Heti horoszkóp: haladsz előre kitűzött céljaid felé - február 28-március 6.

2022.február.28.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: február 28-március 6.
Heti horoszkóp: február 28-március 6.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Semmi hasznod nem lesz abból, ha a munkahelyeden engedsz titkos vágyaidnak, a cégtulajdonos szigorúan ellenzi a munkahelyi viszonyokat. Ínyenc vagy és költekező, munkahelyed hatalmi harcok színtere. Törekedj arra, hogy ne zárd el magad, teremts magadnak digitális tényezőktől mentes időszakokat, amikor barátokkal lóghatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Kedvenc időtöltéseid közé tartozik a böngészés és új barátok szerzése, vagy olyan módszerek keresése, amelyekkel megkönnyítheted munkádat a rendelkezésedre álló számos eszköz ésszerű használatával. Készen állsz arra, hogy utazgató párodnál bevesd a csábítás ősi művészetének minden eszközét. Szerelemben és háborúban mindent szabad!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szerelmi és üzleti ügyekben könnyen a tilosba tévedhetsz, a pasid, akitől anyagilag függőségbe kerülhetsz, jön, kielégül, azután elégedetten távozik. De akárhogy teljesítsen is az ágyban és az üzleti világban, a szex nem minden. Ha el akarod nyerni külföldi megbízód vagy üzletfeleid bizalmát, ragaszkodnod kell adott szavadhoz.

Rák (06. 22-07. 22.) Össze akartok házasodni, de a párod zaklat a közös cég miatt, ráadásul hatalmi harcokat provokál. Egyedül az ágyban tud felengedni, ott leomlanak a falak, melyeket maga köré emelt. Amikor a hivatalban vagy a magánéletedben kijössz a sodrodból, rosszabb vagy, mint egy sárkány, és nem biztos, hogy jó, ha a párod és a főnököd is ilyennek lát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Baráti vagy munkatársi kapcsolatod zátonyra futhat, de hátha az állásod vagy vállalkozásod még megmenthető. Ha kipróbálod az online állás- vagy társkeresést, akkor a nyelvtani hibák miatt az üzenetek a „kikapcsolás” kategóriába kerülnek. A párod, sőt még munkatársaid is felsorolják minden hibádat, de felemelik a fizetésedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) A kötelességtudat és a precizitás mindig a te oldaladon áll, de vergődsz a kötelezettségek csapdájában. Önző, gazdag és nagyképű fiúdról az beszélik, hogy szenvedélyes hódolója a női nemnek. Erről most személyesen is meggyőződhetsz. Ám ha otthagysz egy számodra előnytelen tárgyalást, a felmondólevél is ott fekszik előtted.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Idegesít egy telefonhívás vagy egy üzenet késése, amire izgatottan vársz. Partnered csak egyetlen lehetőséget lát céged vagy ingatlanod megvásárlására: bezár a házába. A tárgyalások során a pasid az érzéki csábítás eszközeit is beveti, ami végképp elbizonytalaníthat. Üzlet ez vagy szerelem? Ha ez egy meccs, akkor írj neki azonnal!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a világjárvány és a lakásoddal kapcsolatos kiadások előteremtése elkeserít, ha anyagi jóléted veszélybe kerül, vagy egyik rossz randevúzási trend következik a másik után, akkor próbálod megfejteni, hogy mit kellene jobban csinálnod. Jót tesz neked a tapasztalatgyűjtés, az ágyban valóságos művész vagy - a párod magához szeretne láncolni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Állás keresel? Kérd meg a párodat, hogy írjon számodra egy profi önéletrajzot. Ellenőrizendő számlák, anélkül költesz, hogy észrevennéd, és a gyerek is többe kerül, mint amennyit az év elején előirányoztál. Ám azokra az online levelező- vagy munkatársakra, akikkel soha nem állt szándékodban találkozni, csak az idődet vesztegeted.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha beleveted magad a virtuális randizás és üzletkötés világába, küldj egy őrült GIF-et – ez növeli a válasz esélyét, és megmutatja partnerednek vagy potenciális ügyfelednek, hogy komolyan érdeklődsz a kapcsolat iránt. Született vezéregyéniség és hatalmi harcos vagy, aki kitérők nélkül, közvetlenül halad előre kitűzött céljai felé.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy hiányoznak az életedből a szoros kapcsolatok, talán emiatt veted bele magad olyan nagy hévvel a pénz utáni hajszába. Valójában csak 5 percet akartál csevegni internetes ismerősöddel vagy üzlettársaddal, és hirtelen eltelt fél óra? Akkor próbálj ki egy idő- és csevegési korlátot, hogy visszatérhess a napi munkához.

Halak (02. 20-03. 20.) Beszélned kell családi és házassági bajairól, mielőtt elemésztenének. Nem kell, hogy bezárkózz otthon, hanem mérsékelt áron válassz társasági programot anélkül, hogy jómódú barátaiddal versengenél, akik többet megengedhetnek maguknak. Most kell munkát keresni, vagy beleszeretni a fiúba menő profilleírásával és szokatlan zenei ízlésével.

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő