GLAMOURSZKÓP 2015. május

2015. május 1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

AZ ÉVED Ha egy kapcsolatod nemrégiben ért véget, őszig kerülni fogod a szoros kötődést, nem osztod meg a másikkal legbensőbb gondolataidat, érzéseidet. Ha valóban ki akarod heverni a szakítást, borzasztóan fontos, hogy megtaláld, mi volt a hiba, és vigyázz, ne kövesd el újra. Az év második felében olyan partnerrel találkozol, aki alkalmas arra, hogy leendő gyermeked apja legyen. Ám a lebukás ősszel mindenképpen kínos, tulajdonképpen mindegy, hogy ragaszkodsz-e meglévő kapcsolatodhoz, vagy már kifelé tartasz belőle. Ősszel érdemes kipróbálnod a nyereményjátékokat, törvényesítheted párkapcsolatodat, de ne is reménykedj abban, hogy a banki tranzakciók, a kölcsön- és hitelügyletek majd megoldják anyagi gondjaidat.

Ikrek (május 21.-június 21.) Sohasem voltál félénk a szexben-szerelemben, de a Merkúr, a Vénusz és a vakmerő Mars hatására a hónap második felében a szokásosnál is szókimondóbb leszel. Oszd meg a pároddal a legmocskosabb vágyaidat is – meglátod, két kézzel kap az alkalmon. Haragod féken tartása lesz a legjobb gyógymód a konfliktusok ellen. Gyűrd le az agressziódat testedzéssel, így az erőszakosságból hasznosítható energia lesz, a feszültséget pedig kiizzadod. Párkapcsolatod nem éli túl, ha megkopik az újdonság varázsa, s a szenzációból megszokás lesz. Munkahelyed és bevételed megtartása ebben az időszakban rengeteg áldozatot és kompromisszumot kíván. Ne vegyél részt olyan ügyletekben, amelyek illegálisak, de ha úgy érzed, alulfizetnek jelenlegi munkahelyeden, érdemes lenne karriert váltani.

Rák (június 22.-július 22.) A munka a hónap első felében számodra kollektív tevékenység: csapatban, együtt dolgoztok, megünneplitek sikereiteket, elpanaszoljátok kudarcaitokat. Csapatjátékosnak és szolidárisnak kell lenned, és néha bizony mások akaratához kell igazodnod. Amikor fokozott luxusigényed kisebb felfordulást okoz kiegyensúlyozott költségvetésedben, fogd vissza magad, és halaszd költekezési rohamaidat júniusra. A szervezeted a hónap közepén fellázad a fokozott túlterhelés ellen. Ess ágynak, és pihend ki a nagy hajtást! Kedvesed kedveli hiteles, eredeti nőiességedet, és gondoskodásodat is méltányolja. Meg, ha kedvenc ételét főzöd. De vigyázat, mert partnered teljesen leblokkolhat, ha az az érzése, hogy anyáskodsz fölötte.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Önbecsülésedet nagyban fokozhatja, ha sikeres és elismert vagy a szakmádban. Ez a hónap a legalkalmasabb arra, hogy a társasági körödet bővítsd, új ismeretségeket és szakmai kapcsolatokat köss, és új barátokat szerezz. Ez mind emberi oldalról, mind a munkád szempontjából előnyös. A munkád 6-a táján elismeréssel és sikerélménnyel kecsegtet, ám ha jól kijössz a főnököddel, az egész iroda ferde szemmel néz Rád. Amikor a szerelem megkopik, és egyre kevesebb figyelmességet kapsz a párodtól, egy titkos viszonyban vagy szerelmi háromszögben ismét vonzónak érezheted magad. Ha mentorra vagy coachra van szükséged, építs kapcsolatokat, még akkor is, ha ezt önös érdekből teszed. A barátok vidámságot, új bevételi lehetőséget hoznak az életedbe, az ő közvetítésükkel talán az igazit is megismered.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Munkahelyeden, párkapcsolatodban és családodban olyan döntéseket is el kell fogadnod, amelyekkel nem értesz egyet. Időnként vállalnod kell a frusztrációt egy-egy jó pontért, különösen, ha otthoni biztonságra, előléptetésre vagy fizetésemelésre számíthatsz. Úgy érezheted, hogy nem a megfelelő munkahelyen dolgozol, és ha igaztalanul bántanak, az sincs kizárva, hogy első felindulásodban felmondasz. Ha elszánod magad az állásváltoztatásra, nagyot nő az ázsiód, és ezt az árfolyam-emelkedést érdemes kihasználni. A párod hűtlensége 20-a után akkor is felháborít, ha magad sem vagy a tántoríthatatlanság mintaképe. Ahhoz, hogy partnert találhass, hajlandónak kell lenned a barátságra. Csak úgy fejlődhet ki belőle később társkapcsolat.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Májusban olyan sokat utazol, hogy életedben a szórakozás, társkeresés és az üzlet összemosódik. Előszezoni nyaralásod jól sikerül, de sokba kerül. Ha valaki külföldi tartózkodásod vagy üzleti utazásod közben randira hív, valószínű, hogy azt gondolod magadban, miért is ne? Ám súlyos hibát követsz el, ha egy másik városban, netán külföldön élő személlyel bonyolódsz szerelmi kapcsolatba. Talán azt gondolod, hogy örök szerelemre leltél, ám ha nem hív, és nem jelentkezik, esze ágában sincs tovább folytatni a viharosan induló szerelmet. Ne ringass hamis álmokat, amelyekkel érzelmileg sérülhetsz! Ha ajtózárral és felhúzott ablakkal közlekedsz, nem foszthatnak ki utazás közben.

Skorpió (október 24.-november 22.) Nem engedheted meg magadnak, hogy azért legyenek problémáid a cégnél, mert túlléped a hatáskörödet, vagy versengésbe bocsátkozol munkatársaiddal. Ne hagyd, hogy legfontosabb kapcsolataid csatatérré változzanak! Érdemes úgy reagálnod a támadásokra, hogy a másikat lefegyverezd és a magad oldalára állítsd. Májusban minden pénzköltéssel és hitelfelvétellel kapcsolatos nézeteltérés konfliktust okoz házasságodban. A pénz kezeléséből adódó különbségek közrejátszhatnak a szakításban. Fel kell ismerned, hogy a szex nem mindenható csodaszer, amely megoldja és feledteti érzelmi, munkahelyi vagy anyagi problémáidat. Benevezhetsz egy tengerparti nyaralásra, és ha elragad a szenvedély, nem tudsz ellenállni a kísértésnek, s könnyen belebonyolódsz néhány egyéjszakás kalandba olyan partnerekkel, akik nem illenek hozzád. Ha azonban azt érzed, hogy összetartoztok, ezt egyfajta spirituális élményként éled meg.

Nyilas (november 23.-december 21.) Egy jó emberi kapcsolaton és kielégítő kommunikáción nyugvó kapcsolat hatalmas viharokat is képes túlélni. Ha viszont sok a súrlódás, és voltaképpen csak a szex vagy a közös vagyon tart össze benneteket, akkor váltanod kell. Ha szakításra kerül sor, ne tegyél szemrehányásokat. Magyarázd el pontosan, mik az indítóokaid. Ha dühös leszel, igyekezz kideríteni, hogy mi ennek a valódi oka. Talán így napvilágra kerül olyasmi, amit meg kellett volna beszélnetek, vagy közösen átgondolnotok. A főnököd, a párod, az összes rokonod és barátnőd mind-mind nagyszerű tanácsadó. Májusban egyikük sem állja meg, hogy bele ne szóljon az életedbe. Hát ne hagyd! Májusban ne hozz fontos döntéseket, mielőtt idegpályáid vissza nem zökkennek a régi kerékvágásba.

Bak (december 22.-január 20.) Időnként úgy érzed, hogy a munkahelyeden kizsákmányolt beosztottá váltál, mások aratják le munkád gyümölcseit, el kell vállalnod a túlmunkát, de nem mersz nemet mondani, nem mersz panaszkodni, mert attól tartasz, hogy akkor kirúgnak. Ha egyszerűen kimondod, amit gondolsz, és javasolsz egy jó alternatívát, kikerülhetsz a zsákutcából, mielőtt még teljesen tönkremenne az életed. Egy kis évődés, egy kis flört vagy intenzív edzés azonban némi izgalmat vihet hétköznapjaidba. Egyik munkatársad vonzódik hozzád, de kiderülhet, hogy már van kapcsolata, amit nem akar miattad felrúgni. Nehéz elfogadni az igazságot, de próbáld meg, hiszen nincs más választásod. Újabb és újabb hódításaiddal talán önmagadnak akarod bebizonyítani, hogy nem múlt el a vonzerőd. Ne keverd össze a testi vonzódást a szerelemmel, de leginkább a szeretettel, ami szükséges a sikeres párkapcsolathoz.

Vízöntő (Január 21.-február 19.) Az Ikrekben vendégeskedő bolygók késztetnek, nyaggatnak, amíg rá nem szánod magad, hogy kedvesed és barátaid személyes problémáival foglalkozz. Pénzügyi vitába keveredhetsz megbízóddal, üzletfeleiddel, de még a kedveseddel is. Csak ne lőj túl a célon, mert nehéz lesz egyenesbe hozni a dolgokat valakivel, akit feldühítettél. Kérj bocsánatot, ha meg akarod menteni a kapcsolatot! Csalódhatsz szerelmedben, barátaidban, és ennek következményeként az egész világban. Nem sok így egy kicsit? Vedd csak sorra egyenként, mi is az igazság? Legyen türelmed a dolgok tisztázásához! Ne keverd össze a barátságot a szerelemmel vagy az üzlettel, és maradj ki a kockázatos ügyletekből! A majálison megjön az étvágyad a szexre, kreativitásod a test dolgaiban felülmúlhatatlan.

Kos (március 21.-április 20.) Ha jó üzletet vagy zsíros megrendelést hozol a cégnek, a hónap első felében fizetésemelésre, jutalomra számíthatsz. Minden 6-a táján indított üzlet, vállalkozás vagy munka fantasztikus bevételt hoz, de a kényszeres bevásárló rohamokért nagy árat kell fizetned. Még egyedül? Májusban fontos vas a tűzben az internetes társkeresés. A megismerkedés, a flört, élénk eszmecsere és annak lehetősége, hogy hamarosan rátalálsz valakire, megédesítik életedet, és vidám színt visznek mindennapjaidba. Minél több vasat tartasz a tűzben, annál jobb! De mihelyt komolyabban belekezdesz valakivel, úgy tisztességes, ha minden vasat félreteszel. Sikert érsz el egy állásinterjúban, de ha rajtakapnak valamilyen szabálytalanságon vagy gyorshajtáson, bevonhatják a jogosítványát, és a pénzbírságot sem tudod elkerülni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

3 szuper termék, amivel örökre elbúcsúzhatsz a borotválkozás utáni szőrbenövéstől

3 szuper termék, amivel örökre elbúcsúzhatsz a borotválkozás utáni szőrbenövéstől

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)