Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Mi az, amitől egészen biztosan jobban indul a reggel? Mondjuk egy kis reggeli jóga majd egy finom kávé, és mellé a heti horoszkópod.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.
Fotó: Getty Images /Dina Belenko Photography

Kos (03. 21-04. 20.) Munka után egy véletlen találkozás a szomszédoddal vagy régi haveroddal, aki megdobogtatja a szívedet: ám egy közös kávézás során a nap talán többet is megtudhatsz róla: hogy szabad-e szíve, vagy már foglalt.

Bika (04. 21-05. 20.) A jegyedben lévő Mars az egyik legkívánatosabb személyiséggé tesz az egész Zodiákusban. Birtoklási hajlamod nem zavarja a párodat, éppen ellenkezőleg, ragaszkodásod bizonyítékának tekinti.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Remek alkalom partik, randevúk, üzleti találkozók szervezésére, de megtörténhet, hogy konfliktusba keveredsz valakivel a pénzügyek miatt. Aki hajlamos az anyagi biztonságot és a célok elérését előtérbe helyezni, kényelmetlenül érezheti magát, mert az élete túlságosan is mozgalmas lesz, és nem tud mindig mindennel zsonglőrködni.

Rák (06. 22-07. 22.) Számtalan szakmai és üzleti kapcsolatot izmosítasz meg, új szövetségest is találhatsz. Boldogan indulsz munkába, nemcsak szakmai és kommunikációs adottságaid miatt, hanem bizonyos helyzetekben még varázsa is van mondanivalódnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A pasidban, aki megrögzött agglegény, fel sem merült az elköteleződés gondolata, érted viszont akár változna is. Itt az ideje, hogy használd közösségi kapcsolataidat, de bármilyen csábító is a nagyobb kereset, ne mondj igent olyan feladatra, ami meghaladja képességeidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Már azt hitted, felszámolhatod eddigi életedet, hiszen partnereddel talán az anyagiak miatt zátonyra futottatok. De most lesz időd gondolkodni, is tisztázhatjátok félreértéseiteket. A jó befektetéseket védi a titkaidat őrző Jupiter, de a szerelem istennője túlságosan fecsegő: ha van, most sajnos akár ki is derülhet a munkahelyi kalandod.

Havi horoszkóp: varázslatos dolgok érkeznek júliusban

Mérleg (09. 24-10. 23.) Boldogok a szinglik, akik új szerelmet találnak, a párok, akik félreértéseiket megoldják, az exek, akik rájönnek, hogy még mindig szeretik egymást. Ha a kánikula nem is ösztökél munkára, kreativitásodat fokozza, hogy vészesen fogynak a tartalékaid.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Azt hitted, már megtaláltad a Nagy Őt? Egy találkozás annyira felforgatja az életedet, hogy változtatni szeretnél a kapcsolatodon. Készülj fel arra, hogy elveidet sarokba dobd, de új piacot kereshetsz termékeidnek külföldön. Ha külföldre utazol, köss biztosítást, és merj a sarkadra állni, mert csak így vethetsz véget egy kínos ügynek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha épp foglalt vagy, partnered bebizonyítja, hogy helyt tud állni az üzleti életben, amitől talán te is szexisebbnek látod őt. Pár nélkül? Ha a barátaid és kollégáid megkérdeznek, nem akarsz-e családot alapítani, csak mosolyogsz, és azt válaszolod, hogy az ilyesmi nem neked való.

Bak (12. 22-01. 20.) Egyedülállóként nagyon jól fogsz szórakozni. Miután hosszú ideig csendesen élvezted a nyár örömeit, szíved hirtelen hevesebben kezd verni. Munkában, pénzügyekben engedj makacs ellenállásodon az újjal, a szokatlannal szemben!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kötődést akarsz, de nem kötelezőt. A munka és a család frontján végzett tevékenységed mellett a legjobb megoldás, ha mindent önállóan intézel. Szereted a párodat, akivel talán együtt dolgozol, még ha olyan extravagáns, különc, lázadó vagy is. Ő is imád téged, és még a szokásait is hajlandó lesz feladni, csak hogy találkozzon veled.

Halak (02. 20-03. 20.) A csillagok energiádat az intimitásra és a kreativitásra irányítják. Szívügyekben döntő elhatározásra juthatsz, s mindened megvan, amit csak kívánhatsz. A kreativitás és az ötletek az elkövetkező hét napban segíteni fognak abban, hogy előrehaladj a munkádban, különösen akkor, ha szakmád fantáziát igényel.

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Sztárhírek

Nagy lépésre készül Katalin hercegné és Vilmos herceg

Nagy lépésre készül Katalin hercegné és Vilmos herceg

Sztárhírek

10 elképesztő fotó Kylie Jennerről a hírnév és a plasztikai műtétek előtti időkből

10 elképesztő fotó Kylie Jennerről a hírnév és a plasztikai műtétek előtti időkből