Ezt ígérik a csillagok erre a hétre: április 5-11.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Többet jelent egy találkozás, mint gondoltad, mintha szikra hullott volna beléd, amely izzásával még tűzvészt is okozhat. Tökéletes üzletasszony vagy, energikus, és talpraesett, és ami a párod számára a legfontosabb, szenvedélyes szerető. Alattomos személy miatt tarthatod a hátadat, de pénzben és vállalkozási kedvben nem szenvedsz hiányt.

Bika (04. 21-05. 20.) Megdöbbensz, hogy olyan emberben kell csalódnod, akit évek óta a legjobb barátodnak tartottál. S miért? Rongy pár ezer forintért. Egy ilyen bájos lány, mint amilyen te vagy, nem élhet egyedül. Az élet túl rövid ahhoz, hogy csak másokért élj. Bár a szakmai titoktartás kötelez, legalább a főnöködön vagy mentorodon könyörülj meg.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Boldogan telik a húsvét, és nem is egyedül. Óvakodj attól, hogy rossz ügyre áldozz energiát, de ha segítitek egymást a pároddal életcéljaitok megvalósításában, akkor szép reményeknek nézhetnek elébe. Most érdemes kockáztatni, hiszen nagy esélye van annak, hogy mind a szerelemben, mind a joggal kapcsolatos ügyekben nyerő leszel.

Rák (06. 22-07. 22.) Bizonyára tudod, hogy minden a megfelelő öltözéken, viselkedésen múlik. Ha ruhavásárláskor kihasználod a Glamour-kuponokat, biztos, hogy valami jól fizető munkával bíznak majd meg. Akkor talán ismét talpra állhat a céged. Nézz jól körül hivatali körökben, vagy pénzügyeid intézése alkalmával, de a közlekedésben légy körültekintő!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Milyen szép, ha régi kollégák és rokonok együtt tölthetik a húsvét utolsó napját. Úgy gondolod, hogy házasság segítségével sikeresebb lehetsz a szakmai és üzleti életben. Ha eddig még nem beszéltetek a közös jövőről, és régóta várod, hogy tudós agglegényed egyszer csak szóba hozza, lehet, hogy most akarja megkérni a kezed.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy látszik, még húsvétkor sem veszítetted el szexuális kisugárzásodat, de ne bocsáss meg minden alattomosságot, félrelépést. Megszállottan dolgozol, egy rakás pénzt vágsz zsebre, munkahelyeden egy gondot megoldasz, de ha komolyan veszed a szakmádat és az üzletet, értelmes nőként nem kerülhetsz bele egy széltoló hálójába.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kell messzire utaznod ahhoz, hogy jól érezd magad. Elegendő egy könyv, vagy olyan emberrel beszélgetni, aki megnyugtat. Reményeket táplálhatsz arra nézve, hogy a pasid, akit mindig a számítógépe előtt találsz, akinek lesújtó véleménye van az elkötelezettségről, feleségül vesz. De vigyázz, energiavámpír van a munkahelyeden!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha szeretőd vagy megbízód a hét közepe után többet nem nyújt, mint álmokat, akkor kénytelen vagy alkohollal és egyéb szexi trükkökkel lépre csalni más fiúkat. Valakit rajtakapsz csaláson, de egy lakás vagy iroda, még ha nincs is a legjobb állapotban, de éppen ilyet keresel, akkor ezen a héten ingatlanvásárlásra kerülhet sor.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tovább játsszátok az örökösen veszekedő párt, akiket a családi zűrök ellenére is együtt tart a szenvedély. Lehet, hogy egy rámenős kis dög rászáll a pasidra, de amikor végre a karmaid közé kerül, minden eszköz megengedett. Fogadd meg, hogy ki sem kerül az ágyadból! Híres vagy megbízhatóságodról és tisztességes munkamódszereidről.

Bak (12. 22-01. 20.) Dolgozó nőként nem engedheted meg magadnak, hogy éjszakáidat a szerelemnek szenteld, pedig már sejted, mit tervez a kedvesed. Valószínűleg föl akarja melegíteni kapcsolatotokat, esetleg össze is akar költözni veled - mindezt azért, mert ez különböző előnyökkel kecsegtet, szakmailag, anyagilag és a magánéletben egyaránt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Partnered lendületbe hoz néhány szenvedélyes órára, nyíltan színt vall, te viszont tökéletesen jól érzed magad abban a laza kötelékben, ahogy eddig is éltél vele. De ahogy a pasidat ismered, nem fogsz neki sokáig ellenállni. Tárgyalásod jól sikerül, partnered üzletet akar kötni veled, és a héten még az online-vásárlásaidat is elintézheted.

Halak (02. 20-03. 20.) Húsvéthétfőn ne nyiss ajtót mindenkinek, de hitvesed vagy rokonod segítségével a családi vállalkozásból valóságos aranybányát csinálhattok. De amikor úgy érzed, hogy családod a csillagokat akarja lehozatni veled az égről, az evőeszközök úgy állnak a kezedben, mint egy profi késdobálónak. Bevásárlásaidat Glamour napokon intézd el!

Ez is érdekelhet

Kis mennyiségben csodaszer, nagy mennyiségben rákkeltő: csak okosan a fahéjjal!

Kis mennyiségben csodaszer, nagy mennyiségben rákkeltő: csak okosan a fahéjjal!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói