Heti horoszkóp: új lehetőségek nyílnak meg az év első hetében - január 3-9.

2022.január.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nem sok lazsálásra lesz alkalmad, a 2022-es év meglehetősen mozgalmasan indul, mind a karrieredben, mind pedig a magánéletedben. A küszöbön álló változásoktól azonban nem kell félned, minden új lehetőség csak a javadat, a fejlődésedet szolgálja, légy nyitott és őszinte. A csillagok arra biztatnak, hogy bízz magadban!

Heti horoszkóp: új lehetőségek nyílnak meg az év első hetében - január 3-9.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy elfogult vagy főnököddel, vagy egy rangban feletted álló pasival szemben, de nem ő a megfelelő társ a számodra. Túl sokat jelent számára a munkája, de még az is megeshet, hogy mindenki előtt kompromittál, Csapatod teljes jogú tagként befogad, de hivatásodban több sikert érhetnél el, ha hasonló módon öltöznél, mint feletteseid.

Bika (04. 21-05. 20.) Lehet, hogy akkor bukkansz rá lelki társadra, amikor nem is keresed, amikor rokonlátogatáson, baráti körben vagy hivatalos utazáson egymás mellé kerültök. De miért kellene kizárnod egy állásváltoztatás lehetőségét? Igazán megkockáztathatsz egy bemutatkozó beszélgetést. Lehet, hogy egészen szórakozató lesz ez az állásinterjú.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Közted és a kedvesed között az a különbség, hogy ő pénzt akar. De te sem engedheted meg magadnak, hogy ne érdekeljenek a piszkos anyagiak. Megpróbálod bebeszélni magadnak, hogy érdeklődésed egyik ügyfeled iránt pusztán testi jellegű, ami végzetes tévedés. Már nem csak szexről van szó, de valószínűleg ez lesz a középpontban.

Rák (06. 22-07. 22.) Nagyon konzervatívak lehetnek azok a férfiak, akiket ismersz, ám ha a párod fizetésemelést kap, talán attól megjön a kedve a házasodáshoz. Mivel az anyagi biztonság nem megvetendő dolog, mégsem tudod elképzelni magad egy nagyképű, pénzhajhász, előkelő pasassal. Inkább dühödt hévvel veted bele magad a munkába.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egyik rokonod vagy a főnököd egy új munkát helyez kilátásba, ne fogadd el habozás nélkül. Valaki, akivel üzletelsz, meg akar kapni, és ha véget vetsz ennek a nevetséges üzlettársi kapcsolatnak, talán az ágyadba csalogatod vagy kifizeted pasit. De ne zárkózz el barátaid tanácsaitól, és olvass el kétszer is egy ajánlatot, mielőtt aláírod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha éppen túlestél egy csalódáson, jól jön a vigasztalás. Kedvesed olyan gyengéd szerető, amilyenről csak álmodtál eddig. Ha üzleti partneredet érzéketlen alaknak nevezted, most ünnepélyesen vond vissza. Ha ráhangolódsz párod romantikus jeladására, tudni fogod, hogyan tedd működőképesebbé kapcsolatodat az ágyban és az ágyon kívül is.

Nagy éves horoszkóp: 2022 sikert és felhőtlen boldogságot ígér

Nagy éves horoszkóp: 2022 sikert és felhőtlen boldogságot ígér

Mérleg (09. 24-10. 23.) Csodálatos üzlethez, lakáshoz juthatsz egy előkelő utcában, de a szomszédod nem titkolja ellenérzéseit. Időnként megunod otthonod csendjét, emberek közé kívánkozol, ezért elfogadod egy olyan pasi meghívását, aki értelmesebb az átlagnál, de akit különcként kezelsz. Ne viselkedj példamutatóan, ha az irodában nem vesznek rólad tudomást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvesen reagálsz a bókokra és annyira megörülsz egy vallomásnak, hogy már nem kételkedsz benne, hogy hitvesed, főnököd vagy a szomszéd komolyan gondolja, amit mond. Ha nemrégiben még balhék voltak köztetek, mindkettőtöknek jót tenne egy gyerek, de képtelen ötlet, hogy csak érdekből kedveskedsz főnöködnek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzügyeid pompásan alakulnak, de mivel a „kedves rokonok” gyakran kotorásznak a zsebedben, nem ártana képezned némi tartalékot. Rábukkanhatsz néhány leértékelt, de jó minőségű árura. Kellemes élmény SMS-ezni egy szuperaggyal, anélkül, hogy azon idegeskednél, hogy ő talán többre számít egy kellemes kis társalgásnál.

Bak (12. 22-01. 20.) Potom áron vásárolsz értékes dolgokat, mindig is jó orrod volt az ilyesmihez. Közben kiderül, hogy nem csak tehetséges és kreatív vagy, de szorgalmas és becsvágyó is. Mindez arra ösztönzi főnöködet vagy üzletfeledet, hogy felkaroljon és támogasson. A szíved ismét életre kel, a lelked legmélyén újból szeretni és élni akarsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha túl sokáig várakoztatod a párodat, kemény lesz meg hideg, így nem kötheted hozzá az az életedet. Talán az a baj veled, hogy nem bízol magadban. Az egyik pillanatban házasságra, családra vágysz, a másikban pedig olyan vagy, mint egy jégcsap. De nem engedheted meg magadnak, hogy egy sznob megkeseredett sárkánnyá varázsoljon.

Halak (02. 20-03. 20.) Barát, kolléga új munkához juttat, vállalkozásodhoz megfelelő partnert találsz, szponzorod miatt is minden okod megvan az örömre. Talán képes lennél ágyba bújni vele, de neked nem csupán testi szerelemre van szükséged, olyan pasit keresel, aki biztosan ott lesz neked, amikor az álmaidba menekülsz, és aki újra meglök és talpra állít.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője