Heti horoszkóp: Az Ikrek futó kalandba keveredhet, a Szűzre szenvedély vár - december 4-10.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: november 13-19.
Heti horoszkóp: december 4-10.
Fotó: IMAXtree/Getty Images, Montázs: Nikolaidu Fédra

Kos (03. 21-04. 20.) Talán eljön az ideje, hogy életedet és pénzedet megoszd a pároddal, egyaránt a jó és a rossz dolgokat is. De csak mert rákényszerülhetsz, hogy megmentsd a cégedet. Ha nem volt munkahelyed, most találsz, és ha elégedetlen vagy a fizetéseddel, 5-e után új állás után nézhetsz. Pénzből is lesz elég, de csak munkával vagy hitvesed segítségével szerezheted meg.

Bika (04. 21-05. 20.) Távkapcsolatod fenekestül felforgatja az életed, de az sem kizárt, hogy 3-a táján befuccsol a munkád miatt. Ám a párod vagy barátod mindenre hajlandó, hogy visszaszerezzen. Egy baráti összejövetelen vagy utazáson sikerül lenyűgöznöd néhány embert. Ám ha üzletről tárgyalsz, lassú masszírozással próbáld megédesíteni ügyfeled estéjét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vasárnap talán élvezed a futó kalandot, mégsem ragaszkodsz hozzá, hogy felkerülj kollégád vagy üzlettársad hódításainak mérföldes listájára. Ha bizonytalannak érzed magad a munkádban és üzletedben, ráadásul a bankod is a nyakadra jár, a partnered képességeire kell támaszkodnod. De 5-e táján bebetonozhatod magad a munkahelyeden.

Rák (06. 22-07. 22.) Házasságod, családi életed 3-a táján játék a tűzzel. De végre elengeded a múltat, hogy helyet adj egy tartós, elkötelezett kapcsolatnak. Józan hitvesedet viszont csak kézzelfogható bizonyítékokkal győzheted meg a hűségedről. Nem kizárt, hogy külföldre utazol vele, így kapcsolatodban fontos lépést tehetsz előre.

Decemberi pénzhoroszkóp: Ezek a csillagjegyek lesznek a hónap anyagi nyertesei

Decemberi pénzhoroszkóp: Ezek a csillagjegyek lesznek a hónap anyagi nyertesei

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a főnököd vagy kollégád vasárnap vagy a hét elején az egyik ígéretét nem tartja be, akkor mennyit ér a másik? Munkádat megfizetik, de munkahelyi kapcsolatodról senkinek ne beszélj, személyes ügyeidet tartsd meg magadnak! A 8-a a siker időszaka, most intézd hivatalos ügyeidet, a főnököd sem mond nemet, ha béremelést kérsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vasárnap vagy a hét elején a párod a megszokottnál több pénzre s forróbb szexélményre vágyik. Ha másként nem megy, alkalmazkodj a feltételeihez, köss kompromisszumot, és akkor újra átélheted a szenvedélyt. Ha üzletelsz, vagy elutazol, jobbnál jobb ajánlatokat kaphatsz, ráadásul a továbbtanulásod is megoldódik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Véget kell vetni a titkolózásoknak és a csetepatéknak a pénz miatt, de tévedés azt hinned, hogy a szex egyenlő a szerelemmel. Viszont itt van az ideje, hogy a komolyabb feladatokért nagyobb összeget kérj megbízóidtól. Ingatlan- és állásügyben használj ki minden jónak ígérkező lehetőséget, de alkalmazkodnod kell a rokonokhoz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Te akarsz az egyetlen nő lenni a párod életében, de ő vasárnap még nem biztos benne, hogy feleségül akar venni. 5-e táján viszont élvezed erotikus vonzerőd következményeit. A Mikulás odavarázsol neked egy férfit, talán új szomszédodat, aki felelősséget vállal érted és a kapcsolatotokért. Jogi ügylet, üzleti szerződés is a javadra fordul.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vasárnap csak a pénzre hajtasz, egy barátságért fizetned kell, és el kell viselned, hogy ismerősöd összejön másokkal is, vonzalma pedig csak a testednek szól. A Mikulás ünnepségen nem tudsz ellenállni a cég fenegyerekének, ám ha állást változtatsz, jobb pozícióba kerülsz, így elégedetten számolgathatod a bevételedet. Lakásgondod is megoldódik.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem juthatsz fel a csúcsra bizonyos kíméletlenség nélkül, de ne üldözd a főnököt, mert vasárnap vagy a hét elején áldozatul eshetsz a munkahelyi manipulatív játszmáknak. Ám ha főnököd vagy mentorod a Mikulás partin venné a bátorságot, rájönne, mennyi szenvedély van benned a jégpáncél alatt... fogadhatsz rá, hogy élvezné.

Nehéz éveid voltak? Íme a numerológus válasza, aki segít, hogyan lehet jobb 2024

Nehéz éveid voltak? Íme a numerológus válasza, aki segít, hogyan lehet jobb 2024

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A főnöködnek van hatalma, de a bőrödet 3-a táján ne akard vásárra vinni egy kalandért. A párod szerelmi életére a titkok lesznek jellemzők, és ha nem érzi kötelességének, hogy szorosabbra fűzze kapcsolatotokat, akkor te miért éreznéd kötelezőnek a szexet? Befektetési ügyben mázlid lehet, és abbahagysz valamit, ami csak viszi a pénzt.

Halak (02. 20-03. 20.) Üzlettársad vagy szeretőd vasárnap napközben kiszipolyoz, de éjszaka az ágyban új erőt ad számodra. Valaki különlegesnek tart, ám ha barátod vagy egyik befektetőd visszalép, ne tiltakozz a párod gondoskodása ellen. Bombabiztos szakmai szövetséget köthetsz, egy szervezet meghív előadónak, a párod házasságot forgat a fejében.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Billie Eilish Christian Bale miatt szakított szerelmével

Billie Eilish Christian Bale miatt szakított szerelmével

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)