GLAMOURSZKÓP 2015. november

2015.november.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

AZ ÉVED A pénzügyi akadályok elhárítása sok munkát igényel, tudatában kell lenned a valóság tényeinek; döntéseidet az ésszerű önzésre alapozva kell meghoznod. Légy kész mindennek megfizetni az árát, amit érdemesnek tartasz, hogy birtokold. Ez lehet pénz, barátság, szerelem, ám ha a másik nem olyan képviselője után koslatsz, aki foglalt vagy elérhetetlen, akkor inkább keserűségre, mint örömre számíthatsz, ha mégis megkapod, amire vágytál. Ám egy-két régi anyagilag jól eleresztett régi pasid bármikor felbukkanhat az év folyamán. Légy résen! Hagyd a kirakatban a drága cuccokat, ez most nem jó időszak a költekezésre. Ami a munkahelyedet illeti, érzékelned kell, mi a legaktuálisabb trend. Mindenbe bele kell fogni, ami fejlődést hozhat és jövedelmező.

Nyilas (november 23.-december 21.)
Egyik munkatársaddal összeilletek az ágyban, megadja neked a szabadságot, de a függetlenség nála egyet jelent a flörtöléssel. Persze más csajokkal. Ha egy barátnőd szakít a fiújával, ajánlj fel neki egy hűséges vállat. 20-a előtt önbizalmadnak és önértékelésednek kemény próbákat kell kiállnia. Gyakran kell mentegetőznöd és magyarázkodnod amiatt, amit teszel, mondasz, tervezel, vásárolsz vagy nem vásárolsz, ahogy viselkedsz a pároddal és a munkahelyeden. Ne legyél a körülmények áldozata, inkább az alakítója! A hónap utolsó harmadában éppen csak hogy elkerülöd a legkínosabb rajtakapást egy barátnőd vagy munkatársad buliján. A házas- és a családi élethez való alkalmazkodást és az anyagiak miatti felelősségvállalást túlzott követelésnek, nagy áldozatnak tekinted.


Bak (december 22.-január 20.)

A hónap elején olyan sokat utazol, hogy a hódítás, a szórakozás és a munka egybemosódik. Kemény csatákat vívsz egyik munkatársaddal, mert úgy tűnik, ez a törtető alak a helyedre pályázik, és bemószerol téged a főnök előtt. Földhözragadt éned következetes és alapos, ami remekül jön, ha kutatással vagy könyveléssel foglalkozol, de bármivel is foglalkozol, 20-a után a legfontosabb számodra az, hogy egyedül végezd. Nem leszel vevő a főnök szeretőjének szerepére, hagyd ki ezt a pasit a karriered érdekében, különben joggal tarthatsz előrelépésed vagy jelenlegi pozíciód elvesztésétől. Novemberben kerülnöd kell a többfrontos küzdelmet, stabilizálnod kell az otthoni frontot ahhoz, hogy kellő figyelmet szentelhess a munkádnak. Nem tudsz értéket teremteni a munkahelyeden, ha nem érzed otthonosnak jelenlegi lakóhelyedet.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Házasságod vagy munkahelyi viszonyod megkönnyíti számodra a ranglétrán való feljebbjutást. Sok Vízöntő szerez üzletet és partnert azáltal, hogy gazdag és hatalommal rendelkező férfiak közelében vállal állást, abban a reményben, hogy egyikükhöz feleségül megy. Megeshet, hogy a hónap elején kölcsönöket veszel fel, kölcsön kérsz pénzt, több banki tranzakciót kipróbálsz, de eszedbe sem jut, hogy valamilyen biztos hátteret biztosíts magadnak. Támogató rendszered viszont megszilárdulhat, ha erős tanácsadói hálózatot építesz magad köré. Novemberben az sem baj, ha picit hanyagolod a karrierépítést, a barátaidat vagy a hobbidat – az őszinte, meghitt beszélgetések, egymás problémáinak meghallgatása legalább annyira fontos.

Halak (február 20.-március 20.)

Gyakoriak az összeütközések a szexualitás és az anyagiak terén, hiszen különbözőek a szükségleteitek. A kompromisszumok természetesen kikerülhetetlenek. Párban? Felmerül a kérdés, kimenjetek-e külföldre vagy sem. Ha külföldön vállalsz munkát vagy egy idegen városban tanulsz, sokat vagytok távol egymástól, de a pasid sem csak üldögél és malmozik, neki is sok a tárgyalása, úgyhogy mindig egyeztetnetek kell és megbeszélni a találkozókat. Ha el akarod nyerni álmaid hercegét vagy az ideális munkát, félő, hogy elkezdesz mindenféle szerepet játszani, több identitást felvonultatni – kivéve a sajátodat. Operálj inkább az érdekérvényesítő képességeddel, ne az engedékenységeddel. Munkahelyeden kezded megelégelni a szükségtelen megterheléseket, de csak akkor változtass állást, ha kikerülhetetlen.

Kos (március 21.-április 20.)
Imádod a kihívásokat, és ha a hónap elején új feladatot kapsz, feltűröd az ingujjad, és nyakig elmerülsz a munkában. Ha éppen nincs párod, céged 3-a táján Cupido szerepét játssza. De segítsd vállalatod, hogy lássa, hogy hasznot húzhat munkahelyi kapcsolatodból. Egyik kollégádat, üzletfeledet vagy éppen a főnöködet felizgatod azzal, hogy fütyülsz a tabukra a hálószobában, de hidd el, börtönben éreznéd magad mellette. Magához akar láncolni az érzéseivel, te meg inkább a szabadságot keresed. Azt azért ne hagyd, hogy a párod az orrod előtt flörtöljön a kolléganőjével, állj a sarkadra! Ha tetszik neked valaki, akkor ezt szabad és kell is a tudomására hoznod. A kimutatott érdeklődés ugyanis nem jár együtt azzal, hogy bármire kényszerülnél, amit nem szeretnél. Ha egy távoli országban akarsz munkát vállalni, könnyen kiszolgáltatott helyzetbe vagy kisebbségbe kerülhetsz.


Bika (április 21.-május 20.)

Jó, ha tisztában vagy vele, hogy a szex az egyik legfontosabb összetartó kapocs még hosszú évek után is. Ahhoz, hogy újra fellobbantsd a lángot, próbáljatok ismét gyengéden közeledni egymáshoz, térképezzétek fel a másik szexuális igényeit. Bízzál benne, hogy a párod olykor-olykor valamit jobban tud nálad, és használd ki ezt a tudást mindkettőtök javára! Néhány apró átalakítással feldobhatod az unalmas ruháidat, de győzd le a makacsságodat, és fogadj el néhány értékes pénzügyi tippet. Amennyiben nem figyelsz a saját igényeidre, gyakran magad sem tudod valójában, mit is akarsz. Hercegednek boldoggá kell tennie téged – de honnan tudja, mi tesz boldoggá? Főleg, ha ezzel magad sem vagy tisztában.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Ne erőltesd az összeköltözést, mert a hónap elején egyetlen napot sem bírtok ki egy fedél alatt anélkül, hogy ne találnátok zavarónak egymás szokásait. Ha igazán magabiztos lennél, másokat is hagynál érvényesülni. Úgyhogy amikor a barátod vagy egyik üzleti partnered az új járgányáért vagy pasijáért lelkesedik, próbáld megállni, hogy a saját járgányodra vagy hapsidra terelnéd a szót. Néha bizony kettesben is nehéz lehet. Ne piszkáld folyton az apró hibákért! Kérj tanácsot egyik megbízható rokonodtól, hogyan egyeztesd össze a házasságodat a karriereddel. Tanulj meg játszani, flörtölni, élvezni az életet – és lazítani! Ha egy válófélben lévő pasival vágsz bele a viszonyba, csak te húzhatod a rövidebbet. Ha önértékelési problémáid vannak, válassz egy kevésbé bonyolult helyzetben lévő lovagot.

Rák (június 22.-július 22.)

Partneredtől végre kicsikarod az ígéretet: soha többé nem bocsátkozik másfajta kapcsolatokba, soha nem hagy el téged, mindig szeretni fog. Még keresed Őt? Egy Szűz, Skorpió vagy Halak iránt táplált érzelmeid és különösen az intellektuális vonás ezt az ismeretséget minden mástól megkülönböztetik. A hónap utolsó harmadában kelj fel egy órával hamarabb, és akkor nem úszik el a napod. De az sem árt, ha feljegyzed a noteszedbe, mit nem szabad elfelejtened. Amikor együtt dolgozol a pároddal és vállaljátok egymást, a rossz is ugyanúgy benne van a pakliban, és egyikőtök számára sem lehet terhes, ha a másiknak gondja van. De egyikőtök se várja a másiktól, hogy megoldja az életét!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Biztos dologba fektetsz be, de szakmai téren abszolút megbízhatatlan üzleti partnerrel vagy munkatárssal számolhatsz. Valószínű, hogy többet keresel a párodnál, és ő igencsak berzenkedik ez ellen a felállás ellen. A fizetések közt tátongó szakadék végleg eltávolíthat benneteket egymástól. Olyan pasival hoz össze a sors, aki a takaró alatt jó, egyébként utálod, hogy pénzügyekben link és kicsinyes. Egy kapcsolat elején még nehéz meghatározni, melyik szintjén álltok a bizalomnak, ezért a pasid csak akkor kezd beszélni a gondjairól, amikor az már nagyon feszíti. Ha meg akarod találni az igazit, nem kell az egyébként sem egyszerű helyzetedet még azzal is bonyolítani, hogy mások véleményét kikéred. Ahelyett, hogy kikérnéd barátaid véleményét a szerelem kérdésében, jobb, ha arra ügyelsz, hogy megfelelő barátaid legyenek.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
Ha állásinterjúra készülsz, vagy több pénzt akarsz kialkudni jelenlegi munkahelyeden, vásárolj komoly szakemberhez méltó kiegészítőket, például egy márkás tollat, táskát vagy profi határidőnaplót. Ha ezekkel érkezel a megbeszélésre, biztos nem hagy cserben az önbizalmad. A pasid egy nap meghal érted, másnap átlép rajtad. Reménykedsz, hátha most másképp lesz. De nem. Csak te látsz benne fantáziát; szerencsére a barátságtalan Szaturnusz és a Neptunusz fényszög miatt csak először. A pasid szavait a hónap utolsó harmadában csak akkor vedd komolyan, ha álmában beszél. Családod nagy döntés előtt áll. Lehet, hogy a munkád miatt költöznöd kell, ami problematikus hatást gyakorol párkapcsolatodra, hiszen lakáscsere esetén a párodnak mindenre akad valami ellenvetése.
Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
Amíg 12-ig magadba fojtod a fájdalmadat, a haragodat és a neheztelésedet, addig blokkolódik pozitív energiáid áramlása és vonzerőd. Ez pedig természetesen a másik nemhez való közeledésedet is megnehezíti. Ha elengeded a haragot, minden mintha magától történne meg: az öröm hatására ellazulsz, és a fesztelenség uralja az életedet – és ez tesz téged ellenállhatatlanná partnered szemében. Mivel 8-a után Vénusz a te jegyedben jár, öltözz úgy, ahogy senki más: mindig csempéssz valami egyénit a megjelenésedbe – ha kell, akár egy divatguru tanácsát is kikérheted. Sok alvással és több liter teával győzd le a novemberi megfázást. Egy új munkakörben eltöltött pár hét nagyban meghatározza, hogy a továbbiakban sikereket aratsz, vagy kudarcot vallasz-e. Utóbbi verzió munkaviszonyod végét is jelentheti.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Erdőhegyi Brigitta: „Ha csak a pénz számítana, már lóbálnám a lábam egy másik kontinensen”

Erdőhegyi Brigitta: „Ha csak a pénz számítana, már lóbálnám a lábam egy másik kontinensen”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Ez az oka, ha gyakran tapasztalunk hólyaghurutot az együttlét után (x)

Ez az oka, ha gyakran tapasztalunk hólyaghurutot az együttlét után (x)

PR

Alacsony libidó? Ez a nyomelem okozhat gondot (x)

Alacsony libidó? Ez a nyomelem okozhat gondot (x)

PR

Ne higgy a mendemondának: tévhit a hüvelygomba és a hűtlenség kapcsolata! (x)

Ne higgy a mendemondának: tévhit a hüvelygomba és a hűtlenség kapcsolata! (x)