Ezt ígérik a csillagok erre a hétre: április 19-25.

2021.április.19.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Ezt ígérik a csillagok erre a hétre: április 19-25.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Szeretnéd, ha a hitvesed és a saját jövedelmed is állandó lenne, de pillanatnyilag nem látod valami rózsásnak anyagi helyzeteteket. Gazdag, de nagyon dörzsölt pasival találkozol, de jobb, ha kétségek között hagyod. Még az is megeshet, hogy egy számítógépes hibának vagy üzleti kapcsolatnak köszönheted új ismeretségedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha változtatsz a külsődön, még egy kis kalandra is vállalkozol a főnököddel, aki nem hisz a nagy érzelmekben. Egyikőtök sem formál jogot a másikra, de munkaadód mégis minden ismerkedési kísérletedet meghiúsítja. Ha munkádban továbbra is ragaszkodsz a biztonsághoz és a hagyományokhoz, a nyereség szinte kizárt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne húzz ujjat a hatósággal! Még jó, hogy időben kiderül, milyen számító, hűtlen alak a pasid, mielőtt valami ostobaságot követnél el. De a te gondolkodásmódod is követhetetlen kedvesed és ügyfeleid számára, indítékaid is rejtélyesek. Ám ha szereted azt a fickót, aki elutasít, érdemes lenne rendbe hozni a dolgokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Örökség vagy üzleti részesedés miatt bosszankodhatsz, de megmutathatod életed párjának és a családodnak, hogy – bár az eddigiek nem ezt mutatták – az anyagi támogatásuk nélkül is boldogulsz. Üzleti barátságodat megzavarhatja a szex, de a barátod az a fajta férfi, akihez szívesen fordulhatsz válságos helyzetekben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha beleszeretsz a főnöködbe, aki nem akar életre szóló kapcsolatot kötni, ne várd el tőle, hogy feleségül kérjen. De te sem akarod elkötelezni magad, hiszen a munkád miatt neked sincs időd egy rendes kapcsolatra. Meghökkenthet a pasid vagy munkatársad ellenségessége, de miért kell neked mindig az árral szemben úsznod?

Szűz (08. 24-09. 23.) Kerüld a kalandokat, de jó pénzkereseti lehetőség adódik, amiből finanszírozhatsz egy tanulmányt. Kollégád különcsége jobban irritál, mint máskor. Elvárod a főnöködtől és a párodtól is, hogy úgy bánjon veled, mint egy szellemileg egyenrangú partnerrel. De ne azt akard tőle hallani, hogy az intellektusod az, ami felizgatja.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A legjobban talán partnered közönye sért, és a héten meg kell birkóznod azzal a tudattal, is, hogy akit szeretsz, az csak a pénzedre hajt. Az elkötelezettség nélküli ágyhistóriák nem valók neked, de a héten okiratot se írj alá és a cégedet se engedd át a családodnak vagy szeretődnek. Ám a bankoddal jó kapcsolatban kell lenned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Partnered, barátod vagy vállalkozó társad egyfolytában a nyomodban van. Először, mert attól tart, hogy rokonod megbízásából akarsz értesülésekhez jutni a magánéletéről, anyagi helyzetéről, később, mert egyre jobban elbűvölöd. De amíg a tartozásaidat ki nem egyenlítetted, nem engedhetsz meg magadnak saját lakást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem kell engedélyt kérned sem a párodtól, sem a kollégáktól, mielőtt meghozol egy anyagi vagy szakmai döntést. Jóllehet nem veszítheted el az állásodat, ha munkáról és fizetésről van szó, a női egyenjogúságról folytatott vitátok során majdnem gutaütést okozol főnöködnek. Ha nincs munkád, most adódik egy váratlan lehetőség.

Bak (12. 22-01. 20.) Rájössz, hogy a pénznél és az üzletnél akadnak fontosabb dolgok is az életben. Váratlanul beleszeretsz valakibe, akivel együtt töltesz egy éjszakát, ráadásul egy be nem tervezett terhesség miatt a gyermekét is a szíved alatt hordozod. Kreativitásod jövedelmez, de jómódú pasidon a hét végén egy árva petákot sem fogsz keresni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A lakásban elromlik valami, de ha lehetőséged nyílik egy otthoni munkára, mondj igent, mert a családnak több pénzre lesz szüksége. Gazdag rokonaid házában nemkívánatos személy leszel, és ha most akarod kipróbálni az együttélést a partnereddel, nem lesz könnyű. Ahhoz, hogy ne kerüljön sor szakításra, tegyél engedményeket.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha hiába várod, hogy a párod felhívjon, ezért töltesz egy éjszakát a szeretőddel, akinek boldogan elfogadod üzleti ajánlatát. Magánéleted változás előtt áll, de őszintén meg kell mondani a véleményedet. Ha el akarsz adni valamit, akkor engedned kell az árból, és ha eddig még nem hancúroztál autóban, ne most szándékozz elkezdeni.

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!