Nehéz éveid voltak? Íme a numerológus válasza, aki segít, hogyan lehet jobb 2024

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nagyon nehéz éveken vagyunk túl. Ezt az asztrológusok és a numerológusok is előre jelezték, valahogy mégis az egyik kellemetlen meglepetésről a másikra eszméltünk az elmúlt években. Vajon miért alakult így? És vége van?

A numerológia segít hogy megértsük, mi történt az elmúlt években, és hogy mit hoz 2024
A numerológia segít hogy megértsük, mi történt az elmúlt években, és hogy mit hoz 2024
Fotó: Getty Images

Megkértük Sohonyai Ibolya numerológust, mondja el nekünk, hogyan jutottunk el 2019-től 2023 végéig. Segítségével értelmezzük a sok változást, nehézséget, hogy tudatosan lépjünk tovább az új évbe. 2024 a szakember és a numerológia szerint az elszámolás éve, tehát készen kell állnunk.

Mikor kezdődött ez a radikális átalakulás?

„A 2019-es év hívta fel a figyelmünket arra, hogy kezdjünk el teljesen más szemlélettel élni, lássuk másképp a világot, különben a problémák a nyakunkra fognak tekeredni. Tehát ugyanaz a látásmód már nem fog működni, mint korábban. Tessék teljesen másképp látni az életet, és egy 180 fokos fordulatot tenni az életünkben azért, hogy tudjunk változni és fejlődni.”

Ibolya, aki numerológus és egyéb gyógyító technikákkal is foglalkozik, azt is hangsúlyozza, hogy a kétezres évek alapvetően arról szólnak, hogy jöjjünk ki a világosságra, ébredjünk fel. Tehát ez mindannyiunk életének alapja kell hogy legyen.

A feladat az, hogy a sötétségből, a manipulált valóságokból induljunk el az értelmes élet teljessége felé.

– hangsúlyozza Ibolya.

2024 végre sokkal jobb év lesz! Erre számíthatsz pontosan a numerológia szerint

2024 végre sokkal jobb év lesz! Erre számíthatsz pontosan a numerológia szerint

Ez megújulást és az új kezdetet jelent: ha akarjuk, ha nem. Tehát mindaddig, amíg 2000 valamennyit írunk, ezt nem szabad elfelejtenünk, mert mindig innen indulunk.

2020: a dupla ébresztő éve volt

A 2020-as év a 2019 után máris duplán felhívja a figyelmünket arra, hogy ez egy dupla ébresztő. De amint látjuk, tele van női energiával. Tehát amíg a 2-es, 2-es, az mind női energia, ott van az intuíció, ott vannak a titkok, ott vannak a megérzések, de 2020-ban már behívtuk a férfit is, hiszen az egy négyes év. Tehát itt a nőknek és már a férfiaknak is ébresztőt fújnak a harsonán, hiszen a Tarotban is nagyon szépen megmutatja ezt a feltámadás lapja, és hogy szinte a hajunknál fogva kihúz bennünket az élet abból, amiben benne ragadtunk.

Minden azt üzente, hogy elég abból, hogy alszunk, hogy nem vagyunk éberek, hogy szinte tetszhalott állapotban vagyunk. De amint látjuk, itt még mindig több szerepük van a nőknek. A 2020-as év a nagy építkezés, a nagy átrendeződés időszaka volt, az új határok meghúzásáról is szólt a numereológia alapján. Az újjáépítésről, arról, hogy húzzuk meg a határainkat, és nézzük meg, mennyit dolgozunk, mennyit vagyunk együtt.

Tehát itt 2020-ban egy új alapot kellett, hogy építsünk. Ha ez megtörtént, akkor a 2021-es év már arról szólt, hogy meg tudtuk hozni a nagy változást, el tudtuk fogadni, használni tudtuk, hogy minden mozgásban van.

– emlékeztetett az egyik legnehezebb évünkre a szakember.

2021: a takarítás éve

Ha mindenbe derekasan beleálltunk, vállaltuk a felelősséget a sorsunkért, akkor a 2021-es év már a beteljesedés éve is lehetett. Ebben az évben sokkal jobban láthattuk, mi fér bele az életünkbe, mi az, amit szeretnénk, ki az, aki belefér, és természetesen az is kiderülhetett, hogy mi és ki az, akit elengedünk. Remélhetőleg el is engedtük, nem tartóztattunk semmit és senkit, akivel feloldhatatlan konfliktusunk volt, és nem maradtunk benne olyan helyzetekben, amik nem felelnek meg nekünk.

Itt a férfi és a női energia már nagyon összeforr, és együtt tudnak működni. Ennek az évnek úgy kellett kinéznie, hogy már elfogadtuk és megengedtük a változást, nem ragaszkodtunk régi automatizmusokhoz. Ha mégis, akkor sokkal keményebb lehetett átélni, megélni. 2021-es év a nagy változások éve volt, amikor mindkét minőségben jelen kellett lenni, akár férfiak vagyunk, akár nők, külön-külön is kellett képviselni a női és a férfi energiát. Ez az ötös év akkor tudott jól megvalósulni, ha hagytuk, hogy az élet a maga dinamikájában, ritmusában haladjon, részt tudtunk venni benne, és nem azt kérdeztük mindig, miért, hanem egyszerűen csak tettük a dolgunkat.

A születési dátumod elárulja, hogy kezdet vagy lezárás vár-e rád ebben az életedben

A születési dátumod elárulja, hogy kezdet vagy lezárás vár-e rád ebben az életedben

Az évszakok változása is természetesen zajlik (jobb esetben). A fa télen nem kérdezi, hogy most miért hullik le a levele, vagy hogy miért süt rá a nap, hanem egyszerűen tudja, hogy ez az élet rendje. Tehát akkor tudtunk az ötös évben, 2021-ben sikeresek lenni, ha elfogadtuk, hogy minden változásban van, és minden változás értünk történik.

A jó szörfös az, aki azt mondja, hogy oké, most ilyen a tenger, és pont ezt lovagolom meg. Szóval itt, 2021-ben már megint elkezdődött a változás, hívhatjuk amolyan forradalmi évnek is.

2022: Még egy erős odacsapás

2022 egy hatos év. Remélhetőleg eddig már meg mertük lépni a szükséges változásokat, bele mertünk állni abba, amibe bele kellett állni, hagytuk, hogy történjenek a dolgok, és hittünk abban, hogy mindez a mi érdekünkben történik. Az ötös évben (2021) nagyon fontos volt az is, hogy az önbizalmunk, a belső erő és a hitrendszerünk a helyén legyen.

Már mindenki tudni szeretné, hogy mikor jönnek a GLAMOUR-napok 2024-ben

Már mindenki tudni szeretné, hogy mikor jönnek a GLAMOUR-napok 2024-ben

Mert a következő év, a 2022-es nagyon nagy év volt, ha visszaemlékszünk rá! Ahol a 22-es energia megjelenik, ott bizony kő kövön nem marad. A háború is kitört sajnos.

A Tarot-ban ez a Bolond lapja. Ő pedig mindent hátrahagy, és csak az marad meg az életében, ami valódi és igaz. Tehát 2022 a teljes hátrahagyásról szólt. Felfordult az életünk, és ennek meg kellett történnie. Mind fizikai, mind szellemi szinten. A 2022-es év a választások éve volt.

Nagy átalakulások voltak a családban, a családi rendszerekben, dinamikákban és a munkahelyeken is - afféle visszafordíthatatlan változások. A hatos szám a halál éve is, egy lezárás, ami ugye kezdet is. Nagyon sokan meghaltak, de sokszor hozza ez a szám a családok bővülését is, tehát nagyon sok gyerek született ekkor, vagyis sok lélekváltás történt meg 2022-ben a szakértő szerint.

2022-ben könnyedebben tudtunk lépni, változtatni, mert minden szinten megmozgatott bennünket, és minden szinten döntenünk kellett. És ahhoz képest tudott megmutatkozni nekünk a 2023-as év, ahogy meg tudtuk hozni ezeket a döntéseket, illetve ahhoz képest alakult, amilyen döntéseket hoztunk.

Azt is láttuk a világban, hogy sok rossz döntés volt. Az például, ahogy a felsőbb hatalom és a politika is döntött a sorsunkról.

Hogyan vess véget egy karmikus kapcsolatnak, ami csak fájdalmat okoz? Íme a válasz

Hogyan vess véget egy karmikus kapcsolatnak, ami csak fájdalmat okoz? Íme a válasz

2023: a gyógyulás éve

Ezekhez a döntésekhez képest érkeztünk meg a 2023-ba, ami egy hetes év. Itt már a bőrünkön, sejtszinten érezhettük a döntéseinket. Szinte felajánlotta az élet ezeket a fontos lépéseket, így, ha végig tettük a dolgunkat, és tényleg beleálltunk a helyzetekbe, ha dolgoztunk magunkon, akkor tudtunk gyógyulni ebben a hetes évben, hiszen ez az elmélyülés éve, a gyógyulás éve. Olyan ereje van ennek az évnek, hogy akár generációs traumákat is le lehetett tenni, melyek velünk voltak hetedig generáció óta. 2023 egy nagyon spirituális év volt, hiszen a 23-at, ha a kettőt meg a hármat összeadjuk, egy ötös jön ki. Ez a Tarot kártyában a Főpap. Tehát isteni vezettetésben volt részünk. Ez nagyon nem általános, mert annyira megtanultunk már egóból élni, annyira akarunk mindent, hogy elfeledkezzünk arról, hogy van fentről segítség.

2023-ban sokkal jobban kellett arra figyelnünk, hogy belülről cselekedjünk, hogy megérezzünk dolgokat, hogy higgyünk abban, hogy az első megérzés az igazi, hogy ne üljünk fel annak, mit mond például a média. Ott van a hármas szám a 2023-ban, ami arra figyelmeztet, hogy tényleg csak azt higgyük el, ami a miénk, amit magunkévá tudunk tenni. Hiszen mindig azzal az energiával tudunk továbbmenni, amit őszintén tudunk képviselni. Ha az nem a miénk, akkor az csak hazugság lesz.

Mégis olyan volt a 2023-as év, mintha a föld alatt forrana a láva, ami bármikor kitörhet. Természetesen az emberi döntés is, hogy hogy éljük az életünket. De a háború nem csak arról szól, hogy valaki kitalálta, és nekimegy a másiknak, ez egy rezgésszint is. Tehát azt kell megfigyelni, hogy örökké forrásponton vagyunk, stresszben élünk, sietünk, nem álltunk meg, hiába kaptuk az elmúlt években a tanításokat, és nem kicsi tanításokat és beavatásokat kaptunk. És mégsem figyelünk eléggé arra, hogy minőségi időt töltsünk együtt, hogy valóban szóba álljunk a másik emberrel, leüljünk beszélgetni, meghallgatni.

5 jel, hogy karmikus kapcsolatban vagy valakivel

5 jel, hogy karmikus kapcsolatban vagy valakivel

A hetes év a régi időket is megidézi, azt, amikor régen összeültek a családok, együtt főztek és közben beszélgettek. Újra felmerült a cserekereskedelem hagyománya is, mert az embereknek annyira nincs pénzük, annyira szűkös ez a hetes év, hogy felmerült az, hogy én ezt tudom adni azért, ami neked van.

De hetes év nemcsak arról szól, hogy szűkös, hanem hogy tényleg elindult a belső gyógyulás is, hiszen a hetes szám a gyógyítók és az öngyógyítás száma is. A hetes a Tarot kártyában a Diadalszekér, ennek az energiája jelenik meg. Itt a lovak közé csapnak, diadalra szeretnének vinni valamit, de ehhez bizony bátorság kell. Amikor elindulunk, még nem tudjuk, ki fog segíteni, vagy kikkel fogunk találkozni, de minden egyes állomás hoz egy tanítást, amivel többek lehetünk.

Szóval nagyon kellett figyelnünk ebben a hetes évben, észre kellett vennünk, hol lehetünk jobbak. Az emberségről is szól ez az év, és arról, hogy annyit adjunk, amiért nem várunk viszonzást, tiszta jószívűségből, emberségből.

5 jel, hogy felismerd, nagyon rossz úton jársz

5 jel, hogy felismerd, nagyon rossz úton jársz

A hetes a mártíriság száma is, de itt is meg kell azért húzni a határokat. Meg kell hagynunk a saját szabadságunkat, és tudni kell azt mondani, hogy nem ellened, hanem magam mellett döntöttem. Tehát ez az év arra is tanított, mennyire fontos az, hogy egészségben legyünk, hogy egységben legyünk. Ha mindig szétaprózzuk magunkat, és nem adunk elég időt arra, hogy rendet rakjunk az elménkben, hogy a testünket karbantartsuk, akkor bizony betegek lettünk ebben az évben. Ha viszont odafigyeltünk, ráeszméltünk erre, akkor csodálatos gyógyulások is történtek.

„Arra hívom fel még a figyelmeteket ebben az utolsó pár hétben, hogy üljetek le egy kicsit magatokkal és vizsgáljátok meg azt, mit tehettek magatokért, a környezetetekért, hogy valóban mertek-e szeretni, képesek vagyok-e változni azért, hogy jobb legyen ez a világ. Mindenki tegye meg azt, amit meg tud tenni, hiszen a világ belőlünk áll, a mi rezgésünkből, a mi érzésünkből, a mi tetteinkből. Tehát minden rajtunk múlik. És a kint az csak tükrözi azt, hogy egyénenként hogy élünk, hogy gondolkodunk, és hogy szeretünk.”

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

3 bőrápoló, amit minden nőnek érdemes beépítenie a rutinjába

3 bőrápoló, amit minden nőnek érdemes beépítenie a rutinjába

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)