal elárasztod az ország vagy egy távoli város jó nevű egyetemeit, de néhány elutasított kérelem után arra a megállapításra juthatsz, hogy értelmetlen tovább folytatni tanulmányaidat. Ha eddig elfogadtad kollégáid és rokonaid nézeteit, ez a helyzet az elkövetkezendő időszakban változni fog, és csak olyan véleményeket támogatsz, melyeket valóban a magadénak érzel. Egy külföldi munkalehetőség ne riasszon vissza, de ne vállalj feketemunkát, csak rendezett jogi hátterű tevékenységre mondj igent.

Vízöntő (Január 21.-február 19.) Olyan időszak ez, amikor nagyon sok Vízöntőt sújt anyagi vagy hivatásával kapcsolatos veszteség. Lehet, hogy a nyárutón több partnert is elfogyasztasz és néhány szakítást is végigküszködsz, csak mert úgy gondolod, hogy az aktuális partnered nem tökéletes a számodra. Egy újdonsült barátság, üzleti kapcsolat vagy szerelmi viszony hevében hajlamos vagy könnyen változtatni saját véleményeden és meggyőződéseden, csak hogy elnyerd a másik tetszését és szimpátiáját. Eszedbe ne jusson igent mondani, miközben valójában nemet szeretnél. Ám ha adósságot viszel egy kapcsolatba, az idegeskedést és feszültséget okozhat. Bizonyosodjatok meg afelől, hogy képesek vagytok korlátozni a pénzköltést, és az adósságot rendesen ki fogjátok fizetni.

Halak (február 20.-március 20.) Sok testhez álló és jól fizető feladatot kaphatsz a munkahelyeden, de most elsősorban az egyik kollégádhoz szeretnél közel kerülni. Augusztus első napjaiban egy barátságos csevegés az irodában – és máris kezdődhet a munkahelyi románc. Ha a párod, a főnököd vagy egyik közeli családtagod kritizál valamiért, ne sértődj meg, és ne is zárkózz be. Sőt, valóban hallgasd meg, amit mond, és keresd meg, miben van igaza. Ha néhány bírálat hallatán megsértődsz, vagy védekezni kezdesz, ez azt jelzi, hogy valamit még nem fogadsz el, vagy nem ismersz fel önmagaddal kapcsolatban. Ez az a részed, amit el akarsz rejteni. Titkolózásod következményeként viszont könnyen elszigetelődsz önmagadtól és másoktól is.

Kos (március 21.-április 20.) Rábukkanhatsz az Igazira, akivel megtalálhatjátok a közös boldogságot. Ez a jutalma annak, hogy mertél változtatni, mertél keresni. Pimasz vonzerőd és határtalanul merész flörtölési stílusod elijeszti a félénk pasikat – a bátrakra viszont földöntúli örömök várnak. Sportolj! Ettől szex közben is fittebb leszel, ráadásul feszülő izmú sportemberre bukkanhatsz edzés közben. Folytassátok közösen a testgyakorlatokat, de ne bocsátkozz egyéjszakás kalandba óvszer nélkül! A vállalkozók földje termékeny talajt biztosít a Kosok számára, ha azonban hitelre van szükséged üzleted beindításához, ebben az időszakban nagyobb terhet jelent számodra a bankárok, üzleti partnerek vagy beruházók meggyőzése. Kövess el mindent annak érdekében, hogy komolyan vegyenek!

Bika (április 21.-május 20.) Ha már régóta úgy látod, a meglévő kapcsolatod már nem nyújtja azt, ami az otthoni biztonsághoz és a boldog élethez kell, és komoly mérlegelés után úgy döntesz, kiszállsz belőle, ne nézz vissza! Mindig fennáll a csábítás, hogy még egy próbát tégy. Nem kizárt, hogy van, amikor ez működik, de az esetek többségében nem. Együtt maradásotokhoz feltétlenül szükség van valamiféle közös jövőképre. Párkapcsolatod lehetőség a változásra, az érésre – csak tanulnod kell a hibáidból. De ne legyél nehézkes vagy rugalmatlan, ha megoldatlan lakáshelyzetről van szó. Ingatlanfronton tarolhatsz, főleg, ha ingatlanértékesítésről van szó. Ha befektetsz valamibe, aminek az értéke emelkedik, az hasznos lehet.

Ikrek (május 21.-június 21.) Ha magasabb jövedelemre vágysz, tedd magad értékesebbé. Nem biztos, hogy munkaadód vagy megbízód ismeri valós értékeidet. Ezért szokásszerűen meg kell kérned, amit megérdemelsz. Lehet, hogy másodállást kell vállalnod, hogy kifizethesd a számláidat, ennek pedig az lesz a következménye, hogy kevesebb időt tölthetsz a kedveseddel. Ha összebútorozol a pároddal, 8-a után állandó vitatéma lesz a házimunka. Az igazságtalanság, hogy mindig neked kell rendben tartani a lakást, annak ellenére, hogy dolgozol, néha az őrületbe kerget. Remélhetőleg rájössz, hogy nem kell, hogy a lakásban mindig minden ragyogjon. Ez úgysem lehetséges, nem is érdemes vitatkozni emiatt, de készülj fel arra, hogy kompromisszumokat kell kötnöd, amikor első közös otthonotokba költöztök.

Rák (június 22.-július 22.) Könnyen jutsz pénzhez, jól jövedelmező munkát vállalhatsz el, de a nagy bevásárlásokról nem tudsz lemondani, és emiatt a pénz miatti vitatkozás romboló tényező lehet párkapcsolatodban. Beszélj inkább arról, hogy milyen szexi és karizmatikus személynek tartod őt, és ezzel leveheted a lábáról. Hiszen minden pasi imádja a nagyságát, fontosságát hallgatni. Kérj tanácsot a karriered ügyében egyik rokonodtól, akinek adsz a szavára. Óvakodj viszont a beteges hazudozóktól, akik senkihez sem kötődnek érzelmileg, ezért nem okoz nehézséget számukra a lódítás. Jupiterrel az oldaladon ügyesen menedzseled magad, de utazásnál, szerződéskötésnél a hónap közepén nem árt a fokozott óvatosság. A jó társalgás és a nyelvtudás adománya rendkívül értékes tulajdonság: ezek azok a területek, ahol lekörözheted riválisaidat.

Ez is érdekelhet

Pizza, gyros vagy hamburger: szerinted mi lett a magyarok kedvenc nemzetközi étele? Mutatjuk

Pizza, gyros vagy hamburger: szerinted mi lett a magyarok kedvenc nemzetközi étele? Mutatjuk

G-Életstílus

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex