Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

2022.január.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét, tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: január 17-23.
Heti horoszkóp: január 17-23.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Sok szószólód akad a munkahelyeden, ügyes hálózatépítőként könnyen szerzel állást, és a héten még az is elképzelhető, hogy barátságnál több is lehet közted és egy régi ismerős között. Aki gyakran keresi a társaságodat, annak biztosan tetszel, és mindig talál alkalmat, hogy a közeledben lehessen. Ám az e- mailjeid nagyrészt csak hivatali pletykák.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha még tanulsz, és pályaválasztáson töröd a fejed, össze kell hangolnod érdeklődésedet a technikai fejlődés várható irányvonalával. Munkahelyeden felmerülhetnek megoldandó gazdasági kérdések. Ha elégedetlen vagy a fizetéseddel, akkor adj hangot ennek. De hatékonyabban tudsz dolgozni, ha nem ólálkodsz folyton egy tekintélyszemély körül.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kénytelen vagy belátni, hogy anyagi biztonságod és az életre szóló boldogság nem alapulhat kizárólag a testi kapcsolatra. Válaszd tehát külön érzelmi- szexuális életedet az üzlettől. Rábeszélő készségeddel bármit el tudsz érni, kiemelkedő eredményeket érhetsz el tanulmányaidban, de meglehetősen liberális nézeteket vallasz a hűségről.

Rák (06. 22-07. 22.) Teliholdkor nem akarsz szabad utat adni az érzelmeidnek, mert sejted, hogy valami nincs rendben. Anyagi javaid, közös érdekeltségeid veszélyben forognak, adóügyeidet és biztosításaidat intézd figyelmesebben. 23-a táján pedig ne csodálkozz, ha elkap a gépszíj, inkább élvezd az ágyjeleneteket anélkül, hogy a jövőre gondolnál.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha fontos kapcsolataidban zavarok adódnak, kerüld a felesleges vitákat, és ha nem szereted a kínos válaszokat, ne tégy fel kellemetlen kérdéseket. Ne hallgass a barátodra, akinek az a kényszerképzete, hogy gazdag pasikkal akar összehozni. Ha a párod nem való férjnek, hagyományos házasságban nem tudnád elképzelni őt házastársi szerepben.

Szűz (08. 24-09. 23.) A munkahelyeden ne várj másokra, ha van érvényes javaslatod, dobj be valamit, amit csapat tagjaiként érhettek el. Ám ha új munkahelyen kezded az évet, nem biztos, hogy állásod olyan lesz, amilyennek elképzelted, ráadásul számítógéped is javítást igényelhet. Ahhoz, hogy lépést tarts a munkaerőpiaccal, követned kell a legutóbbi technikai fejlődéseket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Felszabadított kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat, de egyre világosabban látod, hogy kapcsolatod egy műszaki zsenivel, aki ugyan teszi neked a szépet, múló szerelmi kaland csupán. A fiúd alighanem tudja, mit szeretnél hallani az ágyban, de sohasem beszél a jövőről. Te viszont nem a szívedre hallgatsz, hanem a józan eszedre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Álláskereséskor csak akkor költözz új helyre, ha megfizethető lakást találsz. Ha lakást akarsz venni, lehet, hogy alá kell írnod a szerződést, de mielőtt megtennéd, azért tegyél fel sok kérdést. Még ha olyan leértékelést is hirdetnek, amelyről családod tagjai úgy tartják, hogy csak az ostoba nem vásárol, neked akkor sem szabad költened.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha már dolgozol, de váltani akarsz, elgondolkozhatsz azon, visszamennél-e valamilyen iskolába, vagy részt veszel szakmai tanfolyamon. Ám könnyebb elszánni magad valamire, mintsem megvalósítani azt. Legyél fokozottan óvatos hivatalos leveleid vagy e-mailjeid címzésénél, nehogy másnak küldj el egy bizalmas információt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a fizetésed később érkezik meg, a könyvelés elnézésedet kéri. A késést valószínűleg számítógépes hiba okozta. A párod pedig igazán felfoghatná, hogy hiába próbál belőled szorgos kis háziasszonyt nevelni. Ám ha tárgyalásra vagy béralkura kerül sor, végezz számításokat, mi az, amivel megelégszel, és mi a legkevesebb anyagi elvárásod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Párod érdekesnek talál, mert okos vagy és hűvösen viselkedsz, de nem tudod feleségként elképzelni magad. Ám ha valami fontosat kell mondanod a társadnak, ez az időszak a legalkalmasabb erre. A szexet viszont meg kell különböztetned a szerelemtől. Megeshet, hogy valakivel csak a pénzéért és a kapcsolataiért akarsz megismerkedni.

Halak (02. 20-03. 20.) A munkahelyeden vagy a családban számíts rá, hogy egyesek elutasítanak, vagy kerülik egy probléma megbeszélését. Ha kétségeid támadnak a pároddal vagy a munkahelyeddel kapcsolatban, szánj időt a döntésre. Ha 23-a táján nyíltan és őszintén beszélsz a pároddal és kollégáiddal, akkor sok kellemetlenségtől megkímélhetitek magatokat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Revolut nyomában loholnak a magyar bankok - de tényleg felveszik vele a versenyt?

A Revolut nyomában loholnak a magyar bankok - de tényleg felveszik vele a versenyt?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)