Heti horoszkóp: Sok kihívással kell szembenézned - Május 23-29.

2022.május.23.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten?

Heti horoszkóp: Sok kihívással kell szembenézned - Május 23-29.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Keményen meg kell küzdened pozíciódért, bonyodalmak és jogi szőrszálhasogatások nélkül, ezért nem fecsérled olyasmire a gondolataidat, hogy megigazítsd a rúzst a szájadon. Lehet, hogy te vagy a vasakaratú nő, aki soha sem mutathatja ki gyengeségét, de most betoppanhat az életedbe valaki, akivel kiélvezheted a szexet.

Bika (04. 21-05. 20.) Most nem új dolgokba kell belevágni, hanem átnézni és kijavítani mindazt, amit már elkezdtél, és ami függőben van. De egy kemény üzletemberrel vagy igazi macsóval játszani? Sokkal dörzsöltebb Bika-lány kellene ahhoz! Igyekezz feldolgozni a múltból származó sérüléseket, de kitérni egy új kapcsolat elől - ez megbocsáthatatlan volna!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyeden meg kell küzdened a túlélésért, de régi barátok és exek tűnnek fel környezetedben. Ha bízol partneredben, akkor azt is megérzed, mennyi támogatást képes adni, s nem követelsz többet. A szexszel és a pénzzel kapcsolatos problémák miatt néha elkezdesz tűnődni azon, hogy vajon a kapcsolatod nem romlott-e meg véglegesen.

Rák (06. 22-07. 22.) Hivatásodban helytállsz a pasik által uralt vadonban, és egyre inkább rájössz, mennyivel egyszerűbb őszintének tűnni. Nem engedheted meg magadnak, hogy a bizalmatlanság kárt okozzon párkapcsolatodban. Ha gyerekeid vannak, akkor tudod, hogy a válás nem tesz jót nekik, de az sem, ha benne ragadsz egy manipulatív kapcsolatban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jó esélyed van arra, hogy egy bőkezű fickót sodorjon feléd a májusi szellő. Állásváltoztató játszmába kezdve azonban fontos, hogy ne szegd meg az etikett szabályait. Vajon megengedheted magadnak, hogy túlélőtúrára indulj kedveseddel, és pácban hagyd a céget? Mivel hosszú idő után először mész nyaralni, azért vigyázz a testi épségedre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a pasid kiteregeti a kártyáit, és csak testi meg üzleti kapcsolatra van szüksége, jobb, ha ezt tudomásul veszed. Párod és gyermeked teljes joggal reklamálja, hogy a munkád miatt kevés jut nekik belőled. Próbáljatok meg egy igazi családi napot tartani! Ám ha nem akarod, hogy a munkahelyeden rólad fecsegjenek, ne kezdj viszonyt a főnökkel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A párod mindent csak magának akar, nem viseli el, hogy te is érvényesülj mellette, mert attól fél, hogy háttérbe szorítod őt. De nem tudod kivonni magát az alól a hatás alól, amit a pénz gyakorol rád. Ne hagyd magad zsarolni, nem érdemes megkockáztatnod egy undorító és méregdrága pert, amely csak rossz híredet keltené.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mozgalmas napok ezek, és amikor a Merkúr látszólag az ellenkező irányba megy, oda kell figyelned üzleti ügyeidre. Ez egy kicsit olyan, mint a széllel szemben pisilés. De nem csinálsz belőle titkot, hogy olyan férfira vágysz, aki anyagi biztonságot tud számodra nyújtani. Az álláskeresőknek jó napjaik lesznek: pénzes munka hullhat az ölükbe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Párod nem a szellem, hanem az izmok erejével akar lenyűgözni, de nem árt figyelned, amíg meg nem győződsz róla, hogy be is tartja ígéreteit. Szerelem és pénzügyek miatt szélsőséges viselkedésre ragadtatod magad, ám ha jól választottál, akkor alkalmas ez a hét gyermekvállaláshoz. De anyaként óvd utódodat a gyermeknap vadságaitól!

Bak (12. 22-01. 20.) Az otthonod nem csak egy ház, a család teszi azzá, te mégsem akarsz csendesen beilleszkedni partnered jól berendezett otthonába és életébe. Nyomot hagysz mindenen, kedveseden is. Ha a hatalmi harc beszüremkedik a családi életbe, hamar elrontja a légkört. Pedig csodálatos nő vagy, amikor éppen nem játszod meg a jéghideg üzletasszonyt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Független nőként szereted hangsúlyozni, hogy nem kell férfi ahhoz, hogy boldog legyél. De szerelmesként nincsenek tabuk, nem hódítási stratégiákat alkalmazol, hanem a pillanatnyi érzelmeknek megfelelően viselkedsz. Reklámszakértőként pedig most nem termékeket adsz el, hanem önmagadat ajándékozod oda annak, akit szeretsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Az apró figyelmességek segítenek a harmonikus családi élet és a barátságok megtartásában. A héten megtudod, hogy ki az, aki igazán jó barát, és ki az, aki csak akkor keres meg, amikor anyagi érdeke fűződik hozzá. De szeretőd vagy főnököd téged tüntet fel pénzéhesnek, pedig nem vagy az, munkavállalóként viszont feltolod saját áradat.

Ez is érdekelhet

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját