Heti horoszkóp: A szingli Skorpiók mindenkit el tudnak csábítani ezen a héten

2021.július.19.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: A szingli Skorpiók mindenkit el tudnak csábítani ezen a héten
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha csalódtál a kedvesedben, lehet, hogy kizsákmányolónak nevezed főnöködet, pedig titokban örülsz, hogy a hivatali megbízások kitöltik minden szabad percedet. Ha jól tudsz otthon dolgozni, akkor 20-a táján érdemes új elektronikus eszközöket venni. Ám ha hatalomhoz vagy vezető tisztséghez jutsz, akkor kőkemény tárgyalófélnek kell lenned.

Bika (04. 21-05. 20.) A hét elején legyél te a változások hajtómotorja! A telefon és a számítógép kiváló eszköz arra, hogy eredeti ötleteidet reklámozd, vagy új állást szerezz. Mivel felkerülhet szemedre a rózsaszínű szemüveg, vajon komolyan gondolod, hogy jómódú támogatód vagy egyik munkatársad mindent biztosítani tud neked, amire vágysz?

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a magas törlesztő részletek miatt eladod a lakásodat, miért nem költözöl a kedvesedhez? Lehet, hogy ő illetlenségnek tartja? Ha jó állásod van, de a pasid helyteleníti, hogy néha késő éjszakáig dolgozol, ostobaság lenne a csak a fantáziádban létező esküvő miatt felmondanod. De nem kizárt, hogy munkád elismeréseként pénzhez jutsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Itt az ideje, hogy néhány üzleti ismeretség igénybevételével átalakulj sikeres üzletasszonnyá. Az üzlet élvez elsőbbséget, keveset vagy otthon, és ha mégis hazavetődsz, akkor is állandóan telefonálsz. Ha családi ügyben kérsz szabadságot, munkahelyeden biztosan találnak olyan feladatot, amivel senki más nem tud megbirkózni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nagyon visszavonultan élsz, kezdetben ugyan élvezed a mennyei nyugalmat, aztán kezdenek elvonási tünetek mutatkozni rajtad. Ha az irodai pletykának hinni lehet, munkahelyi kalandod rövid, ám annál viharosabb. Nem szeretnéd, ha számítónak tartanának, de csak olyan pasi jöhet szóba nálad, akinek már sikerült vagyont szereznie.

Szűz (08. 24-09. 23.) Talán még a barátnők és a kollégák is örülnének neki, ha összeházasodnál a fiúddal. Hát akkor mi tart vissza, hogy kitűzd az esküvőt? Ha viszont a pasidnak a leglehetetlenebb túlzó óhajait is ellentmondás nélkül teljesíted, remek családi történet lesz, amint elmondod majd az unokáidnak, hogy az oltár előtt lefújtad az esküvőt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha megfelelsz az összes kívánalomnak, összejön egy jó kis állás. Azért mondasz igent jól fizető megbízásokra, hogy a kedvesed és családod nem csekély igényeit kielégítsd. Egy szeretői viszonynak vége, de a vállalkozások felvirágozhatnak, ha pontosan tudod, mit kell mondanod ahhoz, hogy a pénz gyarapodjon a bankszámládon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kemény tárgyalófélnek bizonyulsz, de vannak olyan mondatok, amelyeket nem szabad kimondanod főnököd és üzleti partnereid jelenlétében. Szingliként mindenkit elcsábíthatsz, aki csak az utadba kerül – egyikük sem fog tiltakozni. Egy rossz választás és tapasztalat miatt viszont nem szabad bezárkózni az elefántcsonttornyodba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kezded megtanulni a létért való küzdelmet, de ha a párodnak hatalmas vagyona van, te mégsem érzed magad úgy, mint egy milliomos felesége. Ám ha fogadásokat rendeztek az üzletfeleknek, neked kell a háziasszony szerepét játszanod. Ráadásul másképp kell öltöznöd is, ha egész hátralévő életedet nem akarod szakadt farmernadrágban leélni.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem szeretsz engedni, ez ellenkezik a munkádról és az üzleti életről vallott elveiddel. Éppen elég, hogy a párod vagy főnököd letámad egy új megbízással, azt viszont már nem tűröd, hogy azt is előírja, miként hajtsd végre. A kapcsolatodat és az üzletet illetően régimódian gondolkozol, de még te is megváltozol, ha összejössz a megfelelő társsal.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Gyakorlatias, józan barátodat vagy kollégádat, aki segít kievickélned a pénzügyi slamasztikából, elbátortalaníthatod néhány lekezelő megjegyzéssel a vagyonos pasikról. Ne légy már ilyen átkozottul romantikátlan, de vigyázz azokkal a kollégákkal és főnökökkel, akik először a bizalmadba férkőznek, aztán alattomosan hátba támadhatnak!

Halak (02. 20-03. 20.) Eddig sosem merült fel benned, hogy a főnököddel, kollégáddal vagy üzlettársaddal más is lehet, mint tisztán hivatalos vagy üzleti kapcsolat. De tényleg valódi érdeklődést olvastál ki a szeméből? Ne csak akkor szörfözz a neten, ha új partnert akarsz felhajtani, hanem akkor is, ha be akarod dolgozni magad egy eddig még ismeretlen területre.

Ez is érdekelhet

Meztelenruha a Buckingham-palotában? Úgy tűnik, ez a nap is eljött

Meztelenruha a Buckingham-palotában? Úgy tűnik, ez a nap is eljött

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói