Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 13-19.

2021.december.13.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: december 13-19.
Heti horoszkóp: december 13-19.
Fotó: Gettyimages.com

Heti horoszkóp: december 13-19.

Kos (03. 21-04. 20.) Találkozhatsz az igazival, és nem ér váratlanul egy utazási vagy váratlan munkalehetőség. Tanulás, utazás, baráti köröd bővítése könnyed, bonyodalmaktól mentes kapcsolatokat ígér. De ha többet akarsz keresni, nem kell meghunyászkodnod, de ismerd el, hogy bőven van még csiszolnivaló a főnököddel és kollégáiddal való bánásmódodon.

Bika (04. 21-05. 20.) Meg kell ígérned, hogy semmiféle előnyt nem húzol abból, hogy a szeretőd a főnöd lett. Ha kilépsz a komfortzónádból, végre megengedheted magadnak, hogy továbbtanulj és utazgass. Alkalmazkodj az új helyzetekhez, keress új munkalehetőséget, de a héten ne csak anyagi szempontból vizsgáld az életet és mellőzd a hitelügyleteket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munkád sok utazással jár, ezért szerencsés lenne, ha közös programokat szerveznél a pároddal. Ha a családi vállalkozásban különös kiadásokra lettél figyelmes, amelyeket nem tudsz bekönyvelni, talán megalapozott a feltételezésed, hogy egyik rokonodat megvesztegették, vagy eladja az üzleti titkokat. De te se fogadj el csúszópénzeket!

Rák (06. 22-07. 22.) Előnyösebb munkafeltételek kilátásba helyezésével rokonod vagy szeretőd új munkahelyre csábíthat, egyik barátodnak pedig nem csupán az üzleti érdeklődését kelted fel. De mivel nem tartod sokra a tisztázatlan kapcsolatokat, ha a párod hallani szeretné, hogy hozzá tartozol, akkor kimondod. De ne feledd el, hogy ez fordítva is érvényes.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ahhoz képest, hogy mostanában rúgtál fel egy tartós kapcsolatot, egészen hamar találsz új, gazdag társat. Ám ha a munkádban újrakezdés előtt állsz és a vállalati ranglétrán akarsz fellépdelni, ne kezdj ki a főnököddel, akire az elmúlt hónapokban nap mint nap panaszkodtál. Ne hagyd, hogy a pénz befolyásolja fontosabb kapcsolataidat!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a cég egyik kapós agglegényének házvezetőnőként van rád szüksége, köszönöd, de nem kérsz belőle. Kreatív munkára vágysz, de nem ilyen módon. De főnököd vagy külföldi megbízód, aki nem tud ellenállni az olyan nőknek, akiknél a logikus gondolkodás nőiességgel párosul, megmutatja, milyen szerepet szán neked az életében.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A szerelemben neked kedvez a szerencse, összejössz egy sráccal, elmerülsz a kreativitásban, de kicsinyes rokonodnak vagy egy gátlástalan hozományvadász pasinak azért kíméletlenül megmondod a magadét. Amikor rájössz, hogy gyereked lesz, odavagy az örömtől. De utána kezdheted újra a tanulást, miután kiesik néhány hónap.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Pénz- és ingatlanügyben elégedettséget érezhetsz, de mind a rokonaiddal, mind az ügyfeleiddel fenntartott kapcsolatodban változáshoz vezet, ha felhagysz mások alakítgatásával, s mérlegeled saját viselkedésed megváltoztatásának lehetőségeit. Barátoddal tudnátok egymásnak nyújtani valamit, de minden ígéret és elkötelezettség nélkül.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megnő az önbizalmad, kalandtúrára indulhatsz, jogi ügyet is ügyesen intézhetsz. Pénzes munka a láthatáron, de kollégáid nem kedvelnek, ha te vagy a lázadó alkalmazott, és nem tűrsz el bármilyen zsarnokot magad fölött. Megakadhat a szemed viszont a főnöködön, aki aláírja a fizetési papírodat, és valószínűleg úgy döntesz, vele jobban jársz.

Bak (12. 22-01. 20.) Titkos bankszámlával kapcsolatos ügyek miatt lebukhatsz, de visszaküldöd egy gazdag pasi értékes ajándékát, mert azt hiszed, meg akar vásárolni. Nagyon fontos, hogy a héten te urald a tárgyalásokat és az üzleti megbeszéléseket. Siker a nyereményjátékokban, ráadásul új partner felbukkanásában is reménykedhetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Végérvényesen elromlott kapcsolattal felesleges az időt húzni, de ha megtaláltad az igazit, legfőbb ideje, hogy nagyszabású összejövetelt rendezz. Biztos lehetsz benne, hogy támogatóid találkozni akarnak majd vele, ha tudomást szereznek róla. De ne hagyd, hogy megbízód iránt érzett ellenszenved egy ígéretes üzleti kapcsolat útjába álljon.

Halak (02. 20-03. 20.) Cégednél elkészítheted a karácsonyi dekorációt, szakmailag felszálló ágba kerülsz, de feszültebbé válhatsz az új beosztásoddal járó kihívások miatt. Minden egyes alkalommal, amikor a párod vagy barátod neve felvillan a telefonod kijelzőjén, mindent félbehagysz, és azonnal rohansz válaszolni neki. Reklámhadjáratod viszont kifizetődik.

Ez is érdekelhet

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói