Mi vár rád ezen a héten? Itt a heti horoszkópod: 2021. május 3-9.

2021.május.3.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Mi vár rád ezen a héten? Itt a heti horoszkópod: 2021. május 3-9.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Sok áldozatot hozol a párodért, de meglehetősen kizsákmányoló kötelezettségnek érzed szeretteid ellátását. Nem mind barát, akit annak hiszel. Ha a céged képviseletében tárgyalsz pénzről, de tárgyalópartnered feledteti veled a munkát és az üzletet, nem mondhatod a főnöködnek, hogy még csak elő sem terjesztetted a javaslatot.

Bika (04. 21-05. 20.) Kapcsolataid kamatoznak, de a munkahelyi kihívások vagy a személyi ellentétek váratlanul érkeznek. Határtalan szűklátókörűségedben csak a saját álláspontodat ismered el. Ha meg akarod tartani az állásodat, legyél olyan kedves és udvarias a főnököddel, amilyen csak tudsz. De ne bátorítsd őt arra, hogy tovább szórakozzon veled!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha művészként akarsz érvényesülni, nem engedheted meg magadnak, hogy túlságosan sebezhető legyél. Ha viszont a főnököd vagy a párod pépet csinál az agyadból, már a munkáddal és a cégeddel sem foglalkozol. Nem vagy hajlandó szerződést kötni, de a múltadat és az anyagi helyzetedet firtató kérdéseket sem veszed szívesen.

Rák (06. 22-07. 22.) Meghívásokban, új barátságokban bővelkedő időszak következik, amelyet úgy fogadhatsz, mint értékes ajándékot az élettől, de jómódú pasi, nagyvonalú barátok nélkül oda az anyagi biztonságod. Ne írj alá üzleti szerződést, de ha a céged nehéz anyagi helyzetbe került, nem akad senki, aki segítene neked, vagy akiben megbízhatnál.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha számító és törtető pasid karrierje vagy vállalkozása most kezd felfelé ívelni, akkor csak másodhegedűs lehetsz az életében. Olyan nő kell az ágyába is, aki nem veti a szemére, hogy elhanyagolja, mert ugyanolyan elfoglalt, mint ő. Ha elégedetlen vagy a főnököddel meg a tisztességtelen szabályzataival, nem fogod ezt sokáig tűrni.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mesebeli Hamupipőkéhez hasonlóan megszerzed magadnak a királyfit. Arra van szükséged, hogy szükség legyen rád, de ha a kollégád vagy főnököd továbbra is morcos vagy kihasznál, azt nem állod meg szó nélkül. Ha ez lett volna az első összetűzésetek, talán próbálod menteni a kapcsolatot, de most nem fogod vissza magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne hidd, hogy mostanában gyorsan meggazdagodhatsz, de ha állandó ügyfeleidet kitüntetett figyelemben részesíted, ezzel egy rakás pénzt teszel zsebre. A régi közmondás figyelmeztet a visszautasított nő haragjának veszélyére, de ez a férfiakra éppúgy vonatkozik. Legalábbis egy bizonyos pasira, aki szeretne megfosztani az üzletedtől.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Talán éppen a hét eleje az az időszak, amelyen megcsókolsz egy királyfit, s az nem változik békává. Annyira elvarázsolsz egy romantikus művészlelket, hogy garantáltan randevút kér. Munkában, családban, pénzügyekben irigységre számíts, téged pedig csak két dolog érdekel, az üzlet és a szex. De most az előbbi kerül előtérbe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a munkahelyeden találtad meg a nagy Őt, ne teregesd ki magánéleted részleteit, különben a héten ti lesztek a cég legkedveltebb beszédtémája. A házasság gondolata félelmet kelthet benned, amikor a párod csak a munkáját hajlandó megosztani veled, de az életéből kizár, addig köszönöd szépen, nem kérsz belőle.

Bak (12. 22-01. 20.) Jól haladsz előre művészi munkáiddal, de még az ideális pasi is felbukkan a színen. Egy munkamániás üzletember, aki rátalált a hozzá hasonló nőre, akivel elütheti a szabadidejét. Ha csak az a fontos számodra, hogy minél gyorsabban nagy pénzt keress, de nem veszel tudomást az érzelmekről és a gondokról, most nyakig ülsz a pácban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Még hitvesed kedvéért sem vonzódsz igazán a háziasszonyi szerepkörhöz, inkább a szexhez az ebédlőasztalon egy-egy közös sütő-főző tivornya után. Szenvedélyesen védelmezed világmegváltó eszméidet, ám ha a párod annyira régimódi, hogy maradi nézetei miatt kiadod az útját, lehet, hogy olcsóbb lakás után kell nézned.

Halak (02. 20-03. 20.) Ismerkedésre, randizásra ideális a koncertprogram, utána bőven akad miről beszélgetni, vitatkozni. Ha a herceged visszatér, de nem tetszik neked, hogy mindent tud rólad, te viszont semmit sem tudsz róla, bírd szóra! De nem engedheted meg magadnak, hogy meggondolatlan állításaid miatt csússz le a házasságról vagy egy új munkáról!

Ez is érdekelhet

6 hiba, amit ne kövess el szakításkor

6 hiba, amit ne kövess el szakításkor

GLAMOUR Horoszkóp

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Sztárhírek

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére