Hajvágás? Kozmetika? Ma jöhet! - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 30.

2016.augusztus.30.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A fogyó Hold az Oroszlánban kedvez a hajvágásnak, az arc- és testradírozásnak, de a Nyilasban lévő Marssal bezárt barátságos fényszöge miatt a szórakozásról és a sportolásról sem kell lemondanunk. Néha viszont nem árt egy kicsit lecsippenteni túltengő büszkeségünkből, és szükség esetén segítséget kérni másoktól. Legyünk óvatosak, ha gondjaink vannak a szívünkkel vagy a keringésünkkel, és pihenjünk eleget. A Vénusz ma elhagyja a Szűz jegyet és belép a Mérlegbe: itt az ideje, hogy belevessük magunkat a társasági és kulturális programokba, de arról se feledkezzünk meg, hogy a megosztott öröm kettős öröm.

Hajvágás? Kozmetika? Ma jöhet! - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 30.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Bármilyen helyzetbe kerülsz, képes leszel szinte fertőző lelkesedést gerjeszteni: a szerelemben és a flörtölésben használd a magadról kialakított öntudatos képet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megengedheted magadnak, hogy lakáshitelt vegyél fel, vagy havi részletfizetésre vegyél új bútort, számíts rá, hogy később elkezdenek özönleni a számlák.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ami a párkapcsolatodat illeti, a flörtölésben éles verseny folyhat köztetek, de nem tanúsítod azt a figyelmet a párod iránt, amit megérdemelne.

Rák (06. 22-07. 22.) Kedvedet szegheti egy munkahelyi csatározás, de a Nyilas-Mars ösztönzésére kipróbálhatod a testedzést, felnoszogathatod magad a comberősítő futógépre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A szerelem mindent felforgató szexuális vágyként jelentkezik, magával ragad az erotikus vonzalom, és élvezed, ha udvarolnak neked és kívánnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amennyiben megelégelted, hogy a családban mindenkinek a kedvében kell járnod, gondold át, vajon mi történne, ha megpróbálnád érvényesíteni az akaratodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lényeges, hogy tudasd a pároddal és barátaiddal, mit tartasz fontosnak: merj kezdeményezni, és tárj fel valamit kívánságaidból, gondolataidból!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkaügyben új lehetőségek merülnek fel, csak azt kell eldöntened, hogy mit részesítesz előnyben: a pénzt, a szakmai sikert vagy a gyors felemelkedést.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma képes leszel energiát és izgalmat pumpálni bármely helyzetbe, esetleg egy utószezoni vakációt tervezel, ami csak szervezés kérdése, no meg némi készpénzé.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy üzlet elúszhat, családi vagy anyagi vitára van kilátás, melyet el lehet kerülni: inkább hátrálj ki egy kellemetlen helyzetből, mint hogy kifejezd ellenérzéseidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rengeteg a különbség közted és a párod között, de kitűzhettek magatok elé valamilyen magasabb rendű célt, amelynek elérésén közösen munkálkodtok.

Halak (02. 20-03. 20.) Sokat akarsz keresni, nem bánod, ha megfeszített munkával éred el ezt, de a zsírszegény diétáról se feledkezz meg, főleg, ha problémák vannak a szíveddel.

GIF: www.giphy.com

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője