GLAMOURSZKÓP 2015. tél

2015.január.5.

Bak (december 22.-január 20.)
AZ ÉV ELEJE Mivel nálad érzelmi odaadásodnak nagyobb adagolása is ésszerű megfontolás eredménye, mostanában jobban járnál, ha nem az eszed, hanem a szíved döntené el, minek szabad és minek nem betörnie érzelmi életedbe. Az év elején érd be a testi vonzalmakkal, mert tetszik, nem tetszik, partnered leginkább erre vágyik. Érdemes belefognod mindenbe, ami fejlődést hozhat és jövedelmező. Viszont fel kell ismerned, hogy milyen érzések töltenek el, amikor kívánságaid nem teljesülnek, majd érzéseidet közölnöd kell a pároddal, munkatársaiddal, rokonaiddal és megbízóiddal egyaránt. Akár szerelemről, akár munkaajánlatról van szó, hagyd, hogy az ösztöneid irányítsanak; nehogy elmenj a nagy lehetőségek mellett.

AZ ÉVED Sok lezáratlan ügyed ismét terítékre kerül, és meg kell szabadulnod a téged érintő negatív befolyásoktól. Az év első felében gyorsan megtérülő módszer, amikor meghívod vevőidet, ügyfeleidet valamilyen szórakoztató eseményre. Viszont tanulj meg konkrétabban fogalmazni, hogy a másik pontosan értse, miről beszélsz. Ne dőlj be egy fura rokon dumájának, és ha valaki megbíz egy feladat elvégzésével, akkor kérd meg, hogy ezt foglalja írásba. Szexpartnered megválasztásában lehet némi számítás vagy gazdasági érdek. Egyik üzletfeled életstílusa vagy társadalmi környezete, amelyben te is szeretnél élni, könnyen elvakíthat. Az év második felében fontos vizsgákat teszel le, kedvező időszak lévén, sikerekre és hatalomra számíthatsz.

Vízöntő (Január 21.-február 19.) Vigyázz, mert a Mars felébreszti a benned szunnyadó vadócot, és az új év hajnalán túlzott rámenősségeddel könnyen elveszítheted a "leendő házastárs" státuszt. Jobban jársz, ha igyekszel eljutni a bizalmas barátnő státuszig, és finoman bontakoztasd ki a vadabbik éned a hálószobában. Ambiciózus leszel, és remekül ráérzel, mi a legaktuálisabb trend, de a párod hamar észreveszi, ha felszedsz némi súlyfölösleget. Ne akarj olyan megszállottan vagy etikátlan módszerekkel pénzhez jutni, és akkor talán majd sikerül is. Egyébként a tanulmányok, utazások és a tárgyalások terén kedvezőek a feltételek, és szerencsés időszak ez a támogató hálózatod kiépítéséhez is.

Halak (február 20.-március 20.) Mivel jól fizető munkát találsz, lecserélheted a gépparkodat. Az ész és az érzelem két külön adottság, és ha erős emóciók irányítják tetteidet, nem biztos, hogy jól döntesz. Téged az dob fel leginkább, ha kiélheted alkotói készséged, és ha segíthetsz másoknak. Partnered, kollégáid viselkedése időnként taccsra vág, és semmit sem értesz a fejükben zajló történésekből. Mit tehetsz ilyenkor? Cselezz, tanulj meg elbánni az "úgyis az lesz, amit én akarok" mentalitással! Tanulj meg hallgatni a józan eszedre, és ne hagyd, hogy a hivatásod vagy a családod irányítsa az életedet. És ne rekedj meg egy olyan munkánál, amely nem illik a személyiségedhez vagy az ideáljaidhoz.

Kos (március 21.-április 20.) Karriered érdekében érdemes különféle szakmai összejöveteleken megjelenni. Biztosabb a siker, és hamarabb érkezik, ha megtanulod, hogyan lehet kedvében járni az embereknek, és hogyan lehet mások tapasztalatait vagy tekintélyét a saját javadra fordítani. A nehéz évutó után újra ellenállhatatlan partikirálynő leszel, de ne keveredj szerelmi háromszögbe, és a görbe estéken ügyelj az alkohol mennyiségére, mert meggondolatlan dolgokat tehetsz, amelyek következményeit nehezen tudod elviselni. Az év elején szívesebben vagy a barátaiddal, mint hogy megalkudj egy sok önfeladást igénylő kapcsolattal. Ha lehetséges egy külföldi munkaút, vállald el, de a munkahelyi intrikáktól igyekezz távol maradni. Február utolsó harmadában már minden élethelyzetben átveheted az irányítást a dolgok fölött.

Bika (április 21.-május 20.) Az év elején akkor vagy a legtutibb formában, ha csapatban dolgozol, de számíts rá, hogy az a pengeagyú kolléga csak futó kaland. Ha heves vita, veszekedés törne ki a munkahelyen, te egészen biztosan megérted mindkét felet, és könnyedén kibékíted őket. Zűrös kölcsönügyletek, pletyka vagy rágalom miatt összezördülés barátságban, illetőleg szerelemben, de nincs semmi veszve: a megfelelő partnerrel vagy szövetségessel felnyargalhatsz a csúcsra. Rokonszenves sráccal, esetleg egyik kollégáddal haverkodsz össze, de az érzései nem teljesen plátóiak. A szex ebben az időszakban nem központi kérdés számodra, ennél sokkal fontosabbak a közös élmények, mint a beszélgetések, lelkizések, hobbik, utazások és így tovább.

Ikrek (május 21.-június 21.) Az év eleje alkalmas lehet egy pozitív váltásra, mind a szerelem, mind a munka területén. Újonnan kiszemelt pasid azonban a munka megszállottja, és kevés időt szán rád. A pragmatika talán évekig összeköt valakivel, de ne ragaszkodj egy olyan kapcsolathoz, amely ugyan szilárd, de se híre, se hamva nincs benne a boldogságnak. A munkahelyeden ne hagyj támadási felületet: az erotika területére csak akkor tévedj, ha azt valóban magad is akarod. Mert hivatali vagy anyagi hasznot aligha húzhatsz belőle. Ne mondd az állásinterjún, hogy diplomád vagy nyelvvizsgád van (ha nincs), mert tudásodnak mindjárt bizonyságát kell adnod.

Rák (június 22.-július 22.) Olykor zavarodottságot és szorongást érezhetsz, ha a régi pályádat elhagyod és beindítod új karrieredet. Idén nehéz úgy szakmát változtatni, hogy előtte ne kelljen túljutnod a bizonytalanság hónapokig tartó időszakán. Ám ha megfelelő oktatásban részesülsz, gyorsabban feljebb kapaszkodhatsz a karrierlétrán. De kemény munka és felelősségvállalás nélkül nem sikerülhet fenntartani a látszatot, hogy még mindig a csúcson van, még mindig te vagy a legkiválóbb. Mivel érzelmek vagy a munkád terén nem tapasztalod meg a biztonságot, az év elején az anyagi dolgokban keresed. Ha számodra a luxus életvitel a fontos, akkor valószínűleg olyan partnert keresel, aki vagyonos. Ám, ha belemész egy ilyen kapcsolatba, vállalnod kell a másiktól való érzelmi vagy anyagi függőséget.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Élvezd a rád irányuló reflektorfényt, és ha problémáid vannak a pároddal, a munkáddal vagy az anyagiakkal összefüggésben, tegyél ellene! Érhetnek ugyan csalódások a szerelemben és az üzletben, légy tehát óvatos az érdekemberekkel szemben. Vigyázz: az üzleti életben ez a szemfényvesztések időszaka! Ne építs túlságosan másokra, mert könnyen becsaphatnak, üzleti partnereid is késnek a fizetéssel. Az év elején párkapcsolatod legkirívóbb válságos pontja a pénzkérdés lesz. Partnered úgy véli, ha ő keresi a pénzt, az az övé, a te elképzeléseidet pedig, hogy a közös kassza fölött rendelkezzél, nem fogadja el. Párban? Igyekezz egyensúlyt teremteni a munkád és a pároddal szembeni kötelezettségeid között.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Vágyaidat ne hallgasd el partnered előtt, mert örökké csak ábrándozni fogsz, és ez a kapcsolatotok rovására megy. Ám a tisztázó beszélgetések időnként fájdalmat okoznak, ez együtt jár a konfrontációval. Ábrándozás helyett foglalkozz a munkával, de légy résen, mert a családi nyomás és hozzátartozóid elvárásai hatással lehetnek munkaügyi és érzelmi természetű döntéseidre. Az év eleje alkalmas számodra a halogatott feladatok elvégzésére. A Vénusz romantikus hatása alatt a pasid extra figyelmet követel magának februárban. Békédet azonban megzavarhatja egy riválisod, aki megpróbálja lenyúlni a pasidat, és hazug pletykákat terjeszt partneredről és rólad a munkahelyi környezetedben.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) A szerelem akkor jön, amikor nem számítasz rá. Keresni teljesen fölösleges, bízd a véletlenre a dolgot – bejön! Nem félsz kockázatot vállalni, főleg, ha nagy nyereség lebeg a szemed előtt. Ám ha olyan dolgokat állítasz, melyek kívül esnek a marketingben egyébként szokásos túlzások megengedhető határain, sérül a szavahihetőséged. Akár szerelemről, akár munkáról vagy vállalkozásról van szó, ha túl nagy az idealizált kép és a valóság közötti különbség, komoly bajokra számíthatsz. Munkahelyeden egy titkos imádód bukkan fel. Talán már ki is találtad, ki lesz az, mindazonáltal hagyd meg neki az első lépést. Párosan? Partnered február utolsó harmadában szexi agresszort játszana. Engedj az ostromnak, és mindketten elégedettek lesztek.

Skorpió (október 24.-november 22.) Az igazságtalanság az év első napjaiban mind a munkahelyeden, mind a családban kihoz a sodrodból, és ennek hangot is adsz. Anyagi helyzeted meggyengül, a slamasztikából csak saját kreativitásod tud kihozni. Ne randizz lúzerekkel, és fel kell állítanod bizonyos ismérveket, hogy erotikus vonzalmadat meg tudd különböztetni az igazi szerelemtől. Ha nem tudod egyedül eltartani magad, akkor egyre nagyobb érzelmi és pszichikai ráfordítással próbálod megtartani ügyeletes partnered. Amikor munkáról döntesz, nem hagyhatod figyelmen kívül a pénzt, hiszen neked is vannak számláid, és családod, amelyről gondoskodnod kell. Február végén magas presztízsű állást szerezhetsz, amiért mások csodálni és becsülni fognak.

Nyilas (november 23.-december 21.) Párban? Élvezed, hogy nagyon sok a közös bennetek – ízlés, stílus, hobbik stb. Sikerül bizalomra, közös vállalkozásra épülő kapcsolatot kialakítanod, de le kell nyelned, hogy a párodnak nincs kedve veled menni a nagy családi hétvégékre, és neked sincs kedved elcipelni magaddal. Gondoskodj róla, hogy minden ajtón és ablakon jó legyen a zár, és vigyázz, mert a pénzügyi balfogásokért nem játékpénzekkel kell fizetned. Házasságod olyan, mint egy cég: ha a cég jövedelmező, akkor a házasság működik. Energiád az év elején, mint a dupla dinamit, majd kirobbansz. Használd ki a helyzetet, és próbálj ki kockázatos sportokat! Néha saját magad is elképedsz, amikor az év elején néhány találkozóról, megbeszélésről kész üzlettel térsz vissza.

Ez is érdekelhet

Biztonságos barnaság: Így használd az önbarnító krémet a természetesen ragyogó bőrért

Biztonságos barnaság: Így használd az önbarnító krémet a természetesen ragyogó bőrért

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?