Hajmosás? Hagyd a fenébe - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 16.

2016.szeptember.16.

Telihold a Halakban: ez az álmodozás napja, de a lábad kíméletre szorul. Ilyenkor a legjobb sport az úszás, de egy vízparti séta is ellazulást hozhat. Alkalmas az idő böjtölésre, de a Hold szembenállása a Merkúrral és barátságtalan fényszöge a Marssal nem kedvez a pontosságot igénylő feladatoknak, a háztartási munkáknak, mert semmihez nincs elég türelmed, kitartásod. Mindent feliben-harmadában végzel. Hajmosásra kár az időt vesztegetni, kerüld az alkoholt és a nikotint, inkább meditálj, pihenj, hallgass relaxáló zenét.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne mutasd ki fölényedet a gyengébbel szemben, legyél inkább türelmes és segítőkész, de fogadd el fizikai és pszichológiai terhelhetőséged korlátait.

Bika (04. 21-05. 20.) A rossz hír szárnyakon repül: elég egy "jóakaród" telefonhívása, vagy a mások magánéletében előszeretettel vájkáló szomszédok rosszindulatú pletykálkodása.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Legyél ma realista, jobb, ha szerényebb eredményekre törsz, mintha grandiózus álmokat szövögetsz, és illúziókat kergetve a semmivel végzed.

Rák (06. 22-07. 22.) A párkapcsolatodban, a munkahelyeden és a rokonságban a nagy cél a béke, boldogság, harmónia, nem pedig az, hogy felülkerekedj a vitákban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha lázálmok gyötörnek, vagy bizonyos jelekből arra következtetsz, hogy rosszul fektetted be a pénzedet, győződj meg a tények valódi állásáról.

Szűz (08. 24-09. 23.) Romantikus hajlamaid miatt ma könnyű préda lehetsz egy segítségre szoruló csábító számára, akinek esze ágában sincs komolyabb kapcsolatba bonyolódni veled.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne adj ki selejtet a kezedből, kerüld az alkoholt, kíméld a lábadat, menj úszni, válassz kényelmes cipőt, a szénhidrátot pedig cseréld fel salátával!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Aki fogékony a romantikára, ma hajlamos ábrándokat szőni a kapcsolat köré, de ez még nem lenne baj, ha csupán a kapcsolat elején jellemző.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha egyik rokonod kábítószer- vagy alkoholproblémával küzd, csak akkor van esély a változásra, ha fájdalmat és megbánást érez ártalmas szenvedélye miatt.

Bak (12. 22-01. 20.) Könnyen elbizonytalanodsz, hogy nem csináltál-e túl nagy ügyet egy apróságból, viszont ha a párod tiszteletben tart, akkor keresi a kompromisszum lehetőségét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem ártana szembenézned pénzügyeid valós helyzetével, hogy ne érezd úgy, hogy összecsapnak a fejed felett a hullámok, amikor pénzzel kell foglalkoznod.

Halak (02. 20-03. 20.) A kávé, az alkohol fokozhatja szorongásra való hajlamodat, de ne húzódj meg a párod árnyékában azért, hogy ő okosabbnak és ügyesebbnek érezze magát.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke