Heti horoszkóp: a hatalmi harc ezen a héten mindenhol jelen lesz - január 10-16.

2022.január.10.

Nem sok lazsálásra lesz alkalmad, a 2022-es év meglehetősen mozgalmasan indul, mind a karrieredben, mind pedig a magánéletedben. A küszöbön álló változásoktól azonban nem kell félned, minden új lehetőség csak a javadat, a fejlődésedet szolgálja, légy nyitott és őszinte. A csillagok arra biztatnak, hogy bízz magadban!

Heti horoszkóp: január 10-16.
Heti horoszkóp: január 10-16.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Heti horoszkóp: január 10-16.

Kos (03. 21-04. 20.) Védtelenül meditálsz az élet igazságtalansága felett, amely a nőket a gyengébb nem kategóriájába sorolta, holott a saját bőrödön tapasztalod eme állítás alaptalan voltát. A munkahelyi hatalmi játszma szabályait a cégvezetés határozza meg, de ne akarj olyasmit a főnöködtől, ami a munkakapcsolatotok szempontjából helytelen lépés lenne.

Bika (04. 21-05. 20.) A baráti szívességnek meglesz az ára, de egy válsághelyzet segít átalakítani családi kapcsolatodat, házasságodat. Ám ehhez nem a vádaskodás a megfelelő alap. Rendezheted baráti, üzleti kapcsolataidat, elvághatod a terhessé vált szálakat, de ha üzleted és társadalmi munkád minden percedet igénybe veszi, a szex számár nem jut idő.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a pároddal barátok lennétek, akkor a szakítás eszetekbe sem jutna. Ám a mosolyszünet után meg lehet kísérelni a dolgot a barátsággal. Használd ki szexuális tapasztalataidat, szeretőd, főnököd vagy üzletfeled gyengéit, és ezzel láncold magadhoz! De ne késlekedj az adók befizetésével, az adóhivatal nem tartozik a türelmes hitelezők közé.

Rák (06. 22-07. 22.) Pároddal egymást vádoljátok az anyagi és szexuális egoizmus miatt, munkában és pénzügyeidben döntéseid során a logikád és az érzelmeid ütközhetnek. Ám ha a pároddal együtt van közös álmotok, akkor kár lenne felrúgni a kapcsolatot. Tanuld meg felismerni mások hatalmi sakkhúzásait, a vízálló szempillafesték azonban kitűnő befektetés.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A könyvelődön ne spórolj, de ne hagyd, hogy a szeretőd lenullázza a hitelkártyádat. Kiszolgáltatottnak érezheted magad, mert a hatalmi harc ezen a héten minden cégnél jelen van. Ám egy fontos problémát sikerül megoldani a közreműködéseddel - ez jó, nagyon jó. Az már kevésbé, hogy nem is akarod visszafojtani diadalittas mosolyodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha te vagy a családfenntartó, amikor házasságról, lakásvásárlásról vagy az együttélésről van szó, nincs egyetlen pont, amelyben egyetértenétek. Ám gyengédséget, önzetlenséget melegszívű, kissé szétszórt társad visz az életetekbe. Alkotóerőd teljében vagy, de támadás fenyeget biztonságod oldaláról. Kövess el mindent, hogy védve legyél betörőktől.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkahelyeden menekülsz a süllyedő hajóról, pénzéhes famíliádból is eleged van, akiknek a házadra fáj a foguk. Eladás helyett jobban jársz, ha belefogsz a felújításba. Ha be akarod indítani a járgányod motorját, az meg se mukkan, és azt is nehezen fogod fel, hogy mi a különbség a között, hogy belehabarodsz valakibe, vagy, hogy szereted őt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mindent elkövetsz, hogy a világot jobb hellyé tedd lelki társad számára. Megpróbálkozhatsz főnökeid és rokonaid pszichológiai befolyásolásával, s merj hinni írásban előadott kérésed eredményességében. Ám ha az exed megpróbálja bekebelezni vállalkozásodat, lehetséges, hogy a reménytelen szerelem veszi rá erre az embertelenségre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vannak Nyilasok, akik pénzért játsszák a hatalmi játszmákat, mások a szexért, de vannak, akik mindezért együtt. Pénzügyekben ne engedj, de kerüld, hogy közeli hozzátartozóid érdekeit sértsd. Utálod a sportszerűtlenséget, és még jobban, ha kedvesed, rokonod vagy egy befektetési csaló átver. De te se adj okot a párodnak a gyanúsítgatásra!

Bak (12. 22-01. 20.) A szerelemben kitárhatod szívedet, de mivel nincs vége a családi konfliktusoknak, óvatosságra lesz szükséged, hogy elkerüld a bajt. Kezded megszokni, hogy csak magadra hagyatkozhatsz. Kivételes pénzügyi tehetség vagy, de nem vagy érzéketlen a szegények ügye iránt. Ám csak a hatalom birtokában érvényesítheted üzleti érdekeidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Életed párja vagy munkahelyi főnököd minden erővel igyekszik megakadályozni, hogy hatalomhoz juss. A pasik szörnyűek, ha meg bennük is fellobban valami érzés, azt kívánják, hogy felejtsd el minden sérelmedet, és borulj a lábuk elé. Ha pénzt vagy szívességet kérsz a párodtól vagy barátaidtól, készülj fel az elutasítás lehetőségére is.

Halak (02. 20-03. 20.) Jótett helyébe jót várhatsz kollégáidtól, gyümölcsöző kapcsolatokat alakíthatsz ki szakmai berkekben, befolyásos támogatót állíthatsz céljaid szolgálatába. Ha főnököd fölényeskedik, ne borulj a lábai elé! De nincs értelme vitatkozni a pénz miatt, és fékezd meg azt a hajlamodat, hogy több pénzt költs, mint amennyivel rendelkezel.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói