Anyagi ígéretek, elutasítás, hiszékenység - Ezt ígéri a heti horoszkóp: Július 5-11.

2021.július.5.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Anyagi ígéretek, elutasítás, hiszékenység - Ezt ígéri a heti horoszkóp: Július 5-11.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Szinte semmit sem utálsz jobban, mint a hazugságot, valaki a munkahelyeden vagy a rokonságodban mégis az orrodnál fogva vezet. A párodnak egyelőre nincsenek házassági tervei, megközelíthetetlenek tűnik, ráadásul a szerelmetek sem elég erős ahhoz, hogy alapozni lehessen rá. De legalább az értékes barátságokat becsüld meg!

Bika (04. 21-05. 20.) Anyagi ígéretekben bővelkedik a hét eleje, de valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Nem ajánlatos megbíznod valakiben csak azért, mert személyesen ismered. Munkád nyomaszthat, egyik gond jön a másik után, a szeretteiddel összefüggő kiadások is egyre feszültebbé tesznek. Meggondoltnak kell lenned, nem szabad, hogy ingereljenek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne félj partnered vagy üzletfeled elutasításától, hiszen végső soron semmit sem veszíthetsz azzal, ha kinyilvánítod kívánságodat. Lefoglalnak családi és munkahelyi gondjaid, de annyira, hogy azt sem vetted észre, hogy szerelmes vagy. Ám ha üzleti útra indulsz a pasiddal, kénytelen leszel hozzászokni, hogy egyszerű útitársként kezel.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazás közben meglophatnak, az ügyfeleid fukarok. Egy unalmas érdekkapcsolatra végképp nincs szükséged egy vénecske társ stabil gazdagságával. Ám ha a párod váláskor szinte kifoszt, határozd el, hogy hogy nem hagyod magad többé megrövidíteni. Ha szükséged van valamire, akkor a Glamour Summer Weekenden olcsóbban megkapod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hiszékenységed komoly bajba sodorhatja cégedet, de egyik barátod talán kisüti, hogyan mássz ki a slamasztikából. Kapcsolataid révén újabb ajtók nyílnak meg előtted. Ha a párod ellenségesen nézi a házasságot, tudnod kell, nem voltak-e rossz tapasztalatai a múltban. De előbb vagy utóbb minden megrögzött agglegényt utoléri a sorsa.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem mersz megbízni senkiben, érzelmileg távol tartod magad a másik nemtől, amikor kiderül, hogy nemcsak a felettesed, hanem a párod is félrevezet. A régi sebek felszakadnak, és újakat is ejtetek egymáson. Utazásaid során kellemetlenségek, veszteségek érhetnek, munkahelyeden is lelombozó értesülések vagy pénzügyi hírek fogadnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Gyakran töprengesz azon, hogy mi az az érzés, amely a nálad jóval idősebb pasihoz vagy egy féktelen lázadó fickóhoz köt. Szerelem? Szex? Vagy egyszerűen az érdek? Vigyázz, lehet, hogy le vagy égve, de akkor se keverd össze az üzletet az érzelmekkel. Barátságból viszont bármikor lehet szerelmi viszony, csak ki kell várni az alkalmat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jóllehet legfőbb célod az érvényesülés, utálod a rangkórságban szenvedőket, akik mindenre képesek a zsíros állásokért. Ha foglalkozásod olyan ártalommal jár, mely szerint szabad prédának tekintenek, és olyan férfiakkal jársz, akiktől egekig szökik rokonaid vérnyomása, nos akkor érdekes hatalmi harcokra számíthatsz a családban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nekiállsz, hogy felsorold gondjaidat, és mintegy mellékesen megjegyzed, hogy a pároddal és a családoddal vannak problémáid, nem reagálnak túl jól a bajaidra. Ne higgy el mindent, amit mások mondanak, de ha valamilyen hivatalos vagy üzleti ügyben külföldön tárgyalsz, vagy házon kívül van dolgod, akkor legyél elérhető telefonon.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a szerelem ebben az időszakban semmi biztosítékot nem jelent, sokkal okosabb dolognak tartod anyagi okból társat választani: szerződést kötni a másikkal, amit aztán be is tartotok. Ha a pasid a televízió előtt ül, és csak azt lesi, berúgják-e a labdát a kapuba, hiába szeretnéd kipróbálni a képességeit, hogy tud-e egyáltalán gyereket csinálni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Pillanatnyilag álmodban sem gondolsz házasságra, ami számodra túlságosan korlátok közé szorított élet. De mivel le vagy égve, csak élnél bele a világba és szívesen tetszelegnél egy sikeres és jómódú pasi oldalán. Párban? Csak kölcsönös kötelezettséggel folytathatjátok közösen az életeteket, és csak így alapíthattok családot.

Halak (02. 20-03. 20.) Vonzódsz valakihez a munkahelyeden, akit látszólag hidegen hagynak az érzelmeid, és csak munkatársat, legfeljebb barátot lát benned. Csakhogy eljön az a nap, amikor észreveszi benned a kívánatos, intelligens nőt. Mégsem hajlandó tartós viszonyba bocsátkozni veled, kollégáid és rokonaid viszont élénken érdeklődnek szerelmi életed iránt.

Ez is érdekelhet

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói