Heti horoszkóp: Sok siker és izgalom vár ezen a héten: augusztus 2-8.

2021.augusztus.2.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: Sok siker és izgalom vár ezen a héten: augusztus 2-8.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Heti horoszkóp: augusztus 2-8.

Kos (03. 21-04. 20.) Munkahelyeden szerelembe eshetsz, vagy a cégednél emelik meg kedvezményeidet, de egyedül nem leszel képes véghezvinni, amit elgondoltál. Ha a párodat, kollégáidat és főnöködet nem tudod megnyerni ügyednek, válsághelyzetbe kerülhetsz. Mielőtt a pasidat oltár elé hurcolod, bizonyosodj meg róla, hogy a barátaitok jól kijönnek egymással.

Bika (04. 21-05. 20.) Hiszel a szerelemben első látásra, de családi és munkahelyi környezeted jól teszi, ha nem háborgat. Ha nem értesz egyet vállalatod vezetési stratégiájával, ideje változtatnod. De milyen jogon akarod megítélni, hogy másoknak mi a legjobb? Ha ingatlaneladást tervezel, a vevő nyilván hiányosságokat keres, hogy leszorítsa az árakat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvesednek a családi fészek rakása körül forognak a gondolatai és azt szeretné tudni, nem költözhetne-e pár hétre hozzád? Örömmel gyarapítod tudásodat, de időnként tapintatlanul turkálsz rokonaid és barátaid életében. A negatív kommunikációs minták bizalomvesztést, elszigetelődést okoznak, az álláspontodat viszont védelmezned kell.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod folyton üzletel és tisztában vagy vele, milyen keményen dolgozik, csak remélni mered, hogy ez nem a házasság gondolatától való menekülést jelenti. De vajon képes leszel-e szeretni egy ilyen számító embert? Meg tudod-e neki tanítani, hogyan kell szeretni? De csak nem utasítod vissza jómódú barátod ajánlatát, és az azzal járó vagyont?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Azok az Oroszlánok, akik használják az eszüket, partnerük, főnökeik és kollégáik számára meglehetősen fárasztóak tudnak lenni. Túl sokat dolgozol, túl sok stressz hatás ér az irodában, ráadásul a párod is viszolyog a házasságtól. Nem óhajt érzelmileg és anyagilag másoktól függeni, kiváltképpen nem egy nőtől. Ne árts a karrierjének!

Szűz (08. 24-09. 23.) Felháborít, hogy kollégáid és főnökeid túl merevnek és puritánnak tartanak. Tűrhetetlen! Épp ezért kapóra jön külföldi munkaadód vagy útitársad, akinek egyáltalán nincs ellenére, hogy bebizonyítsa, hogy tudsz egészen merész és különleges lenni. A sors különös kegye, hogy a munka, az üzlet és egy kalandos utazás összehoz benneteket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A barátaid elunják, hogy nem vagy képes továbblépni egy szakításon, de kellemes társasági kötelezettségeknek tehetsz eleget. Nagy lesz a kísértés, hogy a meglévő kapcsolatod mellett beújíts egy titkos viszonyt, hiszen az ágyban szeretsz kísérletezgetni. A szex nem válik rutinná, de a titokban tartott szerető szerepe nem lesz fogadra való.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkád, bevételi forrásod megszűnhet, de a párod partijára azt hívsz meg, akit akarsz. Ha egyik barátoddal egymáshoz valók vagytok, menj el hozzá, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba. Ne lepődj meg, ha a héten sokan túl impulzívan reagálnak mindenre, ami körülvesz, de ne sértsd meg mások érdekeit, mert ennek katasztrofális vége lehet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha jelenlegi állásod rosszul fizet, némi protekcióval találsz munkát, ami sok sikert és talán izgalmat is hoz majd számodra. Ha most járt le a szabadságod, nehéz lesz visszatérni a dolgos hétköznapokba. Váratlan események is ronthatják hangulatodat. Lehet, hogy hozzátartozóidat éri baleset, vagy a te vagyonod, állásod forog veszélyben.

Bak (12. 22-01. 20.) Már régóta érik benned az elhatározás, hogy eladod a cégedet. A párod meg mindig azt hitte, hogy a pénzkeresés az életed. Talán az is volt, amíg utazás közben meg nem ismertél valakit. A szerelem feldúlja életedet, de tapasztalati tény, hogy a józan megfontolás alapján kötött szerelmi és üzleti kapcsolatok kiegyensúlyozottan működnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Makacs, kiszámíthatatlan és öntörvényű vagy, nem kötnek bensőséges szálak másokhoz. Semmi érzéked nincs a hagyományőrző családi élet iránt. Talán nagyobb esélye lenne válságba jutott házasságod és üzleted megmentésére, ha őszinték lennétek egymáshoz. De rendkívül nyomasztó lehet saját önzésedre ismerni partneredben.

Hátráló bolygók, súrlódások és bizonytalanság - Itt az augusztus havi nagy horoszkóp

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod cégénél dolgozol, nem kapsz különleges elbánást, de ne hagyd, hogy beleavatkozzon a munkádba. Munkaidő alatt nem illik magáncsevegéseket folytatni. Ha nem tudsz boldogulni a számítógéppel, és emiatt nem nyúlsz hozzá ehhez az ördögi masinához, később azért megkönnyítheti a munkádat. Üzletfeled híres széptevő.

Ez is érdekelhet

4 ok, amiért jó, ha van introvertált munkatársad

4 ok, amiért jó, ha van introvertált munkatársad

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk