Heti horoszkóp: A Bikák házasságát, munkáját veszély fenyegetheti - november 8-14.

2021.november.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: A Bikák házasságát, munkáját veszély fenyegetheti - november 8-14.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha nem kapod meg azt a fizetést, amit szeretnél, tárgyalj kedvezőbb juttatási csomagról! Lehet, hogy minden dühöd a munkaadód vagy potenciális megbízód ellen irányul. Kiderül, hogy arra megy ki a játék, hogy szépen becserkésszen egy adósságcsapdában vergődő nőt, kihasználja szorult helyzetét, aztán elűzze vele az ágyban az éjszaka unalmát.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a házasságodat vagy a munkádat fenyegeti valaki, van esély arra, hogy te leszel a vesztes. Ha akarod a párodat és az állásodat, fel kell venned a harcot a vetélytársakkal. Ha meg olyasmiről akarsz beszélni, ami személyesen és anyagilag is érinti a társadat, gyermekedet és munkaadódat, csak egyféleképpen teheted: köntörfalazás nélkül.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Úgy tűnik, te maradtál az egyetlen olyan munkavállaló a cégnél, aki nem teljesen elégedett a helyzetével és a jövedelmével. Ez aztán a sors fintora, hiszen éppen te határoztad el, hogy megpróbálsz jobb munkaviszonyt kialakítani főnököddel és kollégáiddal. De legalább a magánügyeidet legyél képes munkahelyed falain kívül lerendezni.

Rák (06. 22-07. 22.) Általában fesztelenül beszélsz a pároddal és üzletfeleiddel, de ösztönöd azt súgja, hogy most nem árt az óvatosság. Minden perzsel, lüktet körülötted, de ne hagyd, hogy hitvesed vagy barátaid szárazon megússzanak olyan dolgokat, melyek anyagi veszteséget okoznak számodra. De sikeres művészként meglátogathatod külföldi rokonaidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szüleiddel, főnököddel és a pároddal is alighanem feszült a kapcsolatod – hiába, egy Oroszlánnak sem fenékig tejfel az élete. Rokonokkal vagy ingatlanfronton kiújulnak az ellentétek, a szóváltások napirenden lesznek a családban, de nehéz őszintén beszélned azokkal, akik terhet jelentenek számodra, vagy rajtad élősködnek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne bízz meg rokonban, kollégában és ne kergess olyanokat, akik képtelenek viszonozni az érzelmeidet. Jót tesz viszont neked, ha néha kiereszted a gőzt. Főnöködet egyáltalán nem érdekli a szerelmi életed, csak lehetőleg ne munkaidőben intézd. Ebben az időszakban túl sok lehet a rovásodon, sok figyelmeztetést kaphatsz gyorshajtásért.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Házasság, párkapcsolat miatt anyagi kár érhet, kollégáiddal túlságosan együtt érzel, vissza is élnek vele. Szeretteid költekező kedve jócskán megcsapolja a bankszámládat. Eddig a pénze és az ereje miatt volt szükséged a társadra, de most a gyengeségeivel tudod megtartani. Ne légy olyan kedves hozzá, legyél képes manipulációkra!

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szerelemben ugyan tele van hintve az út rózsákkal, de vannak irigyeid, akik ki akarnak túrni a helyedről. Ha eddig még nem vívtál késhegyre menő vitákat kollégáiddal, ügyfeleiddel és rokonaiddal, akkor most erre is sor kerül. De velük vitatkozni-civakodni körülbelül annyira értelmes és éppoly fájdalmas is, mint fejjel menni a falnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sem a párod, sem a főnököd nem viselkedik nyíltan, kínos helyzetekbe kerülhetsz miattuk. Lehetnek változások is, és amitől mindenki retteg, az átszervezés és a bércsökkentés sem marad el. Partnered hajlamos lehet eltussolni azt a tényt, hogy nem veled képzeli el a jövőt, a te érzelmeid viszont újra fellángolnak az exed iránt.

Bak (12. 22-01. 20.) Szexisen kihívó vagy egy rendezvényen, bátorítod potenciális megbízóidat. De ez a hét nem a fontos döntések ideje, csak magadnak ártasz, ha túl sokat vársz másoktól. Csak idő kérdése, mikor dőlsz be egy jómódú barát vagy szponzor vonzerejének. De ez nem rajtad múlik, amikor csak szakmai-üzleti kapcsolat van köztetek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Agresszív kitörést válthat ki belőled főnököd stílusa, akinek van ugyan szarva és patája, de nem ért a tárgyalások taktikájához, mégis magához ragadja a hatalmat és vissza is él vele. Ha vannak olyan emberek a családodban és a cégvezetésben is, akik szívesen kitörnék a nyakadat, bizonyítanod kell, hogy képes vagy megvédeni pozíciódat.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy nagy halnak képzeled magad a szakmádban és az üzleti életben, talán az is vagy a nemzetközi piacon. De ahhoz, hogy cápák között is életben tudj maradni, van még mit tanulnod. Sem a házasságodban, sem üzleti tárgyalásaid során ne akarj fölösleges fecsegéssel olyan vetélytársakat odacsődíteni, akik alááshatják a tekintélyedet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Harry hercegnek jó oka van rá, miért nem látogatja meg Katalin hercegnét

Harry hercegnek jó oka van rá, miért nem látogatja meg Katalin hercegnét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

PR

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

PR

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)