Havi horoszkóp: A Halakra elsöprő szerelem vár májusban, a Bika pedig komoly változás előtt áll

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Új hónap, új lehetőségek. Olvasd el havi horoszkópodat, hogy megtudd, mit tartogatnak számodra a csillagok májusban!

Mit tartogatnak neked a csillagok májusra?
Mit tartogatnak neked a csillagok májusra?
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Mi vár a hónap szülöttére, a Bikára? Kemény munkával jól keresel anélkül, hogy a megtakarításaidat felélnéd. Nem hagyod, hogy mások mondják meg, hogyan hozd meg a döntéseidet, és ez a hónapban sem fog változni. A hátráló Merkúr a hónap első felében hajlamossá tesz a határidők és a családi programok elfelejtésére. Írj magadnak emlékeztetőket a teendőkről, és csekkold naponta a teljesítésüket. Szerelemben, munkában sok kapcsolat megerősödik, de új kapcsolatok is születnek. Vaknak és süketnek kellene lenned, hogy ne vedd észre: szomszédod vagy virtuális szerelmed igencsak teszi neked a szépet. A szakmai indokok elég átlátszó ürügyek lehetnek a pasi egyre sűrűsödő látogatásaira.

HIRDETÉS

AZ ÉVED Jupiterrel a jegyedben te leszel az év kedvezményezettje, de minden változást a szétesés fázisa előz meg. Azt követi a megújulás. A változások, az átalakulások, amelyeket nem igazán kedvelsz, megviselhetnek. Vannak helyzetek és feladatok, amelyekkel nem tudsz megbirkózni. Még mindig jobb, ha van erőd belátni azt, mint ha megbetegíted magad a hiábavaló erőlködéssel. Ne hidd, hogy a jó partik már mind elkeltek! Barátoddal vagy szeretőddel megfogod az isten lábát, de családod és főnökeid időnként olyan dolgokkal nyaggatnak, amelyekhez egyáltalán nem fűlik a fogad. Szeretnél kitérni a konfliktusok elől, de csak a határozott fellépés segít. Öntudat és biztos fellépés - ez legyen üzletpolitikád két alappillére.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mit nem adtál volna néhány héttel ezelőtt a hónap elejére időzített meglepő találkozásért! A véletlen nagy úr, és jól időzít. De hajlamos leszel túl sokat az agyadra és az anyagiakra, és túl keveset a szívedre összpontosítani. Májusban nem érdemes szakmai ambícióidnak megvalósításán fáradoznod, mert az eredmény nem igazolja erőfeszítéseidet. 20-a után a Mars-Plútó-Jupiter kombó óvatosságra int a közlekedésben. Különösen május utolsó harmadában ajánlatos előbb útnak indulni, mert váratlanul közbejöhet valami, vagy ideges kapkodásodban balesetet szenvedhetsz. A hónap végén szeretnéd magad mögött hagyni a szürke hétköznapokat, hogy ismeretlen világokat fedezz föl. Az elvágyódó Ikreket nem szabad visszatartani, távolléted majd megmutatja, hogy valóban szükséged van-e a párodra.

Rák (június 22.-július 22.) Ha valakinek a legfőbb oka, hogy kapcsolatba lépjen veled, az, hogy szexeljen, akkor töltsd a hosszú hétvégét a barátaiddal, bízva abban, hogy a társasághoz csatlakozik az a személy is, akivel később szívesen találkozol. Májusban a szeretet és a szex varázsforrásává alakulsz, új ismeretségeket, hivatalos és üzleti kapcsolatokat kötsz, de arra is képes vagy, hogy idillikus családi hangulatot teremts. A pénzügyekben viszont rendet kell teremtened. Egy kis titok érdekesebbé tesz a párod szemében, mint egy teherautónyi gyémánt. Te pedig azt akarod, hogy a párod érdekesnek találjon. Ha egy rosszul sikerült kapcsolat van a hátad mögött, elfogadod a partnered vagy tanárod ésszerű és átgondolt házassági ajánlatát.

Májusi pénzhoroszkóp: mutatjuk, kinek lesz belőle bőségesen, és kinek kell óvatosnak lennie

Májusi pénzhoroszkóp: mutatjuk, kinek lesz belőle bőségesen, és kinek kell óvatosnak lennie

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) A megélhetésért minden munkát elvállalsz, de kezdesz belefáradni abba, hogy örökké az anyagi érdekeidet és a becsületedet kell megvédened. A május a szerelemről szól, talán a munkahelyeden, míg te büszkeségeddel kollégát, üzlettársat menekülésre késztethetsz. Lesed az alkalmat, hogy végre kiléphess a rivaldafénybe, s elfoglalhasd a neked rendelt pozíciót. De a házassági, szakmai és anyagi konfliktusok és a feletteseiddel való szembenállásod nem segítik hivatásbeli előrelépésedet, ezért a hónap végén összpontosíts erre a területre, vagy szenteld az elkövetkező időszakot egy új szakma vagy pénzügyi ismeretek elsajátításának.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Főnököd javaslatára talán egy ideig külföldön, valamelyik határon túli részlegben fogsz dolgozni. A pároddal tanulhatnátok egymástól: te rábeszélnéd, hogy törődjön a jövőjével, ő pedig figyelmeztetne téged, ha túl sokat dolgozol. Jó haver lehetne vevődből vagy szponzorodból, de ki akar folyton otthon ülni és a végtelenségig lelkizni? Néha ugyan tartózkodóan viselkedsz a fiúddal, de nem utasítod el. Kezdtek rátalálni egymásban arra, ami közös bennetek. Ösztöndíjasként külföldön tanulhatsz, barát vagy szerető siet önként a segítségedre, hogy üzleti terveid megvalósuljanak. Olyan emberek is az oldaladra állnak, akikkel korábban elképzelhetetlen volt, hogy együttműködnek veled.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Végre úgy érzed, hogy szeretnek: a hónap elején élvezd ezt az időszakot, és hagyd magad kényeztetni, különösen azokban a pillanatokban, amikor az anyagiak vagy vállalkozásod miatt stresszesnek érzed magad. Néha viszont kénytelen vagy megalkudni, és a párod nyomására át kell alakítanod vállalkozásodat. Szakmai céljaid jelenleg nagyon ambiciózusak, és szerencsére a Szaturnusz szép visszaigazolást ad arról, hogy jó irányba haladsz. Ha régóta nem jártál sehol, pedig kedvenc időtöltéseid közé tartozik az utazás, 5-e táján kösd össze a kellemest a hasznossal, és vidd magaddal a fiúdat is hivatalos vagy üzleti utadra. A karrierépítést és vállalkozásodat viszont ne használd szexpótléknak.

Skorpió (október 24.-november 22.) A párodnak van egy ajánlata, azt javasolja, lépjetek házassági vagy üzleti közösségre, de kínos alapossággal sorolja fel minden jogodat és kötelességedet. Májusban csak azoknak van jó esélyük családot alapítani, akik erős felelősségérzettel rendelkeznek. Legyen szó Facebookról vagy Instagramról, gyanúsan sokan keresik szeretődet. Akárhogy is, de valahol meg kell húznod a határt. Válás esetén harcokra kerülhet sor az exszel a lakás és a vagyonmegosztás miatt. De tarts ki: új szerelemben reménykedhetsz.

Nyilas (november 23.-december 21.) Érzéseidet és szexuális vágyaidat ki lehet fejezni anélkül is, hogy mindenkit meg kellene csókolnod és ölelned - ez a te véleményed, de nem biztos, hogy partnered vagy munkahelyi kedvesed is így látja. Ha jelzáloghitelt vettél fel, szerencsére fix kamattal, lélegezz fel, de még jobb, ha már kifizetted a házat. Ne számíts arra, hogy a pasid majd eltart. A legtöbb, magára valamit is adó nő aligha olyan társat keres, akinek mindene az anyagi biztonság. De félő, hogy egy barát vagy szexpartner pénztárcájának vastagsága nagyobb vonzerőt gyakorol rád májusban, mint a személyisége.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nehezen bírod az infláció csapásait, ne vállalj nagy kockázatot a pénzeddel, különben soha nem fogod elérni azt az anyagi jólétet, amelyre vágysz. Végre készen állsz arra, hogy hosszú távú tervet készíts egy olyan partnerrel, aki mindig készen áll arra, hogy szeretettel töltse meg szíved, így elkezdhetsz kihúzni néhány álmot a fiókodból. Mivel nagyon sok projekttel foglalkozol, könnyen előfordulhat, hogy nem tudod meghatározni, melyiket kezdd el először. A párodnak mindig van ötlete, amivel feldobja a hétköznapokat és felizgat. Meg kell ugyan vívnotok néhány csatát, de jól kiegészítitek egymást. Az ösztöneid azt súgják, hogy néhány falat is le kell döntened, melyet magad köré emeltél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha gyakran kell utaznod, tartsd észben, hogy a párod nem az a pasi, akihez csak látogatóba ugorhatsz fel, és akit csak úgy faképnél lehet hagyni, miután kiszórakoztad magad vele. Jó lelkiismerettel ilyet semmiképpen sem tehetsz. A hónap utolsó harmadában a pároddal és főnököddel is csak tapogatóztok, hogy felmérjétek egymás erejét. Mert tudni akarjátok, milyen kemény lesz a harc. Nem hiányzik a tűz és a szenvedély a hónap utolsó harmadában a kettőtök történetéből, de csak akkor lehetne belőle tartós románc, ha teljességgel átengednéd neki a vezető szerepet. Májusban előtérbe kerülhetnek az ingatlan javakkal kapcsolatos problémák: aktuálissá válhat a lakásvásárlás, de megeshet, hogy pereskedned kell a tulajdonjog miatt.

A retrográd Merkúr erősebb hatással lesz az életedre, mint gondolnád

A retrográd Merkúr erősebb hatással lesz az életedre, mint gondolnád

Halak (02. 20-03. 20.) A bolygók sziporkázóvá és romantikussá varázsolják szerelmi életedet, de új projektek és vállalkozások megszületésének is kedveznek. Ha meg akarod tartani az állásodat, feltétlenül iratkozz be tanfolyamokra – az új ismeretek hasznodra válnak a csúcstechnológiák korában. Szerelmi életed szenvedéllyel, szélsőségekkel lesz tele. De a hónap közepéig lesznek olyan helyzetek, amelyekhez hozzá sem tudsz szólni, nem is kell, nem várja el tőled senki, csak azt, hogy igazodj az új irányhoz, és tedd a dolgodat. Elképzelhető, hogy hatósági ellenőrzésre kerül sor. Hatalmi harcok, leépítések folyhatnak a cégnél, és elküldik egyik kollégádat, aki keveri a kártyát a hátad mögött. De lehetőséged van anyagi helyzeted javítására: egy állásváltoztatás vagy szakmai előrelépés pénzügyi téren is eredményt hozhat.

Kos (03. 21-04. 20.) A pénzügyek rendben vannak, jobban alakulnak, mint gondoltad volna. Ám sok múlik azon, hogy képes vagy-e legyőzni a költekezés és a terjeszkedés vágyát. De 15-ig ne folytass pénzügyi tárgyalásokat, még akkor se, ha kedvesed felajánlja a szolgálatait – tisztességes fizetségért, ami nem veti rá a legjobb fényt. Szingliként a hónap elején összejössz egy társaságkedvelő pasival, akivel mindig jól mulatsz, azt viszont ne tűrd el, hogy ajándékokkal vásárolja meg engedelmességedet. Párban? 20-a előtt csatáztok a hálószobában és a konyhában, érzelmi kitöréseiteket pedig végig kell hallgatniuk a szomszédoknak. Májusban éjt nappallá téve dolgozol a családi cégnél vagy otthonod felújításán. De hitvesed, akit segítőtársként használsz, összezavarja az érzéseidet.

Érdekel az asztrológia? Merülj el még több szakértői tartalomban:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ő itt Daniel Radcliffe ritkán látott gyönyörű barátnője - a párnak már közös kisbabája is van

Ő itt Daniel Radcliffe ritkán látott gyönyörű barátnője - a párnak már közös kisbabája is van

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)