Havi horoszkóp: Csak úgy lángol a szenvedély novemberben

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Megérkeztek a korán sötétedő éjszakák és az egyre hidegebb levegő, ez pedig nem jelent mást, mint hogy eljött a várva várt bekuckózás ideje. Olvasd el havi horoszkópodat, hogy megtudd, mit tartogatnak számodra a csillagok novemberben!

Mit tartogatnak neked a csillagok novemberre?
Mit tartogatnak neked a csillagok novemberre?
Fotó: IMaxTree/Glamour

Skorpió (október 24.-november 22.)

A HÓNAPOD Szexuális étvágyad kielégíthetetlen, de a hódítást jobban élvezed, mint a tartós kapcsolatot. Megeshet, hogy ha egyszer elejtetted a „zsákmányt”, a hónap elején érdeklődésed hamar lelohad. Ám az ötlet, hogy megtaníts valakinek új technikákat, hogy együtt érjétek el az orgazmust, magával ragad. Ne szégyelld bűnös vágyaidat! Van, aki alig várja, hogy bevalld őket neki. Lehet, hogy titokban a mesebeli hercegről álmodozol, és a hónap második harmadában megtalálod a magadét. A hónap végén nem tudod kivonni magad az alól a hatás alól, amit a fizetésemelés vagy a párod busás jövedelme gyakorol rád. De novemberben te is erőre kapsz, és talán még le is körözöd partneredet – legalábbis a jövedelmek tekintetében. Utálsz alkudozni, de most és még jövőre is muszáj lesz, különösen, ha gyermekvállalás miatt akarsz ingatlanügyletet lebonyolítani.

AZ ÉVED 2023-ban semmi sem ment meg attól, hogy rátalálj az igazira, arra, akivel a karma szálai fűznek össze. Ha nem követed el ugyanazokat a hibákat, mint korábban, akkor végre boldog lehetsz. Mivel vitathatatlan tény, hogy a szexuális élvezet és a boldog, elégedett élet között szoros a kapcsolat, életedben legalább olyan fontos az ágy öröme, mint karriered és vállalkozásod építése vagy a kellemes társasági élet. Engedsz egy jómódú hódoló csábításának, de ne hanyagold el miatta a családot. Ha élvezetesebb szerelmi és szexuális életre vágysz, akkor igyekezz tisztába kerülni partnered szexuális személyiségével és érzékeny pontjaival. Egy szenvedélyes éjszaka a társaságodban garancia azoknak, akik szeretnék regenerálni testüket és elméjüket.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Bízz benne, hogy a hónap első felében főnököd vagy megbízód nem fogja a válságot kihasználva fenyegetéssel, zsarolással túlterhelni. Ha a társad a hónap első felében hallgatásba burkolózik, még a vak is látja rajtad, hogy mennyire szenvedsz, és hogy mit szeretnél. Ha azt akarod, hogy tényleg veled maradjon, akkor sok mindent le kell nyelned. De vajon tényleg arra vágysz-e, hogy örökre veled legyen? A hónap második felében igazi gyorstüzelő típus vagy, szexuális téren bármikor ugrásra kész, de szívesen lemondasz az udvarlással járó, meglehetősen időrabló romantikus rituálékról. A szex olyan nálad, mint a rövidtávfutás: hamar eljutsz a csúcsra, s ezzel vége.

Bak (12. 22-01. 20.)

A bolygók a hónap első és utolsó harmadában akadályokat és félreértéseket generálhatnak, lelassíthatják még az üzletmenetet is, vagy olyan híreket kaphatsz, amelyek nem mindig jók. Szorosabbra kell húzni a nadrágszíjat, mert átmeneti jövedelem-kieséssel, vagy veszteséges üzleti tranzakcióval számolhatsz. Novemberben szeretsz ott lenni minden céges buliban és üzleti összejövetelen, de ha belefáradtál abba, hogy mindenhol ugyanazokkal az arcokkal találkozol, akkor izgalomra vágysz és olyan helyekre, ahol kedvedre gyakorolhatod a barátaidtól ellesett praktikákat. Addig is próbáld meg úgy felfogni a néha unalmas céges bulikat, mint egy próbatermet, ahol begyakorolhatod, hogyan viselkedj, ha majd az igazival találkozol.

A Skorpió a legkevésbé kedvelt csillagjegy, de milyen valójában?

A Skorpió a legkevésbé kedvelt csillagjegy, de milyen valójában?

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A hónap elején lázadó hangulatba kerülsz, nagy reformokat tervezel életed minden területén. Szokatlanul hevesen és indulatosan reagálsz valakire, aki veszélyezteti önállóságodat, de valószínűleg hamar úrrá leszel elszabadult érzéseiden. Túl sokat dolgozol, pedig a napnak csak 24 órája van. A hónap első felében fontosabb dolgod is van, minthogy naponta ágyba bújj a partnereddel. Hol tartanál, ha mindenki ezt csinálná? A főnöki emelet üres lenne, a munka leállna. Ám ha egy becsvágyó munkatársad félreérthetetlen ajánlatot tesz, talán magán magával a nagy Ővel állsz szemben. De könnyen elveszítheted a pénztárcádat, amíg a pasid vagy mások megbízásai után lótsz-futsz.

Halak (02. 20-03. 20.)

Ne hagyd, hogy félelmed védekező pozícióba szorítson, de dolgozz ki módszereket a szakmai és pénzügyi bajok elhárítására! Ha egyik külföldi ügyfeled vagy munkaadód megtetszett neked, bátorítsd arra, hogy segítsen neked. Tegyél úgy, mintha csomagjaid túl nehezek volnának, de egy váratlan defekt is jó szolgálatot tehet. Nézz körül segélykérő pillantással! Melyik pasi tudna ellenállni neked? De akkor se nyúlj ital után, amikor úgy érzed, szükséged van rá. Szabálytalan ügylet miatt 5-e vagy 29-e táján büntetést kell fizetned. De valószínű, hogy a pároddal bevásárló körútra indulsz: nem kevés pénzt hagytok a kasszánál. Bár gyakran álmodozol egy-egy gyorsmenetről, amelyre autóban vagy felvonóban kerül sor, a valóságban inkább a romantikus szerelem mellett voksolsz.

Kos (03. 21-04. 20.)

Miért ne engednél valamelyik kolléga vagy ügyfél provokációinak? Ki mondta, hogy nem lehet szórakozni az ágyban? Egy jó könyvelővel sok vesződséget takaríthatsz meg, de nem árt, ha a hitvesedre bízod az adóhatósággal történő kapcsolattartást. Ha a hónap első harmadában véget ér egy kapcsolat, szinte egyik napról a másikra új életet kell kezdened. De arra kell törekedned, hogy a világért se kerülj ismét kapcsolatba egy túlzottan követelődző, kontrollmániás vagy hozományvadász partnerrel, aki talán még a cégednek való átutalásokat is lenyúlja. Előfordulhat, hogy 21-e táján olyan ajánlatot kapsz, amely miatt sokat kell utaznod. Mondj igent, mert ez hozza meg azt a pénzt, azt a lüktetést, amelyre szükséged van.

Ők a leghajlamosabbak a hízásra az aszcendensük alapján

Ők a leghajlamosabbak a hízásra az aszcendensük alapján

Bika (04. 21-05. 20.)

Tetszik, vagy sem, tudomásul kell venned, hogy a hónap első felében a céged bizonyos létszám- és költségcsökkentő intézkedéseket kénytelen meghozni. Nem vet túl jó fényt rád, ha állandóan azt hangoztatod, hogy ezzel mélységesen nem értesz egyet. De ami lázba hoz: gyertyák, különleges ínyencségek, megfelelő zene, érzéki masszázs, erotikus illatok, selyem ágynemű. Meghódítani téged roppant egyszerű – a párodnak csak rád kell bízni a bankszámláját, a fizetését is beleértve. A párod anyagi helyzete, az ajándékok novemberben fontos szerepet játszanak kapcsolatodban: szeretsz adni is, de még ennél is jobban szeretsz kapni, elfogadni. Csak a mozgásról ne feledkezz meg, hogy levezesd a stresszt!

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Ha kizsákmányoltnak érzed magad a munkahelyeden, ahol nagyon kis elismerésben részesülsz, s csak akkor figyelnek fel rád, ha hibát követsz el, keress másik állást, vagy vedd komolyabban feladataidat. Ha szingli vagy, egy szexőrült fiú jó munkalehetőséget ajánl neked, amit nem csak a meló kedvéért vállalsz el. Ebben a hónapban sok vita van kilátásban, de utazás közben, vásárokon, könyvesboltokban, előadásokon, vagyis bárhol, ahol csevegni lehet anélkül, hogy érzelmileg bele kellene folynod, nincs férfi, aki ellenállhatna kisugárzásodnak. De ami lázba hoz: rafinált erotikus játszadozás, partnercsere, csoportos szex, változatosság a partnerek és a pozíciók terén.

Rák (június 22.-július 22.)

A férfiak jó lányokat keresnek, de beleszeretnek a rosszakba. Ez annyira ismerős modell, hogy már nem is lep meg. Ám lehetséges, hogy a párod egy nagyobb anyagi veszteség után nem áll készen arra, hogy eltávolodjon tőled. Még egy lépést sem! Párban? Boldog kapcsolatban élsz, de elég féltékeny a párod. Egy időre lazíts, ne kösse le minden gondolatodat a szerelem. A hónap második harmadában a labda már a te térfeleden van, neked kell eldöntened, merre lövöd el. Egy romantikus utazás vagy hétvége, esetleg egy gyertyafényes vacsora megkönnyíti a döntést. Kreatív ötleteid támadnak, és csábítóbbnál csábítóbb ajánlatokat kapsz. De kapkodni, meggondolatlanul cselekedni nem ajánlatos a hónap végén a munkaerőpiacon. Többször gondold át a tervezett állásváltoztatást, ám ha külföldi munkavállalást vagy tanulást forgatsz a fejedben, akkor hajrá! .

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Tehetetlennek érezheted magad, amikor úgy gondolod, hogy boldogságod a főnököd és a párod megváltozásától függ. Ne ragaszkodj a jól bevált vagy megszokott munkádhoz, mert ez már nem jelent biztonságot, és nem hozhat új sikert sem. Újba kell kezdened, de aki meg akar téged kapni, az rendelkezzen jól csengő nemesi névvel, esetleg adjunktusi címmel, szenteljen osztatlan figyelmet rád, hiszen egy igazi Oroszlán kissé sznob, és sohasem veszíti el éretlen vágyát, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Ha kellő csodálattal táplálnak, felnéznek rád, akkor nem futkosol más partnerek után. Hamar lángra lobbansz, de a megszokás hamar lelohasztja szenvedélyedet, és az ágymunkát unalmas testgyakorlattá silányítja. Meg kell tanulnod dolgozni kapcsolatod működőképességén, nehogy a viszony túl hamar összetörje magát rendkívül alacsony unalomküszöbödön.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Ha a pasid nem telefonál a hónap elején, és egyszer csak nyomtalanul eltűnik, lehet, hogy nem érdekled. De hogy lehet, hogy kollégád néha annyira megbénít, hogy nincs erőd védekezni. Lehet, hogy csak állsz és hagyod, tegye, amit akar... Lehet, hogy segítőkész partnered tele van jó tulajdonságokkal, számodra mégsem az igazi. Remélhetőleg hamar kihevered, hogy valaki elhagy, hiszen az élet megy tovább. De a munkahelyeden nem bújhatsz ki az egyre növekvő felelősség alól, ezért a szokásosnál elérhetetlenebb lehetsz szeretteid számára. Ami viszont lázba hoz: szex az Intercityn hivatalos utazás közben, egy dögös sportkocsi ülésén vagy a repülőtér várótermében.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Hagyd a kirakatban a drága cuccokat a hónap első harmadában, mert a szerencse forgandósága nem csak a pénzügyeidben okoz feszültséget, hanem a párkapcsolatodban is. Ne cseréld le hűséges és megbízható társadat egy izgalmas nőcsábászra, bár ennek a típusnak mindig is nehezen tudtál ellenállni. Ráadásul az anyagi ügyek is az illető megbízhatatlanságára utalnak. A hónap közepén használd ki a Merkúr és a Vénusz meggyőző erejét, és dumálj ki magadnak egy kis fizetésemelést. A kíváncsiság és a szexuális vonzerő fontos a szenvedély tüzének fellobbantásához, de attól marad égve, ha partnered intelligens, mindenféle iránt érdeklődik, lehet beszélgetni és utazgatni vele.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

A legjobb Libri könyvek, amiket kedvezményesen szerezhetsz be idén ősszel a GLAMOUR-napok alkalmával

A legjobb Libri könyvek, amiket kedvezményesen szerezhetsz be idén ősszel a GLAMOUR-napok alkalmával

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Lékai-Kiss Ramóna erre az arcápolási technikára esküszik (x)

Lékai-Kiss Ramóna erre az arcápolási technikára esküszik (x)

PR

Elegáns tincsek néhány perc alatt - így csináld (x)

Elegáns tincsek néhány perc alatt - így csináld (x)

PR

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

PR

Ez az egyik legegészségesebb reggeli a gyerekeknek - tele van vitaminokkal! (x)

Ez az egyik legegészségesebb reggeli a gyerekeknek - tele van vitaminokkal! (x)