GLAMOURSZKÓP 2015. július

2015.július.1.

AZ ÉVED Munkád meglehetős megterhelést, sőt túlterhelést jelent, sok lemondást és áldozatot követel, mégse hagyj fel vele a párod miatt. Meg kell dolgoznod a megélhetésedért, de amit elérsz, az kiállja az idő próbáját. Karriered területén további hirtelen meglepetések várhatóak; lehet, hogy új karriered egy teljesen új területen, külföldön, a számítógépek, az internet vagy az újonnan feltalált technológiák területén bontakozik ki. Ha együtt dolgozol a pároddal, egy csúnya intrika miatt sor kerülhet szétválásra, de ha ez így lenne, az azért lesz, hogy hozzád jobban illő partnert és állást találj. Amennyiben megfeneklett a párkapcsolatod, most megtalálhatod a probléma gyökerét és kiderítheted, hogy javítható-e még.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
Vakmerő vagy a szerelemben, repülőre ülsz, és váratlanul beállítasz külföldön élő vagy tanuló kedvesedhez. Jó döntéseket hozhatsz hivatásoddal kapcsolatban, és valószínű, hogy hamarosan hallod a gólya kelepelését. Féktelenséged azonban elriaszthat valakit, és olyasmibe sodorhat, amit később megbánsz. Ha munkahelyi pszicho thriller hősnője lettél – fordítsd az intrikus vagy hatalommániás ellen a saját fegyverét. Meglehet, hogy nagy nyilvánosság előtt kell beszédet tartanod vagy szerepelsz a médiában. A hónap végén és augusztusban ne vállalj el egy új munkát csak azért, mert magasabb fizetést ígérnek. Persze csábító a gondolat, hogy a több pénzből mennyi új rucit és miegymást vehetsz, de győződj meg róla, hogy élvezni is időd is lesz ezeket.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
Nyilván félsz az elutasítástól, ezért ritkán kezdeményezel. Ráadásul mindent agyonelemző természeted időnként annyira megbénít, hogy hovatovább moccanni sem bírsz. Bátorság! Tessék szépen apró lépésekben megindulni az önbizalom felé vezető úton. Ha még egyedül vagy, hagyd abba az örökös önvizsgálatot és vívódást. Élj a mának! Inkább azzal foglalkozz, mivel tudnád felkelteni a kiszemelt préda érdeklődését. Ha pedig már megtaláltad a párod, tedd teljesen nyilvánvalóvá az igényeidet, de kerüld a titkos légyottokat, és eszedbe ne jusson szerelmi háromszögbe bonyolódni. Ami a munkádat illeti, elengedhetetlenül fontos minél hamarabb elkezdeni a megfelelő kapcsolati háló szövését.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
A legtöbb Mérlegnek sok múlik azon, jó-e a házassága, a kapcsolata. Most majdnem mindent megteszel azért, hogy ezt elérd. Az Uránusz hatására talán azért akarod megváltoztatni önmagad, hogy legközelebb megint ne egy alkalmatlan, hanem igazán kedves és udvarias embert válassz – azoknak az igazán kedves és népszerű embereknek a rettentő sokaságából, akikkel ebben a hónapban nap, mint nap találkozol, vagy együtt bulizol. Legyél nyomulósabb a szamárlétrán, kérj fizetésemelést ahelyett, hogy arra várnál, hogy a főnök észrevegye állhatatos fáradozásodat, aztán fölemelje gázsidat! Tudatosítsd magadban, hogy munkaerő vagy, akinek az árát pénzben mérik!

Skorpió (október 24.-november 22.)
Talán attól félsz, hogy párod unalmasnak talál, és talán jobban tetszik neki az a számtalan jó csaj, akiket egész nap a munkahelyén lát. Jó taktika, ha igyekszel tehermentesíteni társadat, hogy az egészen a karrierjének és a pénzkeresésnek szentelhesse magát. A céged vagy egyik megbízód fontos tárgyalásra küld külföldre, ám az utazás a szexuális kísértés maga. Azok számára, aki hajlamosak a visszérbetegségre, különösen fárasztó lehet egy hosszú repülő-, vonat- vagy autóút. Időnként állj fel, sétálj egyet.
Ha jobban fizető állást választasz, azzal is tisztában kell lenned, hogy az nagyobb felelősséget és komoly döntéshozatalt jelent. Nagyon sokat számít, hogy kikkel dolgozol együtt, hiszen napjaid legalább egyharmadát velük töltöd.

Nyilas (november 23.-december 21.) Ha külföldön tanulsz, tanulmányúton kell részt venned, vagy a munkád szólít egy távoli városba, kikeresed magadnak a legjobb pasit, akitől teherbe eshetsz. A helyzet meglehetősen éles: vagy ebben az idegen országban maradsz, partnered mellett, vagy hazamész. Nem lesz túl sok időd a gondolkodásra. Ám ha egy másik országból való társad lesz, akkor tökéletesítened kell angol vagy német nyelvtudásodat. Akárcsak a több pénz, egy lenyűgöző munkáltató is megzavarhatja döntésedet állásügyben. Ne válassz úgy munkát, hogy azt veszed figyelembe, partnered vagy mások mit gondolnak róla. Ha nem tudsz dönteni, fogadj meg egy régi bölcsességet, miszerint nem mind arany, ami fénylik.

Bak (december 22.-január 20.)
Hagyd békén a párodat, rokonaidat és kollégáidat azokkal a követeléseiddel, amelyeket úgysem teljesítenek soha, és ne akarj mindenáron bemosni annak, aki felbosszantott! Sor kerülhet átmeneti szétköltözésre, időnként a párod anyagi támogatására szorulsz, de valószínű, hogy a legkíméletlenebb ellenféllel szemben is képes leszel kiállni a magad igazáért. Partnered, munkatársad vagy egyik rokonod gyakran az ellenkezőjét mondja annak, mint ami a te véleményed, mint amit te gondolsz. De ugyan, mit árthat ez neked? Hirtelen az kezd érdekelni, ha a másik ugyanabban a kérdésben más álláspontot foglal el. Hitelképességed visszanyered, és ha szeretnéd otthonodat felújítani, tedd meg ebben az időszakban. Ám ha úgy döntesz, hogy felmondasz és új állás után nézel, akkor se siess annyira. Használd ki biztos állásodat, amíg körülnézel a piacon!

Vízöntő (Január 21.-február 19.)
Egy könnyű nyári kalandból a hónap elején szép reményekkel kecsegtető szerelem lehet. Érzelmi dolgokban mostanában nem ismersz szolidaritást, és szünet nélkül konkurálsz a kiszemelt hímegyedért. Félő, hogy a csillogó csomagolásnak nagyobb az értéke számodra, mint az értékes belső tartalomnak. Ha egy elegáns nagymenő nyűgöz le, nyilván elengedhetetlen követelménynek tartod a státuszt, a külsőségeket és a vagyont. Párban? A kapcsolat-helyrehozatali technikák jól működnek, feltéve, ha keresed a kompromisszumokat. Ne szégyelld a munkahelyeden, hogy ugyanolyan okos, rámenős és nyomulós vagy, mint hímnemű kollégáid!

Halak (február 20.-március 20.)
Ha szükséged van rá, merj segítséget kérni, ezen nincs mit szégyellni! Indulj ki magadból! Ha te is szó nélkül dobod a mentőövet, amikor azt látod, hogy társadat vagy ismerőseidet elragadja az ár, bizonyára ők sem fognak habozni, hogy kihúzzanak a csávából, ha szükséged van rá. Ha most állást változtatnál, vagy idénymunkát vállalnál, nyilván sokkal többet keresnél, csak a feketemunkától óvakodj. Az anyagiak konfliktusforrások lehetnek párkapcsolatodban, ezért óvakodj attól, hogy a párod vagy szeretőd jövedelmétől függj. A pénz függetlenséget jelent, így a pénz hiánya ennek ellentétét vonja maga után, vagyis a függőséget, ami nagyon megterheli a párkapcsolatot.

Kos (március 21.-április 20.)
Komoly kapcsolatban élsz? A párod fejébe vette, hogy elkényeztet, kegyeskedj tehát kiélvezni az alkalmat. Igen, a kötöttségektől, szabadságod korlátozásától félsz, emiatt talán összeházasodni sem akarsz kedveseddel. Megeshet azonban, hogy mégis meg kell tenned, mert útban van a kis trónörökös. A hatalom birtokosai megfélemlíthetnek, munkahelyi felettesed vagy a cégtulajdonos egyértelműen a tudtodra adja, hogy bármit megtesz azért, hogy megkapja, amit akar, vagy, hogy téged megakadályozzon a magasabb pozíció elérésében. Talán jobban jársz, ha kiszállsz, és távmunkát vállalsz. A gazdasági követelményekhez nem alkalmazkodó vállalatokat felszámolhatják. Maradj ki a hatalmi küzdelmekből, de körültekintően készülj fel minden körvonalazandó változásra! Konfliktusokkal terhes kihívások, családi vagy ingatlanzűrök mellett valakivel hosszútávra szóló szakmai vagy üzleti szövetséget köthetsz.

Bika (április 21.-május 20.)
Hagyjál föl örökös abbeli igyekezeteddel, hogy partneredet lekösd a családban, hiszen olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy jobban kell félned a válástól, mint a párodnak, mely megszokott életszínvonaladat sokkal inkább veszélyeztetheti. Legyen saját jövedelmed, mert ha felvállalod a háziasszonyi szerepet, akkor arra vagy rászorulva, amit a társadtól kapsz. Pénzt fektethetsz ingatlanba, de az sem kizárt, hogy ingatlanvásárlással vagy eladással kezdesz foglalkozni. A hónap elején alakítsd át a hálószobádat, vásárolj bármit, ami szexi és nőies. Szatén vagy selyem, illatgyertya – bármi jöhet! Ám a hónap közepén gondold meg minden szavad, amikor a Merkúr, a Mars és a Plútó felébreszti benned a támadókedvet!

Ikrek (május 21.-június 21.)
A szabadságszerető Jupiter és Uránusz a horizontod tágítását erőlteti. Nem kell messzire menned! Elég, ha a szomszéd városba látogatsz, vagy elutazol a pasiddal egy rövid nyaralásra. Egy fesztiválon, vidéki kiküldetés során, vagy akár a szakmai fejtágítón villantsd meg frissen barnított bájaidat, és a pasiroham nem marad el. Júliusban fennáll a veszély, hogy a közös pénz észrevétlenül a társad pénzévé válik. Ám ha pénzügyi mágus ajánl hasznos tanácsot, hagyatkozz a brókerek gyöngyére: tudja, mit beszél. Viszont számíthatsz néhány anyagi vitára a partnereddel, vagy olyan emberekkel, akik befolyást gyakorolhatnak a bevételeidre. Ne add kölcsön azt, amire magadnak is szükséged van. Ez az alapszabály megelőzi azt, hogy minden áron megtarts egy barátot vagy egy szexpartnert.


Ez is érdekelhet

Khloé Kradashian deres szőke haja az ősz kedvenc hajszíne lesz

Khloé Kradashian deres szőke haja az ősz kedvenc hajszíne lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla