Itt a heti horoszkóp: Ez vár rád május 10-16. között

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Itt a heti horoszkóp: Ez vár rád május 10-16. között
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Átveheted a családi cég vezetését, de új tévét, számítógépet kell vásárolnod - a készülékcsere már rég esedékes. Ha családod tagjai meggondolják, hogyan főzöl, igazán örülnöd kellene, ha valaki ehető étellel kínál. Ha bíztatónak tűnik egy állásajánlat, amelyet kapcsolataidnak köszönhetsz, menj el a bemutatkozó beszélgetésre.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha elég okos vagy, akkor ezt az időszakot a szakmai előmeneteledre használod fel. A fizetésedről alkudozhatsz, vagy akár a munkakörödről is. Főnököd magas elvárásokat támaszt ugyan, de megfizeti a munkádat. De ne hagyd, hogy a párod vagy egyik rokonod rá beszéljen, hogy drágább kocsit vegyél, mint amit megengedhetsz magadnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A sors az egyik kezével ad, a másikkal meg elvesz. Ha épp hogy megmenekültél a csődtől, és vesztesnek érezted magad, ne bánkódj, de azt se várd, hogy a sült galamb a szájadba repüljön. De harcolsz a pénzedért, és legyőzöd az akadályokat. Ha a reklám, a kommunikáció és a piackutatás a területed, lesznek nyerő ötleteid, saját stílusod.

Rák (06. 22-07. 22.) Talán mégiscsak átélhetsz olyan dolgokat, amilyenekben eddig párod fukarsága és közönye miatt nem lehetett részed. Elég bátorságot gyűjtesz a kitöréshez: egy remek buli, üzleti karrier, társulás, szenvedélyes szeretkezés és egy drága ékszer… Mi többet kívánhat egy nő? De be kell fejezned, amit elkezdtél, és le kell rónod a tartozásaidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha nem a te szájad íze szerint zajlik minden, nem érzed magad biztonságban. Partnered, kollégád vagy főnököd gondoskodik róla, nehogy egy vaskalapos konzervatív legyen belőled. Munkahelyeden olyan pasit találsz, aki megfelel magas igényeidnek, de ne vállalj olyan kötöttséget, ami kizárólag az ő számára jelentene előnyöket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem kellene főnököd orrára kötnöd, hogy mit tartasz felőle. Egy üzlet vagy váratlan ajánlat nagyon bejön, de az is lehet, hogy a munkahelyeden megveregetik a válladat. De hogy mivel pihened ki az irodai munka fáradalmait? Igen pihentetőnek találod az utazást és a szexet egy érzelmes fazonnal, aki mindent meg akar osztani veled, az álmait is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Újdonsült főnököd elvarázsol, női lényed egyértelműen válaszol a férfiból áradó vonzerőre, mégsem szabad felértékelned a kettőtök kapcsolatát. Vajon milyen a főnököddel vagy üzlettársaddal lefeküdni, ha kizárólag testileg vonzódtok egymáshoz? A pasi csak egy szenvedélyes éjszakát akar eltölteni veled, mindenféle kötelezettség nélkül…

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha külföldön vállalsz munkát, adj időt a kapcsolatodnak. Távol egymástól, hogy tudjátok, bízhattok-e az érzéseitekben. Ha nem akarod megégetni magad, tudnod kell, hogy egy hűbelebalázs módjára megkötött kapcsolat nem lehet tartós. Családod révén csekély örökséghez vagy hitelhez juthatsz, de a magad módján ítélkezel és büntetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy a cég a kedvesedé, de te nem. Akkor is maradj barátságos, ha ügyfeled vagy megrendelőd goromba. De mi az ördög ez a nagy férjhez menési láz? Mégis igaz lenn e, hogy te és a főnököd? De mi történik, ha egy idő után meginogsz, és rájössz, hogy tévedtél? Tudod viszont, hogy a pasi az özönvíz előtti járgánya ellenére sem él szűkösen.

Bak (12. 22-01. 20.) Egyetlen alkalmat sem mulasztasz el, hogy ne csak a munkában és vállalkozásodban legyél sikeres, hanem a magánéletben is megtaláld a boldogságot. De ehhez mind neked, mind a párodnak sokat kell változni… Minden apró kiadást felírsz, viszont mindent odaadnál a gyerekeidért. Ám egy szép napon szabadjára kell eresztened őket…

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha lakást bérelsz, de tévedésből egy pasinak is ugyanazt adják ki, ebből aztán lesz egy kis kavarodás. A lakás tökéletes számodra, közel van a munkahelyedhez. Ha az új lakó nem akarja elhúzni a csíkot, eszében sincs máshová költözni, tulajdonképpen élvezed az új helyzetet, csak az a bökkenő, hogy vele túlságosan is jó lenne minden.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy kalandba bocsátkozol egy milliomossal, mivel meggyőződésed, hogy soha többé nem látod viszont a pasit. Amikor később egymásba botlotok egyik rokonodnál, ráébredsz, hogy azóta sem sikerült feledned őt. A harmonikus családi élethez azonban többre van szükség egy első látásra fellobbant szerelemnél.

Ez is érdekelhet

Így reagált Jennifer Lopez arra, hogy Ben Affleck látványosan unta a Grammy-gálát

Így reagált Jennifer Lopez arra, hogy Ben Affleck látványosan unta a Grammy-gálát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói