Heti horoszkóp: A Szűz fontos döntéseket hoz, a Mérlegnek pihennie kell - július 10-16.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: július 10-16.
Heti horoszkóp: július 10-16.
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha gondoskodónak látod a párodat, rokonaidat, ők is annak bizonyulnak. Most érdemes lakást venni, felújítani vagy hibát kijavíttatni. De meg kell védened pozíciódat feletteseddel szemben, és nemcsak a munkahelyeden, hanem otthon is helyt kell állnod. Kedvesedet bemutatod a családnak, komputereden pedig milliós üzleteket hozhatsz össze.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megtanulsz autót vezetni, ez nem baj, hiszen egy emancipált nőhöz hozzátartozik, csak a párod autóvezetésébe ne szólj bele. Társadnak éppoly erős akarata lehet, mint neked: ha békében akarsz élni, engedned kell. Katasztrófa lenne, ha éppen most állítanád válaszút elé hitvesedet, új állásod viszont megköveteli, hogy szakíts a hagyománytisztelettel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meggyőzheted főnöködet, hogy járjon közben a béremelésed érdekében. Nagyobb kiadások várhatók otthonoddal kapcsolatban, ráadásul néhány ügyfeled is visszaléphet, ha meginog bizalmuk a cégedben. Törekedj arra, hogy napjaid érdekesek legyenek. Ha utazol, ez most többe kerülhet, de nem sajnálod a pénzt arra, hogy kikapcsolódj.

Rák (06. 22-07. 22.) Olyan emberekre van szükséged, akiknek kiöntheted a lelked. Úgy érezheted, művészet közösen feldolgozni bizonyos sérelmeket a pároddal, mégis meg kell tenned. Társad nem a legkönnyebb eset, emiatt kútba eshetnek rokonaid férjhez adási szándékai, de barátaid vagy üzleti ismertségeid révén feliratkozhatsz a pénzcsinálók listájára.

Így érd el a csillagjegyed szerint, hogy beléd szeressen a kiszemelted

Így érd el a csillagjegyed szerint, hogy beléd szeressen a kiszemelted

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkával, pénzügyekkel kapcsolatban számolj le az illúziókkal. Ha személyi vagy anyagi ellentétek miatt mondasz fel a munkahelyeden, új munkaadódnak, akinek nincs ki minden kereke, elég sokáig kell majd dolgoznod. Ám ha titkos viszonyba bonyolódsz vele, azért még nem kellene neki csókokat küldened a vállalati e-mailen keresztül.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerelemben, munkában fontos döntések meghozatalára kerülhet sor, és rendet kell teremtened párod zűrzavaros életében. Kitűzhetitek az esküvő időpontját, szakmai kapcsolat vagy szövetség növeli biztonságérzetedet. Egyesek tisztességtelen eszközöket használnak fel céljaik elérésére, te viszont elég őrült vagy ahhoz, hogy a repülőtéren csábíts.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkahelyeden alkalmazd a „teszek neked egy szívességet, ha te is megteszel nekem valamit” elvet. Partikra jársz, egyik barátod lesz a főnököd, de ne lépj félre, ne bocsátkozz kockázatos tranzakciókba. Ez nem a legjobb alkalom munkarekordok megdöntésére. Ne felejts el pihenni és vigyázni az egészségedre. Neked csak egy van.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Pároddal kapcsolatban sok a bizonytalanság, de egy külföldi kapcsolat hasznodra válhat. Mivel a profit és a jóakarat nem zárják ki egymást, tegyél valami figyelemre méltót azáltal, hogy segítesz másoknak. Amikor profilt hozol létre, hogy munkát vagy partnert keress a közösségi oldalakon, nem mindig árulod el az igazi nevedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Könnyen jutsz hitelhez, bármikor találhatsz jól fizető állást, de most még arra a brutális húzásra is sor kerülhet, hogy górcső alá veszik a céges számláidat. Szeretnél letelepedni, családot alapítani, de nem engedhetsz meg magadnak egy gyanakvó partnert, bármennyire is gazdag, viszont most kell bankkal, üzleti részesedéssel foglalkoznod.

Csillagjegyek, akik könnyedén meggazdagodnak

Csillagjegyek, akik könnyedén meggazdagodnak

Bak (12. 22-01. 20.) Ha szeretődet vagy állandó vevődet is bevonod vállalkozásodba, vagy üzleti utadra is magaddal viszed, nagyobb profitra tehetsz szert. De ne ítélkezz senkiről! A virtuális ismerkedés és üzletkötés előnye, hogy akár az irodai szünetben is tudsz beszélgetni. De még nagy nyomás alatt se hagyd magad belekényszeríteni egy érdekkapcsolatba!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem engedheted meg magadnak, hogy a legkisebb megbízást is visszautasítsd. Lehet, hogy a házassági vagy együttélési ajánlat feltétele annak, hogy állást kapj partnered vállalatánál. Ügyesen bonyolíthatsz lakásügyletet, sok időt töltesz a telefonnal és a számítógéppel, így ezeken a csatornákon keresztül könnyen szerzel állást vagy partnert.

Halak (02. 20-03. 20.) Mély spirituális kapcsolatot élhetsz át hitveseddel, vagy azzal a személlyel, akivel együtt élsz, de megbánhatod régi baráti vagy üzleti kapcsolatod felrúgását. Számítógépes vagy kreatív tevékenységedben agybűvésznői hírnevet szerezhetsz, a meggyőzésben nagyágyú vagy, magas intelligenciahányadosod pedig egyedivé tesz.

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dobj el mindent: Brad Pitt Magyarországon van, mutatjuk, hol futhatsz vele össze egészen biztosan

Dobj el mindent: Brad Pitt Magyarországon van, mutatjuk, hol futhatsz vele össze egészen biztosan

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)