Izgalmas kihívásokból és lázadásból nem lesz hiány - Heti horoszkóp: Június 14-20.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Izgalmas kihívásokból és lázadásból nem lesz hiány - Heti horoszkóp: Június 14-20.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Kedvesed most már a fejedet is összezavarta, különben soha rá sem néztél volna. Barátaid bemutatnak néhány fontos embernek, ígéretekben is bővelkedik ez a hét, de meg kell tanulnod addig nyújtózkodni, amíg a takaród ér. Ha keresztülhúzzák a számításaidat, át kell értékelni korábbi nézeteidet az üzlettel meg a barátsággal kapcsolatban.

Bika (04. 21-05. 20.) A szakmai előmeneteled vagy az önállósodás ezen a héten sokkal jobban érdekel, mint az érzelmeid, de az életben most semmi sem biztos. Ha a munkahelyeden a dolgok felbolydulnak, vagy jócskán akadnak olyanok, akik szívesen pokollá tennék az életedet, akkor a megszokott körülmények megváltoztatása éppen időszerű.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egzisztenciális, tanulmányi vagy utazási ügyeidben várható változás. De elkerülheted a változás okozta stresszt, ha nem várod meg, amíg a körülmények kényszerítenek rá, hanem magad mész elébe a dolgoknak. Utazás során kár érhet, munkahelyi intrika vagy ködösítés bajt hozhat a fejedre, mégse nyúlj alkohol, altató vagy drog után.

Rák (06. 22-07. 22.) Számodra fontos az anyagi biztonság, de veszélyes játékot űzöl, ha azt hitted, könnyen csőbe húzhatod jómódú barátodat vagy szeretődet, és mellette meglelheted a biztonságot. Tévedtél, ráadásul még azt is a szemedre hányja, hogy számításból ragaszkodsz hozzá. Választanod kell, hogy becsődölsz, vagy partneredtől és barátaidtól kérsz támogatást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a munkahelyeden nehéz helyzetbe kerülsz, és a párod karriertervei sem jönnek be, a szakítást fontolgatod. Abban sem vagy biztos, hogy szeretni fog-e, ha megtudja, nem vagy jó kislány, hanem önálló nő, aki hisz az egyenjogúságban. De az ujjadat se mozdítsd, amíg megbízód nem fizet, mert később egy vasat sem várhatsz tőle.

Szűz (08. 24-09. 23.) Izgalmas kihívást jelent számodra új külföldi megbízatásod: számítógépes programokat kell elkészítened. De a munkádra alig tudsz odafigyelni, annyira foglalkoztat kollégád vagy elérhetetlen kedvesed. A munkahelyeden senkivel ne beszélj meg találkát, de ha túl sokat dolgozol, igyekezz megszabadulni néhány kötelezettségedtől.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha szívesen nélkülöznéd az áskálódást, ne barátkozz a munkahelyeden. Ha gyermeket vártok, megeshet, hogy meglehetősen bizonytalan anyagi körülmények között fogadjátok. Vársz, reménykedsz, hogy ki tudtok mászni az adósságokból, s ezalatt a kapcsolatot is próbálod fenntartani, amelyet meglehetősen nehéz legalizálni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha rideg légkörben élsz, aztán még egy elkötelezettségtől irtózó fráterrel is összeakadsz, aki sem a házasságban, sem a szerelemben nem hisz, minden a tartós kapcsolat ellen szól. A válás vagy a szándékos átverés a bevételek csökkenését és rosszabb lakáskörülményeket eredményez, de a család szerkezete is szappanbuborékként pattanhat szét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kollégáid gyakran zavarba hoznak, azzal megnehezítik az együttműködést. Lehet, hogy munkahelyet kell változtatnod. Szükségét érzed annak, hogy a szélhámosok, ragadozók elől menedékbe helyezd javaidat, anyagiakat és lelkieket egyaránt. Ha alkalmazkodni tudsz az új munkafeltételekhez, ebből akár még hasznot is húzhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Próbálj meg nem hallgatni azokra, akik fűt-fát ígérnek! Munkahelyeden, pénzügyekben teljesítened kell a szerződésben foglaltakat és a héten szembe kell nézned néhány kihívással és változással kapcsolataidat, anyagi helyzetedet vagy más dolgokat illetően. De bárhogyan vigyázol is, a testi szerelem együtt jár a terhesség kockázatával.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Gyökeres változás, lázadás a kényelmetlen kötelességek ellen – talán arra van szükséged, hogy lazíts családi kötelékeiden. Ha mindent újra akarsz kezdeni, ne lepődj meg, ha viselkedésedet jó néhányan szokatlannak tartják, s ez a kifejezés még a legártatlanabb, amit veled kapcsolatban használnak, mert a rokonaid bolondnak mondanak.

Halak (02. 20-03. 20.) Túlságosan lágyszívű és kihasználható vagy, aki képtelen bárkit is visszautasítani. Néha a képzeleted által teremtett világban találsz menedéket a valóság elől, és természetesen te vagy a család megmentője. De nehéz megőrizned az odaadó nő látszatát, miközben a legkorszerűbb technika kérdéseiről beszélsz a pároddal vagy üzleti partnereiddel.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.