Heti horoszkóp: A Mérlegek sok pénzt veszíthetnek és még szakításra is sor kerülhet - Július 26-augusztus 1.

2021.július.26.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: A Mérlegek sok pénzt veszíthetnek és még szakításra is sor kerülhet - Július 26-augusztus 1.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Gyakran találkoztál már vonzó srácokkal, érzéseidet és érzékeidet mégis kordában tudtad tartani. Új partnered vagy barátod esetében azonban erről szó sem lehet. De irtózatosan veszélyes tudsz lenni, ha valakibe beleszeretsz. Ha nem illesz a munkahelyi csapatba, jobban teszed, ha olyan társaságot keresel, ahol szeretik a magadfajta kreatív nőket.

Bika (04. 21-05. 20.) Türelmedet, állóképességedet próbára teszik kíméletlen rokonaid és főnökeid, de tekintélyes árat kaphatsz ingatlanodért. Eredményesen szállhatsz szembe családod gyámkodásával, de megkopaszthatod őket egy nagyobb összeg erejéig büntetésül, amiért beleavatkoznak az életedbe. Céged különc főnökével nehéz lesz együtt dolgozni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vezetési stílusod kamikaze technikára emlékeztet, így a büntetést és a párod szemrehányását sem úszod meg. Előbb győződj meg az igazadról, csak utána pereskedj! Egy vizsga vagy üzleti tárgyalás teljesen kiboríthat. Főnöködre hiába próbálod kivetni a hálódat, lehetséges szakmai vagy üzleti vetélytársaidat viszont sakkban tartod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a munkádban vagy az üzleti életben rászednek vagy méltánytalanságok érnek, nem hunyászkodhatsz meg. Üzleti terveidnek sajnos vannak gyenge pontjai, s a bírálatokat érdemes volna alaposabban mérlegelned. Igazán kár lenne félresöpörni a rokonok tanácsait. De most csak az a fontos, hogy levakard magadról a rajtad élősködőket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha párod belegázol a hiúságodba, mert nem hajlandó megházasodni, megérdemli, hogy a körmére koppints. Ez a sikeres férfi fütyül azokra a nőkre, akik a nyakába ugranak. Túlzott magabiztosságod miatt egyetlen pasi sem bírja ki melletted hosszabban. De azt sem kérdezheted meg rögtön egy érdekes pasitól, hogy van-e felesége?

Szűz (08. 24-09. 23.) Szüleid nem helyeslik a választásodat. Partner, főnök vagy kolléga hazudik neked, és ez már végképp nem marad bosszulatlan, de előfordulhat, hogy te is titkolsz valamit. Ha valamit nem értesz, nem szégyen megkérdezni. De megeshet, hogy összeszurkálsz egy vadonatúj gumit, hogy munka- vagy üzlettársad kicserélje neked.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy bulin gazdag pasival ismerkedsz meg, nem kerülöd el. Ám egy halom pénzt veszíthetsz kockázatos üzleteden, szakításra is sor kerülhet, ha a barátnőid vagy rokonaid megpróbálják elhalászni a pasidat az orrod elől. De egyszerűen világossá válik számodra, hogy nincs bennetek semmi közös, ami hosszú távon is összeköthetne benneteket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha hallanád, mit mondanak a rokonaid és üzleti partnereid! A cégnél igazi, harapós, morgós medve lehetsz. Csakhogy a nagy dohányt valahogy össze kell szedned, ami kedvességgel mostanában nem igen megy. Ha nem követsz el valami nagy hibát, hamarosan jó beosztásra számíthatsz, de a család keresztülhózhatja anyagi számításaidat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vakációs kalandod során jó úton vagy ahhoz, hogy balhéba keveredj. Világcsavargó pasidat ne üldözd a szerelmeddel, de ne hagyj ki egyetlen alkalmat sem, hogy felhívd magadra a figyelmét. Szenzációs szerelmeid olyan féktelen machók, akik mellett meg sem mukkanhatsz, de te is mondasz olyan dolgokat, amelyeket szívesen visszavonnál.

Bak (12. 22-01. 20.) Fokozottan vigyázz pénzedre, értékeidre, s fogadd bizalmatlanul az ekkor kapott ajánlatokat. De ne most hozakodj elő azzal a munkahelyeden, hogy kevés a pénz, amennyit keresel, vagy az elvégzett munkádért sokkal több járna. Nem csoda, ha cápának tartod magad, ha üzletről és saját érdekeidről van szó. Nagyon hidegvérű tudsz lenni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a pasid szereti a drámai jeleneteket, eleged lesz belőle. Azt gondoltad, talán most sikerül kimásznod egy kényszerű és meggondolatlan kapcsolatból, de arra nem számítottál, hogy a párod mégis másként dönt. Kellemetlen fordulatot vehet egy vitás ügyed, és olyan vádaskodások kereszttüzébe kerülhetsz, amit nehezen tudsz kivédeni.

Halak (02. 20-03. 20.) Nehezen boldogulsz a robbanásig feszült munkahelyi légkörben, sokan csatáznak a beosztásokért, a pénzért vagy azért, hogy megtarthassák az állásukat. Ennek ismeretében egyik táborhoz se csatlakozz, jobban jársz, ha semleges szemlélőként figyeled, hogyan véreznek el a többiek. De elbocsát a főnököd, ha félreérthető helyzetben talál.

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez elképesztő átalakuláson ment keresztül

Jennifer Lopez elképesztő átalakuláson ment keresztül

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)