Heti horoszkóp: nem várt fordulatokat hozhat a hét - január 24-30.

2022.január.24.

Ez a hét nem nélkülözi a váratlan meglepetéseket, meglepő fordulatokat. Aki nagyobb projekten dolgozik, most nagyon jól tud haladni a céljai elérésében, a sok munkának ezen a héten eredménye is lehet. A konfliktusokat azonban érdemes kerülni, nehogy visszafordíthatatlan nézeteltérésekbe bonyolódj.

 Heti horoszkóp: január 24-30. - a nagy hideg és a nagy fordulatok hete lehet
Heti horoszkóp: január 24-30. - a nagy hideg és a nagy fordulatok hete lehet
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Munkanélkülieknek kedvező állást ajánlanak, de kerüld a hatalmi harcokat, mert csak az erődet pazarolod, és anyagi hátrányt is okoz. Pénzügyekben változást jeleznek a csillagok, ezért tanulj meg új dolgokat, készségeket és munkákat, de mielőtt kezdeményeznél, alaposan gondold át a helyzetedet és a változtatás következményeit.

Bika (04. 21-05. 20.) Jó az idő utazásra, tanulásra, béralkura. Talán a sors rendeli úgy, hogy a világ összes egyetemének összes tanfolyama közül éppen a kedvesedére sétálj be. Talán nem is tudod, mire vállalkozol! A családban és a munkahelyeden is tartsd be a játékszabályokat. A szemed és a lábad viszont megfájdulhat a számítógép előtti egész napos görnyedéstől.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A béregyeztető és üzleti tárgyalások szinte minden idődet lefoglalják. Nem tudsz határozni, nem vagy képes dönteni egy igen fontos kérdésben. Rokonaid, kollégáid és ügyfeleid kissé idegenkednek elképzeléseidtől, de ezúttal ne engedj! A megvalósítás mellett kell döntened, de ebben az időszakban az sem kizárt, hogy adóellenőrzésre kerül sor.

Rák (06. 22-07. 22.) A probléma abból ered, amikor a párodat és rokonaidat akarod befolyásolni, ahelyett, hogy a róluk alkotott véleményedet változtatnád. Számodra mindennél fontosabb a biztonság. Neheztelsz a partneredre, aki rengeteg pénzt képes kiadni társasági programokért, különösen, ha azokra a te pénzedet vagy a kettőtök közös pénzét használja!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A bolygók arra késztetnek, hogy valami olyasmibe kezdj, ami érintheti a szakmádat, a házasságodat, de nagyon körültekintően kell mozognod. Munkahelyi kapcsolatod miatt az állásod veszélyben forog. Ha nem örvendesz különösebb népszerűségnek, ha nem tudsz kijönni a többiekkel, érdeklődj állásügyben rokonaid cégénél.

Szűz (08. 24-09. 23.) Derítsd ki, hogy potenciális párod azt szeretné inkább, hogy eljárj dolgozni, vagy, hogy a gyerekekkel legyél – esetleg mindkettőt? Ami a munkádat vagy kreatív tevékenységedet illeti, szívesen gyűjtesz tapasztalatokat. Unalmas állandóan ugyanazt csinálni, de ha a pasiddal mélyreható dolgokról akarsz elmélkedni, ez teljesen rendben van.

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha anyagi okok miatt elhagyod a várost, csak futó kalandod lesz a vidéki élettel. Kívánod a párodat vagy egyik barátodat, de azért egyetlen gyorsmenetnél többet akarsz. Ha az anyagiakat illetően a kedveseddel nem vallotok azonos nézeteket, álmatlan éjszakáid lehetnek a párod felelőtlensége vagy a létbizonytalanság érzése miatt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Érdemes barát, üzletfél kapcsolatait felhasználni. Ám hogy a kemény stílusoddal nem fogsz pasit, az biztos, de nem is szándékozol. Rokonaid meg vannak botránkozva azon, hogy nem érdekel a házasság, csak az üzlet. Ám a házasság sem érdeklődik irántad. Ügyfeleddel ugyan néha eljárogattok ide-oda, de a héten ne formálj jogot a másikra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Párodtól titkosnak számító pénzügyi információkhoz, általuk pedig bevételhez jutsz, de a héten nem elég, ha csak pozíciód megőrzésével törődsz. Ha megváltozott alapállásból is, de tárgyalnod kell kollégáiddal és rokonaiddal a folytatásról. Küzdesz a több önállóságért, de a szabályok rád ugyanúgy vonatkoznak, mint bárki másra.

Bak (12. 22-01. 20.) Meglehetősen gyilkos iramban dolgozol és intézed tárgyalásaidat, de vajon a szabadidődben és az ágyban is ilyen tevékeny vagy? Úgy tárgyalsz, mint egy magas rangú diplomata, hiszen nem akarod elveszíteni ügyfeleidet és üzleti partnereidet. Ám ha nagyobb bevásárlást tervezel, előbb a várható bevételre gondolj, és csak azután a kiadásra!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Túlságosan makacs és független vagy ahhoz, hogy eltűrj bármilyen főnököt vagy zsarnokot magad fölött. De magadnak köszönheted, hogy kívülálló leszel. A munkaidő után viszont szabad polgár vagy, de vigyázz a jó híredre. Arroganciádnak, a tekintély elleni lázadásodnak nagy ára lesz, ezért inkább ne kapálózz, csak ússz az árral.

Halak (02. 20-03. 20.) Ismerd meg a párod távlati terveit, hiszen a tőle kapott adatok birtokában kell döntened a kapcsolatotokat illetően. Egy családi vagy baráti kapcsolatot hatalmi pozícióra konvertálhatsz, de a változások annyira felgyorsultak, hogy szükséged lehet átképzésre. A jogosítványodnak a héten lőhetnek, ha még egy betétlapot elvesznek tőled.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő