Ha már nem bírod a négy fal között, menj a szabadba!- Egymondatos horoszkóp - szeptember 27. szerda

2017.szeptember.27.

A Nyilas-Hold és a Szűz-Merkúr quadrát fényszöge tehet róla, hogy reggel bármivel is foglalkozz, mindig valahová máshová fogsz vágyakozni. Ne hagyd, hogy figyelmed a megoldandó feladatod közben átvándoroljon valami másra! Viszont jó tudni, hogy a harmonikus Jupiter- és Uránusz- rezgések befolyására később már széleskörű ismereteiddel és lelkesedéseddel feldobhatod mások hangulatát. Érdemes ma tájékozódnod új, eddig ki nem próbált lehetőségekről. Próbálj meg oktatni másokat, és bővítsd ki kapcsolataidat olyan emberek felé, akik pozícióval, címekkel és társasági rutinnal rendelkeznek.

Ha már nem bírod a négy fal között, menj a szabadba!- Egymondatos horoszkóp - szeptember 27. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Félsz attól, hogy túlságosan kötődsz a párodhoz, és a félelmed be is igazolódik, de ha már nem tudod elképelni az életedet nélküle, akkor próbáljátok meg együtt.

Bika (04. 21-05. 20.) Jóakarók hada fáradozik azon, hogy elakadt szekeredet kiemeljék a kátyúból, munkabírásod pedig arra enged következtetni, hogy nem leszel pénzszűkében.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valaki csalódást okozhat indiszkrét viselkedésével, a szerelemben viszont hódító vagy és ellenállhatatlan, s könnyen igent mondhatsz egy házassági ajánlatra.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkahelyeden minden rendben halad, de amikor döntened kell, elbizonytalanodhatsz, ám ha veszel egy-két könyvet, és olvasol, ez mindenképen jól fog esni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egy probléma megoldásához értesülésekre van szükséged, akkor tedd indokolttá céged számára a munkavacsora költségeit, amelyen az infókat beszerezheted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elfoglald magad, hiszen akinek van egy lakása, az elvileg sohasem unatkozik, hiszen a ház körül mindig akad valami tennivaló.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy reggeli szóváltást leszámítva jó napod lesz: ha a párod telefonál, először talán színházba mentek, aztán vacsorázni, és ami a továbbiakat illeti, az majd elválik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha igent mondasz egy ajánlatra, alaposan megfialtathatod forintjaidat, de ha nem bírod ki a négy fal között, menj a szabadba, barátnőd biztosan elkísér.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Reggel óvatosan mondj véleményt, téves információkra építhetsz, később viszont gyorsan kell döntened, nem lesz időd fontolgatni, de ez nem is esik nehezedre.

Bak (12. 22-01. 20.) Reggel valaki baleknak néz, a szerelmet illetően pedig mindenképpen széles látókörű partnerre van szükséged, de hosszú idő kell ahhoz, amíg végleg letelepszel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Reggel valamilyen kínos helyzet próbatétel elé állíthatja szakmai vagy üzleti kapcsolataidat, de egy munkaebéd ma nemcsak szórakoztató, hanem hasznos is.

Halak (02. 20-03. 20.) Álmodozó típus lévén állandó bevételre és olyan társra van szükséged, aki szilárdan áll a valóság talaján, de kreativitásod bármilyen munkában a csúcsra segíthet.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt