Pénz, szerelem, siker? Ezt ígéri a heti horoszkóp: Június 28-július 4.

2021.június.28.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Pénz, szerelem, siker? Ezt ígéri a heti horoszkóp: Június 28-július 4.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Életed középpontjában a pénzkereset áll, ám ha a megszerzett javakat nem tudod megtartani, változtass stratégiát! Uralkodó bolygód, a Mars szembenéz a főnökösködő Szaturnusszal, és arra kényszerít, hogy kapcsolataidban behúzd a kéziféket. Kiderül, van –e jövője egy szerelmi vagy szakmai kapcsolatodnak, vagy elválnak útjaitok.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy hibás munkahelyi döntés rossz fényben tüntetne fel. de az esedékes lakásfelújítás is elvonhat a munkádtól. A héten ne kezdj bele semmi újba, de ismerd meg mindazon tényezőket, amelyek befolyással vannak a hivatásodra, otthoni körülményeidre vagy fontosabb kapcsolataidra. Ha a feltételek változnak, újíts, s lépj túl a merev szokásokon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha egyik rokonod, üzletfeled vagy barátod felajánlja, hogy vezesd a járgányát, ez még nem ok arra, hogy gyorshajtásra, szabálysértésre buzdítson. Most kicsit a fékre kell taposnod. Ha barátaid, rokonaid követelőznek és megbántanak, ne engedj nekik. Utazási terved félresikerülhet, jóval több lesz a költség és a veszteség, mint amire számítottál.

Rák (06. 22-07. 22.) Ügyelj a nagylelkűség és a visszafogottság közötti egyensúly megtartására. Meggyűlhet a bajod a bankokkal, adóellenőrzésre is számíthatsz. Ha a hitveseddel a pénzen kívül nem köt össze semmi, a vagyonmegosztással kapcsolatos kérdésekben nehéz lesz megegyezésre jutni. Az üzlettársadat viszont ne akard elcsábítani!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amikor kizárólag saját magadra fókuszálsz, csupán belépőjegyed van a szakmai versenyre. Nem lesz egyszerű dolgod, mert a párod és a főnököd is önfejű, megközelíthetetlennek tűnik, elutasítóan viselkedik veled, és erős fenntartásai vannak a társasági szokásokat illetően. Házasság vagy szakmai kapcsolat szakítópróba elé kerül.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkádban, anyagiakban a körülmények és a változások áldozatának érezheted magad, mert nem tudod kontrollálni a körülötted folyó eseményeket. Kollégád vagy üzlettársad fűnek-fának azt meséli, hogy szándékosan ártasz neki, mert ő a legesélyesebb vetélytársad. Zűrös ügyet frappánsan kibogozhatsz, de ne legyen mindig a tiéd az utolsó szó!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem bénít meg a kínzó vágy, hamar eltűnnél a pasid közeléből, aki nem ajándékoz meg sem pénzzel, sem testi gyönyörökkel. Nem vagy bolond, hogy valami „véletlen baleset„ történjen, és a végén még kényszerházasságot kelljen kötnöd. Ne ess áldozatul egy viszonzatlan szerelem gyötrelmeinek, de ne csak anya legyél, hanem feleség is!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kemény összecsapásokra kerülhet sor közted, főnököd és hozzátartozóid között, amikor korlátozni akarják szabadságodat. A párod viszont élvezi függetlenségét, és nem akar magához láncolni. De te sem vagy még elég érett a családalapításhoz és a tartós kötelékhez. Ám a munkahelyi csábításhoz már elég érett vagy.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Amikor nem védekezel a pasid, kollégáid és rokonaid igazságtalanságaival szemben, talán rájönnek, mennyire megbántottak. Anyagi, egészségügyi vagy szerelmi problémák jegyében telnek el a következő napok, de ne veszítsd el a fejed. Most a hallgatás és az önuralom lehet a fő fegyvered, hiányosságaidat is jól leplezheted.

Bak (12. 22-01. 20.) Mind az üzleti, mind a szerelmi életedben tiszta fejjel kell gondolkodnod. Jómódú pasid többször felemlegeti a kettőtök anyagi helyzete közti különbséget, ráadásul bármelyik nőt megkaphatja, amelyikre kedve szottyan. Úgyhogy ha komolyak a szándékaid, jobban teszed, ha kivered a fejedből. Rokonaid megkopaszthatnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Már megint ez a fölényes modor – nem akarsz tudni semmilyen kötelességről, előírásról, korlátozásról! Nem beszélsz sem közös jövőről, és nem is ígérsz semmit, inkább a magad útját járnád. A párodnak biztosan jobban tetszenél, ha olyanná faragna, amilyennek látni szeretne, de számodra a családi élet egyet jelent a rabszolgasággal.

Halak (02. 20-03. 20.) Irigység, kenyérharc mérgezheti körülötted a levegőt. Elfoghat a kísértés, hogy kibújj egy kemény szakmai vagy pénzügyi tárgyalás elől. Ám ha nem látsz lehetőséget a kompromisszumra, eljátszod az esélyeidet. Munkahelyeden, kapcsolataidban taktikázz, egészségedre ügyelj és számolj háromig, mielőtt túlreagálsz egy szokatlan ötletet!

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói