Heti horoszkóp: próbáld meg elkerülni a hatalmi harcokat - április 4-10.

2022. április 4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: próbáld meg elkerülni a hatalmi harcokat - április 4-10.
Fotó: Amelie Hackauff

Kos (03. 21-04. 20.) A régóta követett célok végre elérhető közelségbe kerülnek. Ha szakmai vagy üzleti szövetséget forgatsz a fejedben, jól teszed, anyagi felemelkedést hozhat. A szerelemben viszont szükségét érezheted, hogy barátaid megerősítsenek választásodban. Úgy tűnik, gyakran versenyzel azért, hogy sprintelj, kommunikálj, üzletet köss, terveket szőj.

Bika (04. 21-05. 20.) A hét elején úgy érzed, mintha az élet akadályfutás lenne számodra, a vállalaton belül a hierarchia minden szintjén gyakoriak a konfliktusok. Ilyen helyzetben megtanulod, hogy a határok felállítása fontos, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy néhány embert elveszíthetsz az út során. A kis balesetek nem hiányoznak, de a Jupiter megvéd.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A hét elején könnyen összetűzésbe kerülhetsz a hatósággal vagy valamelyik hivatalos szervvel, s emiatt fogy az energiád. De üzleti utazás vagy tanulmányút jót tenne neked, mert távol lennél a munkahelyi kártyakeverőktől. Egy barátságot ne terhelj meg anyagi problémákkal vagy kölcsönügyletekkel, de támogatóid hallgatnak rád.

Rák (06. 22-07. 22.) A házaspárok számára kopp-időszak, talán még a szexet is robotnak érzed, de nem kell, hogy rosszabbnak lásd a dolgokat, mint amilyenek. Ha megváltoznak az érzelmeid, ha a párod munka vagy pénz nélkül marad, szakítás helyett kérj gondolkodási időt. Új fejezetet nyithatsz a munkádban, de meg kell tanulod, hogy az élet nem egy versenyfutás.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vannak olyan elvárásaid, amelyeknek a párod képtelen megfelelni. Ha szűknek érzed a határokat és véget ér egy kapcsolat, új életet kell kezdened. Gyorsan átlendülsz egy munkahelyi kapcsolatba, de próbáld meg elkerülni a hatalmi harcokat és a parazitákat. Ha egy különc figurára akadtál, egy éjszakára jó lesz, de ne akard őt birtokolni.

Szűz (08. 24-09. 23.) A munkahelyi, szakmai és üzleti kapcsolatok bonyolultak, gyakran lehetsz dühös, vagy áldozatnak érezheted magad, de szerencsére más dolgokkal is foglalkoznod kell. Jöhet a szerelem, de ne tévesszenek meg a hamis illúziók. Verbális merészségeddel remek üzletet köthetsz, de még a szexuális együttlét izgalmát is fokozhatod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A Mars és a Szaturnusz azt akarják, hogy kreatívabb és vadabb legyél, s feltámaszd a párodban a régi tüzet. Ám ha állandóan vitatkoztok, lehet, hogy először megadod magad, amikor a hitvesed rád erőszakol valamit, de ne áltasd a világot azzal, hogy szenvedélyes kapcsolatban élsz, amikor csak arra vársz, hogy akadjon egy jobb parti.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egészségügyi, családi vagy szervezési problémákkal küzdve az élet kevésbé tűnik könnyűnek, ingerlékenység uralkodik az otthonodban, és ha mindenkit megsértesz, akivel tárgyalsz vagy dolgozol, nehéz időszakra számíthatsz. De legalább a kedvesed rafinált játékra hív – játszd le neki kedvenc slágerét, és kezdődhet a simulós tánc.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi és szerelmi ügyekben a hírek késleltetése és néhány félreértés igencsak lehetséges, ráadásul nyomást gyakorolhatnak rád azok a rokonok is, akik családban és házasságban élnek, s akik mögött te sem akarsz lemaradni. Megállod a helyed krízishelyzetekben, új hobbik, érdekességek felfedezésében, amelyek színt visznek napjaidba.

Bak (12. 22-01. 20.) A figyelem most a pénzügyekre irányul, olyan változásokra, amelyeket otthoni munkádban szeretnél elérni. Határozott és pozitív változásokkal kell szembenézned a pénzkeresés módjában. Nem minden megy úgy, ahogy kellene, mert a bolygók akadályoznak: bonyodalmak otthon és a családdal is. De a szerelem édes angyalkája 5-e után végre feléled.

HIRDETÉS

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Most meg fogod tanulni, milyen nehéz zsonglőrködni különböző kötelezettségekkel, és hogy nem szabad túl sokat vállalnod egyszerre, nem kell túlterhelni magad. Fel kell készülnöd arra is, hogy válsághelyetek is támadhatnak szakmai és üzleti kapcsolataidban, melyekkel főnökeiddel és rokonaiddal, közösen kell szembenéznetek.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem lehet megjósolni, mi romolhat el a hét elején, így akár élvezheted is a csendes pillanatokat, amíg tartanak. Talán egy kis nosztalgiát érzel olyan emberek iránt, akiknek már nincs helye az életedben, de néhány anyagiakkal kapcsolatos lehetőség miatt feloldódsz. Ne kezdj bele új dolgokba hullámvölgyek és a hullámhegyek között!

Szerző: Papp Gréti

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

glamour plusz ikon Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

A tengervíztől töredezett lett a hajad? Ez a hajápoló olaj segít, hogy újra egészségtől ragyogóak legyenek fürtjeid! (x)

A tengervíztől töredezett lett a hajad? Ez a hajápoló olaj segít, hogy újra egészségtől ragyogóak legyenek fürtjeid! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)