Heti horoszkóp: Ezek a csillagjegyek különösen szerencsések lesznek a szerelemben - július 8-14.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét, ami tele van új kihívásokkal! Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: július 8 - 14.
Heti horoszkóp: július 8 - 14.
Fotó: GLAMOUR/Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ha össze akarod kötni a sorsodat a partnereddel, ne költözzetek össze, amíg nem elég stabil a kapcsolatotok. Ha szingli vagy, a kötelezettség nélküli szex is benne lehet a pakliban, de szíved választottját ez nem a házasságra fogja inspirálni. Túl sokat költesz, de 8-a táján mintha nyíllal repítenének az üzleti életbe.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyeidet állítsd rá a helyes pályára, és arról is meg kell győződnöd, hogy nem költöttél-e túl sokat. Céget alapíthatsz, pályát módosíthatsz, de fontos, hogy javíts bizonyos kapcsolatokon, intim vagy otthoni kötelékeken. A hét végén nehéz összeegyeztetni a munkát a családi élettel, de szeretteid is jelen lesznek a hétköznapjaidban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A párod pénze befolyásolhatja, hogy érzel iránta, de a jó házasságnak semmi köze a pénzhez. Bizalmon, együttműködésen és összetartozáson alapul. Keményen megdolgozol az állásodért és a pénzedért. Utazásod vagy külföldi munkád során izgat valaki, mert új és érdekes, de a testi vágy önmagában nem lesz elég számodra.

Rák (06. 22-07. 22.) Igyekezeted, hogy gondtalanul szólalj meg, amikor anyagiakról tárgyalsz, 8-a táján siralmas eredménnyel járhat, de váratlan kaland vagy ismeretség kedvezően befolyásolja anyagi helyzetedet. Szeretnél valahová a tenger mellé utazni, ennek pedig nincs is akadálya. Olyan házasságra vágysz, amiben királynőként kezelnek.

Csak a baj van velük! Csillagjegyek, akiknek borzalmas a természete

Csak a baj van velük! Csillagjegyek, akiknek borzalmas a természete

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a munkahelyeden rájönnek, mi van közted és a főnököd között, akkor vége a tekintélyednek. De vagy benne vagy egy férfi életében, vagy nem - a kettő egyszerre nem megy. Ritka tehetséged van ahhoz, hogy kapcsolataid révén sok pénzhez juss. Barátaid valósággal keresik, miben és mivel járhatnának kedvedben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tegyél meg mindent azért, hogy a házasságod és üzleti kapcsolataid is jól működjenek. Ügyelj rá, hogy a munkahelyeden ne lehess szóbeszéd tárgya, amikor egy vonzó új ügyfél lép be az irodádba! Főnököd tart tőled, mert kilested egyik titkát. Tégy úgy, mintha semmit sem láttál volna! Jobb, ha a héten különösen odafigyelsz a külsőségekre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A munkád, a díjazásod megfelelő, a párod viszont nem vágyik házasságra. Munkahelyeden keményen helyt kell állnod, de ha teheted utazz el valahová! Egyik meghívást a másik után kapod elegáns összejövetelekre, de ne legyél eszköz a partnered kezében egy üzleti cél elérése érdekében.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Párod mostanában valami másra vágyik az eddigi egyhangú családi élet helyett. Különleges nászéjszakában lehet részed, főleg ha külföldön vagy a vízparton vagy. A magánéletedet vagy munkahelyi kapcsolatodat nem helyezheted vállalatod érdekei elé, és a héten egy fedél alatt élni sem lesz könnyű veled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A munka az munka, az üzlet az üzlet, a szex pedig szex, csak nehogy összekeverd őket. Törődsz a jó benyomással, de sok dicséretre van szükséged: azt akarod hallani, hogy milyen nagyszerű vagy. Szakmai, üzleti vagy tanulmányi sikereidről csak akkor beszélj, ha már fel tudsz mutatni valamit. Addig elégedj meg azzal a pénzzel, amit kapsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem titkolod, hogy többre vágysz, mint egy jó állás, amely jól fizet. Számodra a biztonságérzet – szakmai és anyagi téren – a jó közérzet alapja. Megtalálod álmaid lovagját, partnered bevezet a cégvezetés rejtelmeibe, és még azt is hajlandó vagy elfogadni, hogy ő lesz a főnök. Sőt, még szívesen is vendégül is látod az üzletfeleket.

Ezek a csillagjegyek lesznek a hónap anyagi győztesei a júliusi pénzhoroszkóp szerint

Ezek a csillagjegyek lesznek a hónap anyagi győztesei a júliusi pénzhoroszkóp szerint

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehetőséged van állást változtatni, kapcsolatba lépni régi üzletfeleiddel. Nem leszel alázatos, nem tűröd el, hogy a párod önkényeskedjen veled, amikor megvannak a saját különleges fegyvereid. Ha nem akarsz pénzt veszíteni, legalább 8-a táján tedd azt, amit a barátaid vagy az üzleti tanácsadók mondanak neked.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed a tenyerén hordoz, bővítheted a lakást vagy az irodát. Senki nem vitatja el szakmai képességeidet, kreativitásodat, ráadásul új kocsit is vásárolhatsz. A romantikus meglepetéseket részesíted előnyben, de ezen a héten értékelni tudod partnered eredetiségét és kiszámíthatatlanságát is, aki elkápráztat merész ötleteivel, javaslataival.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

glamour plusz ikon Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)