GLAMOURSZKÓP 2015. december

2015.december.1.

Nyilas (november 23.-december 21.)
A HÓNAPOD Párban? Menjetek külön is bulizni! Adj neki lehetőséget, hogy kitombolja magát a haverjaival, de te is tarts néhány görbe estét a csajokkal. Ám ágyba bújni az ex-szel könnyű, felpezsdítő megoldást jelenthet, de a dolognak csúnya vége is lehet. Ha olyan ajándékra vágysz, amit nem kell az ünnepek után kicserélni, és amelynek szívből örülnél, már jóval karácsony előtt kezdj beszélni arról, hogy mit szeretnél. Vagy amikor a kirakatokat nézegetitek, mutass rá arra, amire nagyon vágysz, és közöld, hogy milyen régóta ez az álmod. Legyél egyértelmű! Ha a főnöködet vagy egy sikeres üzletembert szúrtál ki magadnak, tervezhetsz vele hosszabb távra, de vigyázz, mert meg kell puhítanod. Egy ilyen kemény pasinak nem könnyű elnyerni a szívét. Tapasztalt fickó, aki az élet minden területén sikerre és hatalomra törekszik, így a hálószobában is.

AZ ÉVED Mivel a Szaturnusz a bevételeid szektorának ura a jegyedben tartózkodik, tervezz megtakarításokat, biztosításokat. Ha valami nem stimmel a munkakörülményeiddel, válts, de ne csak a pénz motiváljon. Sokkal fontosabb, hogy szívvel-lélekkel tudd végezni a munkád, és hogy örömmel járj dolgozni. Ügyelj arra, hogy neved és hírneved folttalan maradjon, ám ha mégis folt kerül rá, akkor mindent el kell követned, hogy eltávolítsd. Mielőtt születésnapi fogadalmadban lemondanál az internetes ismerkedésről, tudnod kell, hogy akadnak hepiendes történetek is; akár a neten, akár élőben, lecsaphatsz életed legjobb krapekjára. Számíts rá, hogy a lakóhelyeddel és a családoddal kapcsolatos problémák túlságosan lefoglalnak, de ha szereted a munkádat, előléptethetnek, remek szakmai ajánlatokkal közelítenek meg. Az év utolsó harmadában több közösségi szerepet kapsz, ám ha a kedvesed az év végén csak a haverjaival partizna, bármilyen nehéz is, próbáld meg elviselni a barátait. Pártfogódként egy igazi gentleman toppan be az életedbe.

Bak (december 22.-január 20.) 10-e után maradj ki a munkahelyi és családi csatározásokból, nem kell főnököd és rokonaid megváltoztatásával kísérletezned (hiszen úgysem sikerülhet), de ellenállhatsz mások befolyásának. Kiállhatsz azonban a saját nézeteid és érdekeid mellett, megfontoltabb döntéseket hozhatsz. Pár nélkül? Lehet, hogy sokkal jobban odafigyelsz valakire, aki foglalkozásánál vagy közéleti tevékenységénél fogva ismert, vagy akivel azonos szakmában dolgoztok. De még jobb, ha elmondhatod magadról, hogy mostanában vele fekszel le. A céges bulin vagy éppen az ünnepeken szenvedélyes viszonyba bonyolódhatsz a főnököddel, de lehetőleg ne csak annak vagyona és társadalmi helyzete legyen ragaszkodásod oka. Fontos, hogy egy húron pendüljetek, értékítéletetek azonos legyen, különben a kapcsolat később akadályfutássá válhat.

Vízöntő (Január 21.-február 19.) A különböző partikon és céges bulikon azzal flörtölhetsz, akivel csak kedved tartja, de karácsonykor egyedül lenni emberpróbáló feladat lehet számodra. Mindig időben fizesd ki a számláidat, és igyekezz, hogy senkinek se maradj adósa. Ha a járgányoddal belerohansz egy másik kocsiba, ez csupán egyetlen dolgot bizonyít: hogy nem vagy első osztályú vezető. Pasid szerelmi életére a hónap második felében a titkok lesznek jellemzők, de óvakodj attól, hogy felvállald a titkos szerető státuszát. A december számodra az év legtársasabb szezonja, na de mi van, ha te szingliként nézel szembe vele? Egyrészt ha az évbúcsúztató előtt nincs állandó lovagod, annak rengeteg előnye van, még az ünnepek alatt is. Itt van mindjárt az, hogy nem kell neki ajándékot venned, azaz egy gonddal kevesebbel kell szembenézned. Szilveszterkor viszont a különböző szórakozóhelyek tömve vannak egyedülállókkal, ilyen koncentráltan az év más szakaszában nem tudsz szemezgetni velük.

Halak (február 20.-március 20.) Pár nélkül? Ha a hónap elején változtatsz állást, nemcsak magasabb bevételre számíthatsz, hanem végigmustrálhatod a veled dolgozó pasikat, vagy ha már van kiszemelted, pompás alkalmat kapsz, hogy kiugraszd a nyulat a bokorból. Viszont tervezd el, hogy december első felében nem az lesz a legfontosabb programod, hogy egyik boltból rohansz a másikba, és meggondolatlanul eltapsolod az év végi bevételedet. Ne árulj el sokat a magánéletedről a kollégáidnak, csak kíváncsiskodnak a kötelékeddel kapcsolatban, nem érdeklődnek őszintén. December második felében kérhetsz támogatást a mentorodtól, ügyesen vásárolhatsz külföldön, valaki a közösségedben kikaparja neked a gesztenyét, de a munkahelyeden ne add ki magad! Egy karácsonyi vagy szilveszteri buli nagy élmény, de rengeteg kiadással és munkával jár mindent beszerezni, összekészíteni, majd a végén eltakarítani a romokat. Ehelyett inkább fogj össze egy barátnőddel vagy rokonoddal, és szervezzétek meg az összejövetelt egy semleges helyen (például külföldön).

Kos (március 21.-április 20.) Képes vagy órákat utazni azért, hogy újra találkozz a Nagy Ő-vel, aki külföldön él vagy tanul. Párban? Lehet, hogy a hitvesed vagy egyik üzletfeled szívesen pumpál némi pénzt a vállalkozásodba, de tartsd észben, hogy a szex nem fizetőeszköz. Vállalatod megpróbálhatja meggátolni az intim kapcsolatot közted és céged egyik vásárlója vagy versenytársa között. Lehet, hogy nem szívesen fogod be szád, amikor jól megmondanád a párodnak vagy munkahelyi főnöködnek a véleményedet, de a magad érdekében talán mégis jobb, ha ezt teszed. Az önuralom elsajátítása még mindig sokkalta könnyebb, mint állás vagy partner nélkül maradni. Mondd meg az igazat, állj ki a jogaidért, de ne sérts meg senkit! Ha külföldön búcsúztatod az óévet, és nemzetközi flörtre vágysz, most lesz miből válogatnod.

Bika (április 21.-május 20.) Ha külföldön töltöd az év utolsó heteit, nehézségeid támadhatnak egyszerűen azért, mert nem ismered a nyelvet. Amikor nem érted a másik ember beszédét, ennek félreértés, zavarodottság, de még ellenségeskedés is lehet a következménye. Amennyiben mindenki a diploma megszerzésével vagy a továbbtanulással gyötör, pályázz meg egy külföldi ösztöndíjat abba az országba, ahová szívesen elmennél. Szereted a hagyományos párkapcsolatot, amelyben helyén van a női-férfi szerep. Ám mielőtt elköteleznéd magad, igyekszel mindent megtudni a pasid bankszámlakivonatáról. Jelenlegi hódolódnak tuti, hogy van mit a tejbe aprítania, s pozitív változást szeretne a kapcsolatotokban. Könnyen lehet, hogy már házasságot, gyermekáldást forgat a fejében, hiszen úgy érzi, megtalálta benned azt a lányt, akiről úgy gondolja, ideális felesége lenne.

Ikrek (május 21.-június 21.) A hónap első felében nem engedheted meg magadnak, hogy szavahihetőséged a padlóra kerüljön. Kedvesed a hónap első harmadában hajlamos elkapkodni a dolgokat szerelmeskedés közben? Ne tedd szóvá a dolgot, mert vérig sértődne, inkább húzd be a kéziféket. Inkább érzéki simogatással, csábítással vezesd rá, mit szeretnél, hiszed a saját orgazmusodért te vagy a felelős. Ne kövesd el azt a hibát, hogy kedvesedet elszakítod a baráti körétől, és igyekezz ellenállni a kísértésnek is, hogy egyik munkatársaddal elégítsd ki a nemi szükségleteidet. Már alig várod az ünnepeket, amikor végre zavartalanul, szerelmesen összebújhattok a négy fal között. Ám ha a kedvesednek az ünnepeken is dolgoznia kell, nehéz lesz megállnod, hogy ne ébressz benne bűntudatot, lelkiismeret-furdalást.

Rák (június 22.-július 22.) Könnyen elcsúszhatsz azon, ha nem vagy ott és akkor, ahová és amikorra mondtad, hogy mégy. Még az állásodba is kerülhet, ha elmulasztasz egy fontos találkozót. Természetesen pénzbe is. Nem lehetsz boldog, ha megmaradsz olyan kapcsolatban, amelyben gyötrelem élni. Ne hidd viszont, hogy aki kiszámítható, az unalmas. Lehet, hogy ez a Szűz, Skorpió vagy Bak első látásra nem az eseted, de nem érdemes visszautasítanod. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, lépj tovább! Ha megelégelted az alkalmazotti létet, és úgy érzed, van egy piacképes ötleted, amely képes eltartani téged, akkor érdemes önállósodnod. Ha a pasidon kitör a munkamámor, döbbentsd le: az állandó éjszakai telefonálgatás helyett inkább törd rá az iroda ajtaját, és rángasd ki a papírjai közül. Ha nem szeretnéd, hogy bármi is kitudódjon rólad, amit nem szeretnél, vagy jobb lenne, ha inkább rejtve maradna a pasid előtt, ne erőltesd a családlátogatást, vagy a közös ünnepi vacsorát. Ám ha hódolód vallomása nyitott szívre talál, már együtt köszönthetitek az új évet.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Partnered vagy egyik (test)közeli munkatársad úgy érzi, hogy kicsit monotonná, kötelességszerűvé vált a szerelmetek. Véleménye szerint a kapcsolat ugyanis dinamikus, folyamatosan változó dolog, amit nem lehet egy szinten megtartani, különben megfeneklik. Változnod kell! December első felében pénzügyi katasztrófa vagy, hajlamos lehetsz azt is elkölteni, ami nem a tiéd, és figyelmen kívül hagyod a banki egyenlegedet. A barátaid talán még irigylik is, hogy sokat szórakozol, hogy a mának élsz, de ha nem változtatsz költekezési szokásaidon, nagy bajba kerülhetsz. Vegyél mély levegőt és tervezz reális ünnepi büdzsét! Amennyiben a párodról derül ki, hogy lejmolós, élvezz ki vele minden egyes pillanatot, de jobb, ha nem tervezel hosszú távra, mert amikor fizetésre kerül a sor, mindig neked kell állni a cechet.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Ha külföldi munkát vállal a pasid, fogalmad sincs, mit lépj. Ha családot akarsz, a minimum, hogy egy városban kell élnetek, és neked talán otthon kell maradnod a gyerekkel. A hónap első felében megeshet, hogy saját munkádat félbehagyva felmondasz, követed kedvesedet, akit egy idegen városba hívtak, és csak a családnak élsz. Ha neked fontos a család és a munka is, nyugodtan vállalj mellékállást. Ám ha nem beszélsz a párodnak őszintén arról, mire vágysz igazán, akkor egyszer úgyis kirobban belőled, és kezdetét veszi a "feláldoztam érted a karrierem" vita. Mindkettőtöknek szüksége van arra, hogy tisztázzátok, mikor, kinek a javára a dőlnek el a fontos kérdések. Ha igazán szereted a párodat, lepd meg az ünnepeken, és mondd el az érzéseidet – már régóta vár az őszinte vallomásodra, de nem árt, ha átveszed az ellenőrzést a közös pénzügyek felett.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Ami az év végi költekezési rohamaidat illeti, fennáll a veszély, hogy olyan dolgokat is megveszel, amelyekre nincs szükséged és visszaviszed őket az üzletbe. Az ünnepi előkészületek rengeteg stresszel járnak. Ne feledd, ezeket régebben szüleid intézték, most azonban itt az idő, hogy te is kivedd a részed a munkából. Bármi is a szokás a családban, az biztos, hogy nem úszod meg legalább egy össznépi rokonlátogatás nélkül a szeretet ünnepét, de kezeld diplomatikusan a helyzetet, és lehetőleg ne most kezdd ócsárolni a pasit, aki átvert, lelépett vagy nem hívott fel. Ha eleged van a családi vitákból, a szilveszter és az új év kezdete tökéletes alkalom, hogy elutazz valahova, ahol ellenállhatatlan leárazásokba fogsz ütközni. És ha már ott vagy, élvezd, hogy oldott hangulatban irgalmatlanul lehet pasizni, csak a nyitott házasságra mondj nemet.

Skorpió (október 24.-november 22.) Párod örömmel veszi, hogy végre elengeded a múltadhoz vezető kapaszkodókat, hogy helyet adj a vele való boldog kapcsolatnak. Megéri, mert erotikus események követik egymást – évek óta az idei karácsony a legjobb időszaka életednek. Erre a néhány napra ne tervezzetek mást, csak a fenyőfa feldíszítésére és egymásra koncentráljatok. Intézzétek úgy, hogy szenteste egyikőtök családja (társasága) se hiányolhasson benneteket, a kötelező rokonlátogatások után pedig találjatok alkalmat arra, hogy kettesben is ünnepelhessetek egy kicsit. Hogy hogyan? Azt már te túlműködő erotikus fantáziádra bízzuk. Kínos beszélgetések várnak rád a hónap utolsó harmadában, ezért ne használj vörös posztónak tekinthető szavakat. Elügyetlenkedsz egy munkaszerződést vagy egy üzletet, ha nincs szándékodban megtenni, amit mondasz. Az ilyen szavak felkeltik kollégáid, rokonaid vagy tárgyalópartnereid ellenállását, rosszindulatát.

Ez is érdekelhet

Így zárta a hétvégét Böbe

Így zárta a hétvégét Böbe

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR