Heti horoszkóp: A Bika figyeljen a költekezésére - Június 13-19.

2022.június.13.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: A Bika figyeljen a költekezésére - Június 13-19.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A hét közepén jobban összpontosítasz, és minden lépésedben partnered vagy közeli barátod támogatását érezheted. De mivel a pénz csodaszer aggodalom és más bajok ellen, párválasztásodban lehet némi számítás. Valaki visszaél a bizalmaddal, de az sem kizárt, hogy a párodnak nőnek az igényei és te dobod őt a pénzügyi siker kedvéért.

Bika (04. 21-05. 20.) Főnököd felelősséget érez irántad, mert talán még az egyetemről ismer. De ne hidd, hogy ez az ismeretség különleges helyzetet teremt számodra a cégnél. Igaz, hogy jól keresel, de ha egy időn belül kétszer annyit költesz, hamar mínuszban találod magad! Sok férfi a lábad elé borul, de te döntöd el, melyikükkel töltöd el a varázslatos éjszakákat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor egy kapcsolat gyötrelmet és fájdalmat okoz, ráadásul titokban kell tartanod, fontos, hogy tegyél egy lépést hátra. Megvan az esélye, hogy egy teljesen új utat választasz az életben, amelyre nem számítottál, befejezed tanulmányaidat, de az anyagiakat kézben kell tartanod. Néhány meggondolatlan, tapintatlan megjegyzés az állásodba kerülhet.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem neked kell viselned partnered és családod téves üzleti döntéseinek következményeit. A Vénusz a barátságot szerelemmé változtatja, és ha problémákkal küszködsz, barátaid melletted állnak. Most megtudod, kikre számíthatsz igazán az életben. De nem vagy igazán elégedett a szexszel, azt szeretnéd, ha a szenvedély és az érzés összeolvadna.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tisztáznod kell, mit is szeretnél egy munkától és kapcsolattól, hogy ne kelts hamis elvárásokat. De üzenetek és telefonhívások érkeznek egy olyan személytől, aki távol lakik, te viszont még mindig nem vagy biztos benne, hogy komoly kapcsolatot akarsz-e kialakítani, és nem vágysz inkább egy kis játékra, várva a jómódú fehér lovas herceget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy gazdasági csőd vagy munkádnak elvesztése egyik pillanatról a másikra lenullázhat anyagilag. Ha a pároddal utazol, újra felfedezhetitek a meztelenül együtt töltött élvezetet a szállodai medencében. Ám ha a főnököd csak játszik veled, eszed ágában sincs belemenni a játékba. De megnézhetnél néhány pornófilmet, hogy tanulj valami újat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy csak a megfelelő fiút kellene megtalálnod, és máris megállapodnál. Ha sikerül egy gazdag pasit fölcsípned, érezteted vele, hogy nincs ellenedre a közeledése. Ám ha nem találsz beruházót, aki megmenti családi vállalkozásodat a csődtől, akkor le kell mondanod a fényűzésről. Pereskedés, jogi megoldás terén viszont előnyt élvezel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha átveszel egy céget vagy a családi ingatlant, játssz nyílt lapokkal, mert néha valóságos tojástáncot jársz, ezért vigyáznod kell, hogy minden lassabban történjen. Egy szakítás után romantikus kapcsolatba kerülsz valakivel, vagy új szintre emelsz egy meglévő viszonyt. Munkahelyeden sokat követelnek, de legalább annyit adnak cserébe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Valószínűleg javulni fog logikai és elemző készséged, amit közvetlenül az előnyödre fordíthatsz. Egy nagy lépéssel közelebb kerülhetsz céljaidhoz, de néha szükség lesz nyílt vitákra. A Merkúr és a Vénusz tiltott vágyakat szülhet a munkahelyeden, s nem kizárt, hogy főnököddel vagy kollégáddal találod magad az ágyban.

Bak (12. 22-01. 20.) Időközben a gazdasági helyzet romlik, s kedvesed vagy állandó ügyfeled az egyetlen, akinek elég pénze és hatalma van, hogy vállalkozásodat megmentse a csődtől. De rémülten döbbensz rá, hogy függsz tőle. Nem jó megoldás, ha munkahelyi hódításaidat kitárgyalod, vagy a családi vállalkozásban dolgozol, hacsak nem te vezeted azt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha eddig el sem tudtad képzelni, hogy megállapodj a párod mellett, neki sikerülhet a hét közepén téged jobb belátásra bírni. Leszámolhatsz a régóta kísért akadályokkal, pénzügyekben viszont a valóságot jobban kell szeretned az álmaidnál. Meg kell tervezned befektetéseidet és kontrollálnod kell kiadásaidat, mert így új ajtó nyílik meg előtted.

Halak (02. 20-03. 20.) Megerősítést jelentene számodra, ha a párod a Facebookon is felvállalná a kapcsolatotokat, de ő habozik. Ha ez zavar, kérdezd meg tőle, érdemes-e az egyedülálló státuszt kapcsolatban-ra változtatni. Az oktatásban és a pénzügyekben nagy változás következik be - olyan bevételi forrást találhatsz, amelyre korábban nem is gondoltál.

Ez is érdekelhet

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját