GLAMOURSZKÓP 2015. március

2015.március.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Halak (február 20.-március 20.)
A HÓNAPOD Idén tavasszal az élet megadja Neked, hogy olyasmiből élj meg, amit nagy lelkesedéssel csinálsz. 14-e után végre ki mered mondani a titkos vágyaidat, így több együtt töltött idő vár rátok, és még több kényeztetésben lesz részed. Bármennyi izgalmas lehetőség álljon is előtted a hónap közepén, mit sem ér, ha egy véget nem érő kötelességlistává válik. A hónap második felében kissé érzelgővé és álmodozóvá válsz, az érzékeny Neptun a könnyzacskóidra utazik. Nézz meg egy érzelmesen megható filmet, helyezd magad kényelembe, és képzeld magad kedvenc filmbeli hősnőd szerepébe, de ne hagyd, hogy akár a szerelemben, akár a munkában átverjenek. A hónap vége táján nem lesz hiány a szexis, romantikus estékből.

AZ ÉVED Könnyű akkor szerelembe esni, amikor minden rózsás, de akkor is egyezségre kell jutnod a társaddal, amikor nem értetek egyet. Szeretnél együtt élni a pároddal a házasságkötés előtt? Az év második felében kiderülhet, hogy az együttélésnek vannak korlátai is. Ezeket ismerned kell, mielőtt fejest ugranál a dologba. Akinek befolyásos illetve fontos személyekkel van kapcsolata egy szervezeten belül, az ebből származó hatalmat az év második felében hatékonyan használhatja. Barát, ismerős pozícióba kerülhet, a kapcsolatépítés és a csapatszellem pedig lehetővé teszi, hogy mindenhová bejuss, s biztosítsd magadnak azoknak az együttműködését, akiknek farvizén haladva megsokszorozhatod sikereidet. Főleg az év második felében mindig legyél tisztában főnököd elvárásaival. Házasságra vágysz, de vigyázz, nehogy az év második felében teljesen elvonja figyelmedet a karrierépítés.

Kos (március 21.-április 20.) Ha érzed a tavasz illatát, akkor itt az idő, hogy felfrissítsd a gardróbodat, kipróbálj egy új sminket vagy akár egy új frizurát. A jegyeden átvonuló Mars hatására elég merész csajjá, szinte adrenalinfüggővé válsz, nyugalmasabb időszakaidban is folyvást keresed az izgalmakat, például újabb és újabb kapcsolatok hajszolásában, vagy akár az extrém sportokban. A fokozott terhelés azonban magas vérnyomáshoz vagy váratlan balesetekhez vezethet. Fizikailag, érzelmileg olyan jó állapotban vagy, hogy könnyen befogadsz új irányzatokat. Versenysikereket is hozhat a március. Nevezz be bátran, de törődj bele, hogy az életed összes területe feletti kontrollt lehetetlen elérni.

Bika (április 21.-május 20.) A munkahelyi ellenségeskedés és a túlzott stressz lerombolhatja karrieredet, alááshatja önérvényesítő készségedet. Beletanulsz viszont az üzleti életbe, és nagy hasznát veheted a barátoktól és a családodtól kapott pénzügyi tippeknek. A hónap közepe táján ne adj hitelt a barátaidnak, akik rosszmájú megjegyzéseket suttognak a pasidról. Bizonyítsd be a párodnak, hogy senki nem tud nálad kedvesebben odabújni hozzá a kanapén, és családias hangulatot teremteni egy bensőséges mozdulattal! Elképzelhető, hogy valaki, aki ősidők óta a barátod, más, gyengédebb érzelmeket is táplál irányodba. Ha szerinted egy igazi modern családi élet csak egy kertvárosi házban valósulhat meg, akkor ezt a célt az év első felében könnyen megvalósíthatod.

Ikrek (május 21.-június 21.) Szónoki képességed hipnotikus erőt ad Neked, tájékozott vagy a szakmádban, és a bulváreseményekben is. A hónap második harmadában fel kell készülnöd egy sor kritikus beszélgetésre főnököd elvárásaival kapcsolatban. A hónap első felében ne tarts attól, hogy egyik barátod azt hiszi, túlságosan akarod vele a kapcsolatot. Ha ki akarod nyilvánítani az érzelmeidet, csináld a barátaid társaságában, úgy sokkal izgalmasabb. Minden elmegy egy utazáson, szakmai továbbképzésen vagy társkereső bulin, ahol a két nem vadul hullámzó hormonjait mindenféle gátlások nélkül egymásnak engedik. Új választottad alighanem lázadó, szabálysértő, különc típus, arra ösztönöz, hogy legyél szabad, tedd azt, amit akarsz. Partnerednek a hónap végén lehetnek titkai vagy kétes üzelmei, amelyeknek kipattanása meglehetősen zavarba ejtheti.

Rák (június 22.-július 22.) Márciusban mázlid lesz anyagi ügyeidben, de gyakran konfrontálódsz főnökeiddel, és a fokozott munkaterhelés vagy a cég anyagi helyzetével kapcsolatos kiszámíthatatlanság következményeként az átlagosnál jelentősebb stressznek vagy kitéve. Feljuthatsz viszont az ismertség csúcsára, és nem csak a képzettségedet használod fel karriered és a pénz megszerzése érdekében, hanem családi, baráti kapcsolataidat is. Ha állást kívánsz változtatni, akkor erre kiválóan alkalmas az idő. Recept stressz ellen: maradj ki mások hatalmi játszmáiból, most az lenne jó, ha a hónap második felében szorosabban kötődnél azokhoz, akiket szeretsz, és akkor visszanyered a nyugalmadat.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) A világ márciusban több szempontból is kinyílik. Utazhatsz, tanulhatsz, lehet karriered és változatos szerelmi életed egyszerre. Sokkal több lehetőséged van a személyes fejlődésre, kockázatvállalásra, szórakozásra és saját döntések meghozatalára, mint korábban volt. Az új helyzetek azonban új alkalmazkodási módot kívánnak meg. Legyél rugalmas, válts könnyen, legyél tájékozott a szakmádban, a művészetekben, és ha a helyzet megkívánja, a külfölddel kapcsolatos eseményekben is. Ha külföldre szólít a munkát, megismerkedsz valakivel, akinek egyszerűen képtelenség nemet mondani. Lehet, hogy csak kellemes kaland kerekedik ki a dologból, de az sem kizárt, hogy így indul be egy országhatárokat nem ismerő szerelem.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Ahogy egyre több Szűz kap jól fizetett állást, egyre többen kezdenek többet keresni, mint a társuk vagy a szeretőjük. Nem biztos, hogy ezt jól tűri a párod; ezáltal egy csomó stressz rakódik legfontosabb kapcsolatodra. Abban a pillanatban, hogy több pénzt vársz el a pasidtól, mérges is leszel rá, ha nem tudja ezt Neked megadni. A Vénusz és a Mars megemeli a libidódat, és képtelen leszel ellenállni egy szexi üzletfél csábításának, amit egy fergeteges lepedőgyűrögetés követ majd. Ha a párod március második harmadában nem tesz célzást a kapcsolat közös jövőjére, a legokosabb, amit tehetsz, hogy leszámolsz az illúziókkal és továbblépsz. Életed párja utálja, ha mások előtt téved, még a legjelentéktelenebb helyzetekben is. Ne feledkezz meg a kritikáról; egyszerűen halaszd el, amíg négyszemközt nem maradtok! Ám azonnal pozitív hangot kap a pároddal vagy a főnököddel folytatott beszélgetésed, ha a problémákat közös feladatként kezeled.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Összejöhetsz egy valódi pénzmágnessel, de életed párját is megkísértheti a félrelépés gondolata. Tegyél túl csábításban riválisodon, legyél olyan szexis, hogy egyértelművé váljon, Te vagy az egyetlen, akit a pasid számításba vehet. De ne bámulj meg más hímegyedeket, amikor a hitveseddel vagy! Bele kell törődnöd, hogy az erotikus vágy, a szex, a szerelem és az elkötelezettség nem mindig jár együtt. Sok probléma forrása, ha a konfliktusokat elkerülhető, sőt elkerülendő rossznak tekinted. A jól kezelt és megoldott konfliktus a fejlődés motorja lehet, mind a családi kapcsolatokban, mind a társas üzleti vállalkozásokban. Másodállást vállalni, és a szabadidődet pénzre váltani a hónap második felében jó ötletnek tűnhet.

Skorpió (október 24.-november 22.) Rendkívüli erénynek számít, ha tudsz irányítani. Ugyanez nehezen elviselhető a munkatársak között. A hónap első felében túlbecsülöd egy munkahelyi vonzalom jelentőségét, a saját károdra. A pénztelenség vagy a jövedelmed csökkenése miatti aggodalom március második harmadában elsorvaszthatja kreatív, alkotó és megoldás-kereső énedet. Viszont most érdemes munkahelyet váltani. Új munkahelyeden több fokkal is feljebb léphetsz a ranglétrán, de időt kell szánnod a megfelelő kapcsolatok kialakítására. Vigyázz, nehogy lúzerekkel vacakolj, különben a jó pasikat elkapkodják körülötted. Ne akarj senkit megmenteni, kihúzni az anyagi mélypontról! A hónap végén igen erős benned a párod birtoklására irányuló vágy, megtartása és az esküvő érdekében képes leszel hegyeket is megmozgatni.

Nyilas (november 23.-december 21.) A hónap elején merész ötletekkel állhatsz elő a munkahelyeden, szakmai továbbképzésen vehetsz részt, de az sem árt, ha alaposan körbenézel a munkaerőpiacon. A tavasz szele téged is megcsap. Jobb, ha felkészülsz arra, hogy több pasi közül kell majd kiválasztanod azt, akivel forró nyári éjszakáknak néztek elébe. A humorod a legkínosabb szituációból is kiment téged, egy kipattanó szikra a hónap elején gyorsan lángra lobbant, a közös sportolás pedig felpezsdíti a szerelmi életedet. Márciusban ne bocsátkozz ingatlanügyletbe, de mutass erőt akkor is, ha ügyfeleid választása a konkurenciára esett. Ha jól figyelsz, megtudhatod, hogy mi a versenyhátrányod a riválisokkal szemben, és min csúszott el az üzlet. Ha úgy hozza a sors, hogy partnered vagy családod tagjai belekényszerítenék egy döntésbe, próbáld húzni az időt.

Bak (december 22.-január 20.) A családi vállalkozás világában március első felében egyre gyakoribbak lesznek a konfliktusok. Itt ugyanis naphosszat össze vagy zárva pároddal, s mint tudjuk – a jóból is megárt a sok. A partnerek között óhatatlanul kialakul a főnök-beosztott viszony, s ez gyakran hatalmi harcokhoz vezet. Vannak szerelmesek, akik együtt választják ki a lakásukat és a rengeteg tárgyat, amelyre szükség van a közös élethez. Túl sok információt és feladatot kell egyszerre kezelned, emiatt a hónap közepén kontrollvesztettnek érzed magad. Ám ha egy feladat érdekel, és munkaadóid igénylik kreativitásodat, akkor a hónap második felében másoknál jóval hatékonyabban dolgozol. Akik a művészethez értenek, azok tehetségük fejlesztésével töltik napjaikat, páran pedig munkaként is a hobbijukat választják. Már megvan a párod? 18-a után egy jó kis érzéki masszázs mindkettőtöknek jót fog tenni.

Vízöntő (Január 21.-február 19.) Az internet a hónap elején rengeteg lehetőséget kínál ismerkedésre, új jövedelemforrások felkutatására. Egy eredetiségről árulkodó honlap több tízezer forintot is hozhat, miközben az olvasóidnak és jövendő ügyfeleidnek remek információkat és ötleteket kínál. Ne legyints rögtön, hiszen az internetes társkeresés jobb dolog, mint ahogy általában híresztelik. A rámenős stílus, az eredeti önreklám márciusban azzal az előnnyel járhat, hogy a tempót Te határozod meg. Valaki felbukkan az életedben, és a találkozás kellemes izgalommal tölti el. Ha nem több az egész egy szórakoztató kalandnál, akkor se térj ki előle. Bár szívesen orrba vágnád a közlekedési dugóban pofátlanul előző vezetőket, és legszívesebben világgá futnál az állandóan csengő telefon elől – a társadalmi és munkahelyi játékszabályok arra kényszerítenek, hogy uralkodj magadon. Amennyiben a hónap második harmadában pénzt kölcsönzöl valakinek, erre az összegre akár keresztet is vethetsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

„Nagyon boldogok vagyunk” - Krausz Gábor és Mikes Anna videóban üzent a rajongóknak

„Nagyon boldogok vagyunk” - Krausz Gábor és Mikes Anna videóban üzent a rajongóknak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Mihez kezdj ha megszorultál anyagilag? (x)

Mihez kezdj ha megszorultál anyagilag? (x)

PR

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)

PR

Idén visszatérünk a 90-es évekbe - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)

Idén visszatérünk a 90-es évekbe - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)

PR

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)