Hallgass a megérzéseidre, de ne csodálkozz, ha szokatlanul érzékeny leszel!- Egymondatos horoszkóp - július 31. hétfő

2017.július.31.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Skorpió-Hold jóindulatú fényszögei a Neptunusszal és a Plútóval segíthetnek leküzdeni gyanakvó természetedet, üzleti ügyekben pedig nagyszabású célok és kihívások felé hajthatnak. Munkádban és üzleti ügyeidben viszont nem érdemes világgá kürtölni terveidet, maradj titoktartó! Mivel a Skorpió jegy uralja a társulásokat és mások pénzét, akkor jársz a legjobban, ha üzlettársaid vannak. Mivel ma a Vénusz belép a Rák jegyébe, a szerelemben hallgass a megérzéseidre, de ne csodálkozz, ha augusztus végéig szokatlanul érzékeny és sebezhető leszel, a szex pedig otthon esik a legjobban. Ahhoz, hogy az ágyban el tudd engedni magad, kedvesed vonzalmának látványos bizonyítékaira van szükséged, de odaadóan gondoskodsz azokról a személyekről, akikkel együtt élsz, vagy akik érzelmileg közel állnak hozzád.

Hallgass a megérzéseidre, de ne csodálkozz, ha szokatlanul érzékeny leszel!- Egymondatos horoszkóp - július 31. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha belevágsz valamilyen vállalkozásba – ami egyébként előnyös -, tanuld ki a befektetés mesterségét, de legyél körültekintő az adózási rendeleteket illetően.

Bika (04. 21-05. 20.) Talán még soha, senkivel nem érezted, hogy mindenre kapható vagy, mint ezzel a Skorpióval, de bizonyára nem óhajtasz élményeidről rokonaidnak beszámolni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Óvakodj a kullancsoktól, de ha üzletelni, eladni vagy kereskedni akarsz, éreztetned kell a másik féllel, hogy ő is annyit kap ettől a tranzakciótól, mint te.

Rák (06. 22-07. 22.) Amennyiben hatalmába kerít a félelem, hogy a párod esetleg elhagyhat, ringbe szállsz a házasságért és a jegygyűrűért, de ehhez a szex önmagában nem elegendő.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egyik kollégád vagy rokonod felbosszant, ezt félreérthetetlenül az illető tudomására kell hoznod, és néha meg kell sértened másokat, hogy elérd, amit akarsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma lefoglal a tanulás, szeretsz a dolgok mélyére ásni, de ne tedd könnyűvé kedvesed dolgát: ne fuss utána, legyél okos, és könnyebben eléred a célodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tudod, hogy a nagy vagyon a költekezés és megtakarítás egyensúlyából születik, de ma törekedj a legjobb üzletre, amit csak jogosan elvárhatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jellemző rád, hogy sok mindenről tudsz nagyon sokat, és néhány területen szakértőnek tartod magad, de nem sok embert bocsátasz be belső világodba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Elemző készséged üzleti tehetséggel párosul, egy tiltott vagy titkos ügylet igen jövedelmező lehet, de a tiltott, tabunak minősített témákat is vonzónak találhatod.

Bak (12. 22-01. 20.) Olyan környezetben forogsz, ahová sosem hitted volna, hogy bejutsz, és ha ráveszed a párodat, hogy tartson veled, ezzel is szorosabbra fűzöd kapcsolatotokat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha felfedezted szakmai ellenfeled vagy főnököd gyenge pontjait, akkor máris javul a helyzet, de tudnod kell, hogy te is célpont lehetsz –, mások számára.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy hét nyaralás a kedveseddel csodát művel, de ha egyedül utazol, nyilván akad épp elég nőtlen európai pasi, akik szívesen udvarolnának egy magyar lánynak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Te észrevetted? Csak szemfülesek szúrták ki az édes részletet Lajos herceg szülinapi fotóján!

Te észrevetted? Csak szemfülesek szúrták ki az édes részletet Lajos herceg szülinapi fotóján!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője