Heti horoszkóp: 2021. November 22-28.

2021.november.22.

Olvasd el heti horoszkópunkat, és tudd meg, hogy mire számíthatsz a héten.

Heti horoszkóp: 2021. November 22-28.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Úgy érzed, hogy belebetegszel, ha nem szerzel magadnak valakit külhoni kiküldetésed során. Lehet, hogy külföldi állásinterjúd közben találod meg álmaid pasiját, de az sem kizárt, hogy összejössz a professzoroddal vagy egy veled együtt utazó pasival. Talán komolyan elgondolkodsz rajta, mit is kezdj vele, de ha művelt, belemehetsz a kapcsolatba.

Bika (04. 21-05. 20.) Kiveted a csalit, már csak meg kell várnod, hogy ráharapjon egy gazdag vállalkozó, de arra nem számítottál, hogy anyagi függőségbe kerülsz tőle. Ha tárgyalásra készülsz, ne riválisodra hallgass, hanem a megérzéseidre! A közös ügy összekovácsol a pároddal, vállalkozó társaddal, és több anyagi haszonra van kilátás, mint magányosan.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tartózkodj a pereskedéstől, ne vitatkozz olyan stílusban, amelyről jól tudod, hogy a környezeted képtelen elviselni. Ám ha rád jön a férjhez-mehetnék, ne csodálkozz, ha kötelezettségfóbiás fiúd csak legyint az ilyen kispolgári konvencióra. De fogadd meg, hogy magadat sem méred más mércével, mint rokonaidat és a párodat.

Rák (06. 22-07. 22.) A munkahelyeden még vannak olyan feladatok, amelyeket az elmúlt hetekben vállaltál. Idegeskedés helyett kérj segítséget megbízható kollégáktól. Jól fontold meg, milyen szerződést kötsz, alkudd ki a pénzedet, de csak addig koptasd a fenekedet az íróasztal mellett, amíg be nem bizonyítottad, hogy a te fejedben is van némi ész!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nagyon optimistának és határozottnak érzed magad, ami elég magabiztossá tesz ahhoz, hogy kevés nehézséggel megvalósítsd szerelmi és anyagi vágyaidat. Néhány ártalmatlan kis randevú a barátaiddal még nem sok vizet zavar, ám az edződdel vacsorázni viszont minden lenne, csak ártatlan kis szórakozás nem.

Szűz (08. 24-09. 23.) Párban? Családod és a párod is azt akarják, hogy állj be munkatársnak az irodájukba. De te nem akarod az árnyékukban leélni az életedet. Összeköltözhetsz a pasiddal, elvállalhatsz otthon végezhető munkát, de ha nem akarod kockáztatni a berendezést, a takarítást ne bízd a pasidra. Amit nem rágsz mindig a szájába, azt az istennek sem érti meg.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Könnyen tanulsz, de csak azt, ami érdekel, de támad néhány reklámötleted, ami beválik. Megeshet, hogy egyik barátod vagy támogatód szeretne cikket írni rólad. A siker titka a héten: kerülj be a hírekbe és ápolj jó kapcsolatot a médiával! Előadásokat, tanfolyamokat tarthatsz, könyvet írhatsz, és akár ismert személyiség is lehetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkahelyeden kiveszed részedet a hajtásból, a plusz bevétellel együtt. A pénzügyi gyarapodás kézzelfogható valósággá válik, de erős csábítást érzel arra, hogy drága holmikkal jutalmazd meg magad. Főnöködben, üzlettársadban csak egy jó barátot látsz, akivel megbeszélheted az üzleti dolgokat, ő azonban több akar lenni puszta barátnál.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Önbizalmad határtalan, verhetetlen leszel, ami a meggyőző erőt illeti. Bármit is szeretnél elérni, az pontosan úgy fog történni, ahogyan azt megálmodtad. A tetejébe minden probléma, amellyel az utóbbi időben szembesültél, végre megszűnik, és többé nem aggaszt. A főnöködet viszont úgy nézed, mint aki máris birtokon belül van.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egy szívtipró karjaiba kerülsz, vagy intim kapcsolatba bonyolódsz egyik vevőddel, hallgass, mint a sír. Egyesek ugyanis ritka nagy élvezettel vesznek részt az irodai pletykák terjesztésében. Te viszont gyakran eltöprengsz a nagy vállalati és társadalmi igazságtalanságságokon, de nem vagy hajlandó megosztani az életedet egy pénztelen pasival.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a céged ismerkedési estet tart, eszedbe juthat, hogy támogatóddal vagy megbízóddal próbálkozz. Ám ha visszahallod, hogy nála csak doktorátusnál kezdődik az ember, igyekezeted hiábavaló lesz. A héten azon töröd a fejed, milyen különleges programot szervezz ügyfeleid számára, hogy eredeti módon ápolhassátok az üzleti kapcsolatokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Sikeres vagy a munkádban, már ha semmi nem tereli el a figyelmedet a feladatról. Dolgozz, és ne képzeld, hogy esélyeid lehetnek a főnöködnél vagy egyik munkatársadnál. Ám ha a munkahelyeden keresed családalapításra alkalmas jövendőbelidet, nagyon különlegesnek és becsvágyónak kell lenned ahhoz, hogy, kitűnj a többiek közül.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban