Hatalmas a zűrzavar - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 13.

2016.szeptember.13.

Mivel a hátráló Merkúr és a Nap együttállása a Szűz jegyében ma hatalmas zűrzavart tud okozni, ne is reméljük, hogy a dolgok az elvárásaink szerint alakulnak. Ahogy mondani szokás, az ördög a részletekben rejtőzik. Ez a konstelláció arra figyelmeztet, hogy gondolkodj és cselekedj figyelmesebben. Ha valamiben elbizonytalanodtál, ne szégyellj szakértőhöz fordulni tanácsért. Nem jó ötlet bármibe is belefogni, aminek köze van a kommunikációhoz, az utazáshoz, de a szerződéskötéseket és a fontos tárgyalásokat is ajánlatos a szeptember 22-ét követő időszakra kitűzni, amikor a Merkúr már újra előre halad.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne hagyd, hogy kicsinyeskedő, kritikus természetű kollégáid elkedvetlenítsenek, és ne várd el kedvesedtől, hogy alárendelje magát az elképzeléseidnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Gyermeked teljesítményre büszke lehetsz, de mielőtt kinyitnád a szájadat, gondolkodj, mert néhány kritikus megjegyzés kimerítő vitához vezethet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel könnyen túlreagálsz dolgokat, megbántod egyik rokonodat vagy barátodat, közbeszólsz, amikor nem kéne, vagy olyat mondasz, amit később megbánhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Kényszert érzel arra, hogy megoszd másokkal problémáidat, ennek ellenére nem fogadod meg az ilyenkor kapott tanácsokat, pedig segíthetnének gondjaidon.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai napon szinte lehetetlen bármilyen pénzügyi tervet is megvalósítani, fizetésemelést kicsikarni, hiszen minden helyzet képlékeny és változó lesz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Felvételi interjúra, szerződés aláírására alkalmatlan időpont, s mivel bolhát csinálsz az elefántból és megköveteled a tökéletességet, nem könnyű veled dolgozni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma kétszínű emberekkel vagy körülvéve, és ha óvatlanul belesétálsz a csapdába, ellenfeled megtorpedózhatja a szerződést, amely sikert jelentett volna számodra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha üzletfeleddel vagy feletteseddel munkaidő után találkozol, sokkal kedvezőtlenebb képet kaphatsz róla, mint amilyet eddig a kapcsolatotok alapján kialakítottál.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha épp új munkahelyre mész, nem biztos, hogy az állás olyan lesz, amilyennek elképzelted, de ne hagyd, hogy a párod a háttérbe szoruljon a munkád miatt.

Bak (12. 22-01. 20.) Törölnöd kell egy utazást, ami kifejezetten jó ötlet lehet, ha az utad üzleti, szakmai vagy tanulmányi jellegű; ha mégis el kell utaznod, ne edd túl magad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nagyobb összegű hitelt veszel fel, vagy pénzt fektetsz életed párja vállalkozásába, lehet, hogy a későbbiekben meg fogod bánni döntésedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed mindegyre reméli, hogy hamarosan kitűzitek az esküvőt, de egyre újabb feladatokat kapsz, ami jó ürügy a kézfogó elnapolására.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább