Heti horoszkóp: június 21-27. - Az Ikrek álomszerű fordulatra, az Oroszlán kellemetlen vitákra készülhet

2021.június.21.

Izgalmas bolygó együttállással kezdődik a hét, ami a szerelem, a családi és baráti kapcsolatoknak igazán kedvez. Most mindennél fontosabbnak érezheted, hogy a szeretteiddel minőségi időt tölts együtt, és figyelj rájuk.

Heti horoszkóp: június 21-27. - Az Ikrek álomszerű fordulatra, az Oroszlán kellemetlen vitákra készülhet
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

A bosszúságok nem a családod felől leselkedik rád, inkább a munka, az iskola okozhat kellemetlenségeket, de ne hátrálj meg, mindig bízz önmagadban!

Kos (03. 21-04. 20.) A legfontosabb számodra a család és a biztonság. A bolygók kedvező feltételeket biztosítanak az otthonoddal kapcsolatos ügyek elintézéséhez, partnered is rendkívül segítőkész. De micsoda öröm volna megleckéztetni hatalomvágyó főnöködet, csakhogy nem engedheted meg magadnak ezt az élvezetet, ha a családod a te keresetedből él.

Bika (04. 21-05. 20.) 24-e táján talán megismered a szerelem minden gyötrelmét és gyönyörét, a poklot és a mennyországot. És akkor nemcsak beszélsz majd az érzelmekről, hanem tapasztalni is fogod őket. Családodra, barátaidra és mentoraidra üzleti kapcsolatépítési taktikákat alapozhatsz. Vedd igénybe a segítségüket bármiben, használd mentorként őket!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Álomszerű fordulat a munkádban, magasabb pozícióba kerülhetsz, ennek megfelelő díjazással. Megeshet, hogy a párod veszi át a vállalat irányítását. Változás állhat be kedvesed anyagi körülményeiben, amely hatással lehet a kapcsolatotokra. De benned is megszólal benned az üzletasszony, aki nem hallgat másokra, és nem hajlandó tanulni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha most utazol szabadságra, olyan spirituális élményben lesz részed, amelynek hatására másként szemléled a világot. Regényes kapcsolatra vágysz? Megtudod, mit jelent kívánni a pasidat, aki felébresztette benned a vágyat. Teljesítményed elismerésben részesül, külföldön dolgozhatsz, de ne barátkozz riválisoddal, még jó szándékból sem!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Elég sok ellentét alakul ki a munkahelyeden, de a kollégák támogatása nélkül képtelenség dolgozni. Nagy hiba, ha alulértékeled magad. Állj ki az érdekeidért, mert szakmai vetélytársaid azt is tudják, hogyan hárítsanak rád néhány munkát. Ne hozz anyagi áldozatot szeretődért - titkos kapcsolatodban fennáll a lebukás veszélye.

Szűz (08. 24-09. 23.) Fülig szerelmes feleségként vagy partnerként nem is figyelsz a világra, csak a párodra, aki nagyon ügyesen irányít. Bizonyára az üzleti életben is ennek köszönheti a sikereit. Egy társulásból, hasznod lesz, de vajszíved miatt barátaid és rokonaid be tudnak hálózni A pasid görbe útjai bántóak lehetnek, de nem jelentik azt, hogy nem szeret téged.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Képzettséged friss tudáson alapul, ez komoly irigységre és féltékenységre is okot adhat, de nem mehetsz szembe a munkahelyi és családi tradíciókkal. Ha új munkát akarsz keresni, barátra, protektorra támaszkodhatsz. Főnöködnek szüksége lesz a szakértelmedre, de ne játszd előtte azt a szerepet, ami megfelel régimódi elképzeléseinek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A héten hinni kell a szerelemben, nyaralás alatt pedig kell a romantika, a szenvedély. Valaki gyengéden közeledik hozzád, de aztán egyre inkább csak a vágya gyors kielégítésével törődik. Még biztosan nem készült fel a házasságra, legalábbis nem néhány közös éjszakáért cserébe. De külföldi munka, nyereményeső az öledbe hullhat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Otthonodat álmaid palotájává változtathatod, családi vállalkozásodból tisztességesen megélhetsz, de kövess el mindent, hogy visszafizesd az adósságaidat. Kedvesed vagy egyik barátod vonzó, kedves gazdag, de rossz néven vennéd tőle, ha lenyúlná az üzletedet. Alig van aljasabb cselekedet, mint jóhiszemű Nyilasokat fejőstehénnek nézni.

Bak (12. 22-01. 20.) Szenvedélyedtől vezetve a hét közepén fejest ugrasz egy viharos, játszmákkal terhes kapcsolatba, anélkül, hogy józan ésszel átgondolnád a jövőt. Ha kételyek között hagyod a párodat, és képtelen vagy megbízni benne, könnyen megeshet, hogy valaki más hálójába gabalyodik… De csak azért ne házasodj, hogy megoldd az anyagi gondjaidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nemcsak a főnökeidnek, hanem családodnak és kollégáidnak is meg kell felelned, akik nyomást gyakorolnak rád. Ha valaki többet vár el tőled, mint amennyit hajlandó vagy adni, akkor állítsd fel az útjelzőket: eddig és ne tovább! Ám ha megkapsz egy jól fizető állást, ezzel minden feltétel adott ahhoz, hogy megoszd az éltedet a pasiddal.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy szerencsés fordulat révén elérheted mindazt, amiért a szakmádban eddig hiába fáradoztál. Ráadásul szeretőd szekere, és ezzel a tiéd is megszalad. .24-e táján először a szenvedélyes szerelem, utána a féltékenység és az acsarkodás. Váratlan fordulatok, izgalmas események bonyolíthatják barátságaidat, vagy akadályozhatnak egy cél elérésében.

Ez is érdekelhet

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói