Havi horoszkóp: Áprilisban a Kosra gazdagság vár, a Bikának sorsdöntő találkozásban lesz része

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Új hónap, új lehetőségek. Olvasd el havi horoszkópodat, hogy megtudd, mit tartogatnak számodra a csillagok áprilisban!

Erre számíthatsz áprilisban a csillagjegyed alapján
Erre számíthatsz áprilisban a csillagjegyed alapján
Fotó: Aniko Aliyeva

Mi vár a hónap szülöttére, a Kosra? Mivel a jegyedben lévő Merkúr április eleje és vége között hátramenetben halad, csak szelektíven legyél bizalmas kollégáiddal és rokonaiddal. Jó esélyed van arra, hogy meggazdagodj, sőt, lázadásod révén oda jutsz el, ahová akarsz, rákényszerítve másokra a saját személyiségedet.

A pénz! Ne feledd, hogy váratlan bevételeiddel együtt a kiadásaid is nőnek. Ha nagyobb összeghez jutsz, könnyen megszédülsz, és a környezeted el lesz halmozva ajándékokkal. Ha facér vagy, rengeteg skalpot gyűjthetsz be. Ám ha bekötötték már a fejed, ez az időszak alkalmas arra, hogy társaddal tisztázd, vajon mindketten ugyanazt várjátok-e köteléketektől.

AZ ÉVED: Be kell bizonyítanod a főnöködnek, hogy hamis, ahogy vélekedik rólad. Talán fész, hogy esetleg magadra haragítod, mielőtt még szilárdan megvetnéd a lábadat a vállalatodnál. Júniusban viszont rögtön látod, eljött a nagy esély, hogy bebizonyítsd rátermettségedet a hivatásodban. Váratlan ötletként új bevételi forrásra bukkanhatsz, lecserélheted az autódat, de a sors arra figyelmeztet, hogy egyedül nem megy.

Csak úgy lehetsz sikeres, ha összefogsz másokkal. Kíváncsiságod, tudásszomjad is határtalanná válik, talán visszaülsz az iskolapadba. Befolyásos ismerőseid, vagy csapatod segítségével megmenekülsz a gazdasági csődtől. Elemedben érzed magad utazás közben, baráti vagy üzleti összejöveteleken, de ha partnert keresel, támaszkodj meglévő baráti vagy üzleti körödre.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha van párod, ugrasd ki a nyulat a bokorból: derítsd ki, hogy neki mik a tervei a jövővel kapcsolatban. Aki még nem találta meg a társát, járjon nyitott szemmel: sorsdöntő találkozásban lesz része. Ám ha a párod eltűnt, ne hagyd, hogy nyomást gyakoroljanak rád azok a barátnők vagy barátok, akik tartós kapcsolatban élnek, vagy gyorsabban haladnak előre az ásó-kapa-nagyharang felé.

3 csillagjegy, aki jelentős összeghez jut az áprilisi pénzhoroszkóp szerint

3 csillagjegy, aki jelentős összeghez jut az áprilisi pénzhoroszkóp szerint

Bízz az érzelmeidben, más nem számít. A jegyedben lévő Jupiter-Uránusz együttállás lehetővé teszi, hogy kilépj a komfortzónádból, a megszokott kerékvágásból, és a saját főnököd legyél. Próbáld ki magad valami egészen új dologban! Ha mindig is voltak világmegváltó terveid, most csatlakozhatsz egy jótékonysági szervezethez.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nyeld le a békát, lépj túl egy megromlott kapcsolaton! Ha nyakig merülsz a munkába, szervezz egy jó kis tombolást a barátnőiddel, de egy szexi útitárs közeledése ellen sem lesz kifogásod. Kapcsolatodban legalább annyi a barátság, a cinkosság, mint amennyi a vonzalom. De többet akarsz, nemcsak barátságot, hanem szerelmet is.

Figyelj hivatali helyzetedre, mert a digitalizáció és a gazdasági válság miatt a céged már nem gondoskodik rólad, ugyanakkor a belső rivalizálást se hagyd figyelmen kívül. Lehetséges ugyanis, hogy még azok is, akiket barátnak tartasz, ki akarnak túrni a helyedről. De néhány hasznos kapcsolat és hatalommal rendelkező ismerős, régi kolléga segítségével meghiúsíthatod ellenfeleid terveit.

Rák (június 22.-július 22.) Még az a csoda is megtörténhet, hogy egy évfolyamtársból vagy külföldi munkaadóból egyszer csak szerető lesz. A szexben rendkívül merésszé válsz, több új dolgot is kipróbálsz. Engedhetsz üzlettársad csábításának, is, aki pénzt pumpál vállalkozásodba. Áprilisban nyugodtan fejtsd ki véleményedet a munkahelyeden, még ha az átlagosan elfogadott véleménnyel ellenkezik is.

Semmi sem olyan vonzó, mint amikor valaki ki mer állni a meggyőződéséért. Ha a rossz munkakörülmények vagy a meglehetősen alacsony munkabéred miatt már nem szívvel-lélekkel végzed a munkádat, akkor talán beszállsz barátaid vállalkozásába. Megeshet, hogy új főnököd lesz, új élethelyzetben vagy szakmában próbálod ki magad, változtatsz a karriereden. Talán érdemes lenne önállósodni, esetleg külföldi érdekeltségű cégnél elhelyezkedni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Ha a munkahelyeden találod meg a Nagy Ő-t, vagy a főnököt akarod megkapni, ne kísértsd a sorsot, mert ha átszervezik a céget, ki tudja meddig maradhatsz ott. Néha úgy érzed, hogy a párkapcsolatod kétirányú utca, amely nem csupán téged tehet függővé, hanem a másik feled is függővé válik tőled.

Így lehet jó karmád a szakember szerint - nem, egyáltalán nem nehéz

Így lehet jó karmád a szakember szerint - nem, egyáltalán nem nehéz

Munkahelyi kapcsolatodat sokan ellenezhetik. Ne lepődj meg, ha az emberek azt állítják, csak a munkahelyi előmeneteled vagy az anyagiak miatt folytatsz viszonyt valakivel. Ha abban reménykedsz, hogy a főnöködet sikerül a házasság rózsakertjébe terelgetned, már most szólunk: ez a próbálkozásod kudarcra van ítélve.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Távolról sem vagy apáca, aktív szexuális életre van szükséged, de maradj ura az érzelmeidnek, és csak akkor merészkedj a szenvedély útvesztőjébe, ha fel vagy szerelve Ariadné fonalával, amelyet a veszély első jeleire felcsavarsz. Áprilisban, amikor a Jupiter együttállásba kerül az Uránusszal, ha útra kelsz, állásajánlatok és bevételek várnak rád.

Ez a hónap tökéletes továbbképzéshez és külföldi állásajánlatok felleléséhez, viszont félő, hogy szakmai és pénzügyi téren konkurensekben gondolkodsz, és az értelmetlen vetélkedés teljesen értelmetlenül felőrli az energiatartalékaidat. Kollégád vagy évfolyamtársad viszont gondoskodik arról, hogy az életedben legyenek kalandok. Ha a párod szorosabb kapcsolatra vágyik, őrizd meg a hidegvéredet és hárítsd el; 20-a táján annál lelkesebb lesz.

Ez a legirritálóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Ez a legirritálóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) A szerelem valóban csodálatos dolog, de bármilyen izgalmas kapcsolatot mondhatsz magadénak, nem szabad megszűnnöd önálló egyéniségnek lenni, mindenekelőtt pedig tudj meg minden apró részletet arról a pasiról, akibe beleszeretsz! És gondold meg azt is, hogy az a bizonyos nagy és örök szerelem gyakran nem más, mint egyszerű hormonzavar vagy üzleti érdek.

Munkahelyi intrikák hátráltatnak a szakmádban. Ha áprilisban egy macsóba szeretsz bele, lehet, hogy szerelmes csacskaságokat fog a füledbe suttogni, amelyeknek nem kell hitelt adnod, hiszen a Merkúr, a kommunikáció ura április 25-ig hátrafelé halad.

Skorpió (október 24.-november 22.) Házasságodban és szerelmi életedben az utóbbi időszakban több csavar és fordulat volt, mint egy dél-amerikai szappanoperában. Ebben az időszakban váratlanul visszatérnek a kapcsolati zűrzavarok, viszont a szex egyre jobb lehet. Vedd tudomásul a házasságkötésre, a kizárólagos kapcsolatra irányuló hajlamodat, de ne adj ultimátumot a párodnak!

Csillagjegyek, akik soha nem lépnének félre, bármekkora is a csábítás

Csillagjegyek, akik soha nem lépnének félre, bármekkora is a csábítás

Hogy házasodni szeretne vagy sem, azt neki kell eldöntenie. Véget vethetsz egy ártalmas kapcsolatnak, ám olyan férfi/nő legyen az új társad, aki azért ragaszkodik hozzád, mert nem tud meglenni nélküled – és nem azért, mert túldramatizálsz mindent, féltékenykedsz és manipulálsz.

Nyilas (november 23.-december 21.) Egy csalódás vagy rossz kapcsolat miatt nem szabad elszalasztanod az újabb lehetőséget. Az otthoni vagy irodai felújítási munkálatok, vagy éppen egy egészségi probléma leküzdése mostanában több erőt és önfegyelmet igényel. Viszont ha kedvtelve méregeted a barátodat vagy a főnöködet, nem lesz túl nehéz dolgod vele.

Ne mondj nemet erre a kalandos viszonyra az egyikükkel, akihez valóban vonzódsz, de ha együtt élsz a kedveseddel, ne szolgáld ki a szeszélyeit! Ha új feladatot kapsz a munkahelyeden, vállald a kihívást, noha tudod, hogy sok lesz a stressz és a konfliktus.

5 dolog, amivel egy életre magadra haragítod a Skorpiót

5 dolog, amivel egy életre magadra haragítod a Skorpiót

Bak (12. 22-01. 20.) Ha álmaid lovagjára vársz, 3-a táján találkozhatsz vele, ha kimozdulsz otthonról. Később viszont a pasi nem szeretne olyan panaszt hallani, hogy nem akar hozzád költözni. De biztosan nem az a fajta nő vagy, aki hagyja magát az orránál fogva vezetni. Szakkönyvek garmada helyett viszont inkább vállalkozó társaddal bújj ágyba.

Ha váratlanul teherbe esel, gyereked lesz, a párod pedig nagyon gazdag, talán sikerül rávenned arra, hogy többet foglalkozzon veled, mint az üzlettel. Szingliként viszont ne add meg a számodat egy sötét alaknak vagy elbűvölő szélhámosnak, ha nem akarsz búcsút mondani az éjszakai nyugalmadnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Használd ki a pozíciódat, különben miért lenne rá szükséged? Új emberekkel, megbízókkal, potenciális partnerekkel találkozni, vagy az interneten megismerkedni, áprilisban hihetetlenül egyszerű lesz számodra, de találkozni valakivel, aki érzelmileg is megérint, már nem az.

Ők hárman a legkarizmatikusabb csillagjegyek, mindenkit leköröznek kisugárzásban

Ők hárman a legkarizmatikusabb csillagjegyek, mindenkit leköröznek kisugárzásban

Beszélgetned kell, így találhatsz valakit rendkívül lenyűgözőnek egy gazdasági vagy technikai tanfolyam vagy konferencia során, akár személyesen, akár az interneten. De van más dolgod is, mint hogy sofőrje legyél egy parancsolgató fickónak, aki nagy üzletet szimatol. Viszont ha egy vadászban felbuzog az adrenalin, gondoskodj róla, hogy a ház körül találjon vonzó zsákmányt!

Halak (02. 20-03. 20.) A csábító játszmák a kedvenceid, a pároddal mindketten a zuhanyozóban vagy a vízben lezajló aktust élvezitek. Mivel a pasik azt a titokzatosságot és varázst keresik, amelytől eláll a lélegzetük, ne törd szét a titokzatosság bűvkörét magad körül azzal, hogy túl sokat adsz magadból.

Ha mázlid van, olyan férfit találsz, aki a titkaiddal együtt fogad el téged. Szakmai sikered vagy előmeneteled attól függ, hogyan reagálsz a változásokra, a váratlan lehetőségekre. Most a marketing a legfontosabb - akár saját vállalkozásodban dolgozol, vagy épp új állást keresel. Munkahelyeden egy ártatlan csevej kevésbé ártatlan e-mailekben folytatódhat, míg viszonnyá nem növi ki magát.

Katalin hercegné betegsége sokkal komolyabb, mint gondoltuk

Katalin hercegné betegsége sokkal komolyabb, mint gondoltuk
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Nem lehet semmi sem fontosabb a kislányomnál” - Dukai Regina őszintén mesélt az anyaságról

„Nem lehet semmi sem fontosabb a kislányomnál” - Dukai Regina őszintén mesélt az anyaságról

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

PR

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

PR

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)