Hallgass a megérzéseidre - Egymondatos horoszkóp: Október 31.

2016.október.31.

Most, amikor a Merkúr harmonikus trigon fényszögbe kerül a Neptunusszal, az élet gyakorlati oldala valószínűleg kevésbé érdekel bennünket, de bátran átengedhetjük magunkat fantáziánk szárnyaló világának. Mivel megérzéseink kiválóan működnek, ösztönösen tudjuk, hogyan viselkedjünk, s könnyen felismerjük az ártó szándékot. Remek alkalom a vallással, spiritualitással és a művészetekkel összefüggő témák tanulmányozására, írásra, és minden olyan tevékenységre, amelyben a megérzések fontos szerepet játszanak. Szakmai téren kevésbé látványos eredményekre számíthatunk, de a bankárok, kereskedők és a médiabrancsban tevékenykedők hasznát vehetik kitűnő megérzéseiknek.

Kos (03. 21-04. 20.) Ez a nap azt a felismerést hozza, hogy rosszul fogtál hozzá az üzlethez, önámítás áldozatává váltál, de rokonaid anyagi ügyeinek alakulása mosolyt csal az arcodra.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha előbbre akarsz lépni, törekedj arra, hogy az emberek szívesen együttműködjenek veled, hiszen ma gyümölcsöző üzleti kapcsolatokat alakíthatsz ki.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rokoni vagy baráti kapcsolat remek munkalehetőséghez juttat, talán még az unalmas értekezleteknek vagy a kollégákkal való csevegésnek is hasznát veheted.

Rák (06. 22-07. 22.) Kreatív ötleteiddel sikert arathatsz, utazási terved megvalósul, szülők és gyermekek között pedig mindkét fél számára kedvező "kibeszélésre" kerülhet sor.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha rossz döntést hoztál, tanulj a tapasztalatból, de vond be üzleti terveidbe családod tagjait, elvégre elképzeléseidet velük együtt akarod megvalósítani.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vannak Szüzek, akik ma rafináltan viselkednek, feláldozzák magukat partnerüknek, miközben jól tudják, hogy ezzel még erősebben magukhoz kötik a másikat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jól fizető megbízást kaphatsz, szépen csengő ígéret tesz bizakodóvá, de az egészségedre ne sajnáld a pénzt, rokonaidat és kollégáidat pedig avasd be a terveidbe!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Belelátsz mások fejébe, intuíciód segít a pénzszerzésben, és ha mozijegyet veszel, nem csak társad kedvében járhatsz, hanem téged is fantasztikus élmény ér.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkahelyi fúrásnak lehetsz kitéve, és ha valami bajod van szeretteiddel, akkor fogalmazd meg, mi bánt: ha beszélhetsz róla, megkönnyebbülsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Nő az érdeklődésed a misztika és a spiritualitás iránt, olvasol is a témáról, és sikeres periódus elé nézel, ha nem a logikát, hanem megérzéseidet veszed elő.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Díjazzák munkádat, az anyagi megbecsülés többre ösztönöz, de ronthatja a teljesítményedet, ha úgy érzed, hogy fillérekkel akarják kiszúrni a szemedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Külföldi utazáson áldás van, bízhatsz a tudásodban és a megérzéseidben, ideális partner lehetsz, kényes helyzetek tisztázására is alkalmas a mai nap.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói