Heti horoszkóp: Még időben tisztázd a konfliktusaidat! - augusztus 8-14.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz velük szembe, mire érdemes figyelned ezen a héten, mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell - akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: augusztus 8-14.
A Mars energikussá tesz, és megjutalmazza a találékonyságodat ezen a héten
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Egy szerelmi csalódás vagy anyagi korlátozás miatt visszafogottan kezded a hetet. Vállalkozóként nem engedhetsz meg magadnak semmiféle lazítást, de érdemes lesz koncentrálnod. A szakítás mindig a legrosszabbat hozza ki az emberből, ezért fontos, hogy még időben tisztázd a konfliktusaidat.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem szükséges mindent tudnod annak az embernek az életéről, akivel csak egy könnyed kalandot élsz meg. Célratörően dolgozol pályafutásod érdekében, munkahelyeden viszont váratlan helyzetekhez kell alkalmazkodnod. A Mars energikussá tesz, megjutalmazza a találékonyságodat, de néha úgy érzed, képtelen vagy felvenni a versenytársaid tempóját.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Néhány kudarcélmény arra ösztönöz, hogy azt tedd, ami a magad számára a lehető leghasznosabb. Ha beszorulsz a kötelességek csapdájába, vagy stresszhelyzetet okozó tárgyalást időzítesz erre az időszakra, az könnyen padlóra küldhet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha olyan vágyaid vannak, melyeket még soha senkinek nem vallottál be, itt az ideje, hogy bevond a párodat, mert boldog lesz, ha a kedvedre tehet. Viszont nem akarsz olyan partnerhez tartozni, aki sikertelen ment sznob. Egyedül? Lehet, hogy egy üzleti találkozón találsz magadnak partnert, a Mars pedig úgy intézheti, hogy közelebb kerülj egy feletteseddel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Belegabalyodhatsz egy olyan kapcsolatba vagy munkába, ami komoly stressz forrása lesz. Ne áltasd magad azzal, hogy a pasi, akivel együtt dolgozol, elkötelezi magát melletted. Ami tőled telik, azt megteszed, hogy lenyűgözd a főnöködet vagy a munkatársadat, ő viszont bezárkózik.

Csillagjegyek, akik összeférhetetlennek tűnnek, mégis erős párost alkotnak

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha olyan kapcsolatot kezdesz, ami a szexre és az üzletre épül, akkor nem számíthatsz arra, hogy komoly kötelék lesz belőle. Gyakran érzed magad kimerültnek és stresszesnek a munkaidő-beosztásod miatt. Ám ha a hét végén újra a legjobb formádat hozod, még nagyon hálás leszel magadnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lesz néhány kellemetlen és költséges találkád, de nyitottnak kell maradnod, új emberekkel kell megismerkedned. Mindenre kapható vagy, kivéve, ha jövendőbelid vagy a családja miatt le kellene mondanod a saját vágyaidról. Fontos: mások boldogsága nem mehet a sajátod rovására.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy kis féltékenységi jelenet a hét elején segít, hogy újra fellángoljon a szenvedély közted és párod között. De szinte lehetetlennek tűnik olyan partnert és munkaadót találni, aki tudja, hogyan kell tiszteletben tartani az igényeidet. Lesznek kellemetlen családi kötelezettségeid, melyek csapdahelyzetet és korlátozást jelentenek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A bolygók a hét elején az exed karjaiba taszítanak, de ne áltasd magad azzal, hogy a közös éjszaka egy üzleti megállapodás pecsétjét jelenti. Munkahelyeden, utazás közben fokozódik a stressz, nem lesz könnyű időt találnod a kikapcsolódásra. Lazíts, és várd meg, míg enyhül a helyzet.

Bak (12. 22-01. 20.) Bár a Vénusz nem tesz gyengéddé, azért lesz olyan alkalom, amikor átélheted a szenvedély pillanatait valakivel, aki mindig is képes volt fellobbantani legtüzesebb vágyaidat. A hét második felében erős akarattal veszed kézbe újra az ügyeidet, és teljes hévvel átadod magad a szenvedélynek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne számíts arra, hogy a pasi, akivel csak alkalmanként találkozol, varázsütésre úgy dönt, hogy bemutat téged a családjának. Sem a munkahelyeden, sem otthon nem találod a helyedet, és nem vagy egyedül azzal a problémáddal, hogy sok a kiadásod.

Halak (02. 20-03. 20.) Használd az intuíciódat, hogy megértsd, mit akar a partnered! Üzletkötés, tárgyalás során olvashatsz a másik fél gondolataiban, ám ha a munkahelyeden túl sok elvárásnak teszel eleget, hamar kimerülsz.

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói