A Kos tartson ki, az Oroszlán ne veszítse el önmagát ezen a héten - Heti horoszkóp: Június 7-13.

2021.június.8.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

A Kos tartson ki, az Oroszlán ne veszítse el önmagát ezen a héten - Heti horoszkóp: Június 7-13.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ügyelj arra, hogy ne légy elérhetetlen, ne hagyd cserben a párodat, rokonodat és kollégádat, amikor szükségük van rád! Lehet, hogy tanulmányaid és utazásaid a szokásosnál nagyobb figyelmet igényelnek, de mindaddig, amíg higgadt és magabiztos maradsz, nem érhet baj. De egy anyagi érdekre alapozott kapcsolat nem lehet tartós.

Bika (04. 21-05. 20.) Itt az ideje, hogy felbontsd a bankod és más pénzintézetek leveleit, melyek az utóbbi időben felhalmozódtak. Pénzügyeidet állítsd rá a helyes pályára, és arról is meg kell győződnöd, hogy nem költöttél-e túl sokat. De ne gondold, hogy munkahelyi kalandod egyszeriben művészt, színésznőt, cégvezetőt vagy más hírességet csinál belőled.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A hét második felében számíts technológiai hibákra, megszegett ígéretekre és mindenféle problémára az időpontok, utazások és munkák ütemezésében. Kedvesed pénze szerepet játszhat a szerelem születésében. Ha magasabb szintű életről, vízparti nyaralóról álmodozol, hajlamos lehetsz olyan partnert választani, aki azt jelképezi.

Rák (06. 22-07. 22.) Igyekezeted, hogy gondtalanul szólalj meg, amikor anyagiakról tárgyalsz, a hátráló Merkúr miatt siralmas eredménnyel járhat, de váratlan kaland vagy ismeretség kedvezően befolyásolja üzletmenetedet, anyagi helyzetedet. Ne tiltakozz, ha jómódú pasid vagy támogatód meghív egy hangulatos vendéglőbe, hogy elcsábítson!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Úgy tűnik, hogy társasági életed elakad egy olyan kellemetlen helyzetben, amelyből nem tudod, hogyan kerülj ki. Ha a munkahelyeden rájönnek, mi van közted és a főnököd között akkor vége a tekintélyednek. Vajon nem veszélyes ez a szakmádban? De vagy benne vagy a pasi életében, vagy nem. A kettő egyszerre nem megy.

Szűz (08. 24-09. 23.) Keményen dolgozol, de gondosan ügyelj rá, hogy a munkahelyeden ne lehess szóbeszéd tárgya, rosszindulatú pletykák célpontja. Mikor elfogadod barátod vagy egy külföldi cég ajánlatát, tényleg segítségre találsz, és könnyedén beletanulsz mindenbe. Ám ha szerelemről vagy kalandról van szó, jól kiépített védekező rendszered nem fog működni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha bármilyen utazási terved van, mielőtt távozol a munkahelyedről, legalább háromszor ellenőrizz mindent! A munkád, szakmai népszerűséged és a díjazásod is megfelelő, de ha lefekszel a főnököddel, nem könnyíted meg a dolgodat, talán még veszélyes vizekre is evezel, hacsak nem választjátok szigorúan külön az üzletet és a szerelmet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tartsd szem előtt a bankszámládat és faragd le a felesleges kiadásokat, mert a héten felbukkanhat egy könyvvizsgáló, aki az utolsó számlatömböt is ellenőrzi! Partnered ebben az időszakban valami mást akar, mint eddigi szolid, egyhangú családi életét. A legizgalmasabb szerelmi fészek lehetőleg külföldön vagy a vízparton legyen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A hátráló Merkúr hatással van házasságodra és munkahelyi kapcsolataidra. Ha igazságtannak érzel egy helyzetet vagy titkok vannak közted és partnered között, akkor azok most felszínre kerülnek. Valaki majdnem a magáévá tehet az íróasztalon, de a munka az munka, az üzlet az üzlet, a szex pedig szex. Csak egy bolond keveri össze őket.

Bak (12. 22-01. 20.) Sose titkoltad, hogy többre vágysz, mint egy kényelmes kis állás, amely meglehetősen jól fizet. Ám ha úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz, egy szakmai vagy üzleti rendezvényen hirtelen megzavarhat valaki, akit először látsz életedben. Ha kiderül, hogy ő lesz a főnököd, ez először mulattatni fog, aztán majd rátértek az üzleti kérdésekre is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Most lehetőséged van állást változtatni, újra kapcsolatba lépni régi munkatársaiddal, projektjeiddel vagy hobbiddal, ha úgy gondolod, hogy érdemes. Kedvesed szívesen rendbe tenné vállalkozásotok szénáját. Lehet, hogy megtalálod kapcsolatodban az elveszett szikrát, vagy felfedezed, hogy jelenlegi kapcsolatodat nem érdemes megmenteni,

Halak (02. 20-03. 20.) Ha az otthoni munkádhoz, háztartásodhoz vagy a betervezett lakásváltoztatáshoz szükséged van egy új berendezésre, ne hagyd, hogy a hátráló Merkúr elbizonytalanítson. De feltétlenül olvasd el a garancialevelet vagy a bérleti szerződés minden egyes feltételét. Viszont viharos gátlástalansággal megkívánod jómódú szponzorodat.

Ez is érdekelhet

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói