A Skorpióra forró szerelmes percek várnak, a Nyilasnak választani kell - Heti horoszkóp: Május 24-30.

2021.május.24.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

A Skorpióra forró szerelmes percek várnak, a Nyilasnak választani kell - Heti horoszkóp: Május 24-30.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod nem telefonál, és mindig pénzügyi problémákkal hozakodik elő, ne legyél áldozat, és annak se dőlj be, amit részegen mond. Ha valami nem működik a kapcsolatban, akkor a hét végén beszéljetek róla. Amíg képesek vagytok beszélgetni, addig a megoldást is megtaláljátok. Munkádat elismerik és díjazzák, csak ne szerénykedj.

Bika (04. 21-05. 20.) Barátságaidban a hét közepén félsz a csalódástól, a kihasználástól, mert oly sokszor megégetted magad… Ha még mindig a bohém alakokat és a művészeket kedveled, ne lepődj meg, ha az őrületbe kergetnek azzal, hogy kizárólag kiadásokat és veszteségeket tartogató kapcsolatot folytatnak veled. De jobb helyzetbe kerülsz anyagilag.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Sosem hittél a mesékben és az álmokban, de most hová lett az annyit emlegetett józanságod? Hivatásodban vagy a szerelemben ne építs légvárakat, fölmerülhet ugyanis benned, hogy esetleg hamis következtetéseket vonsz le abból, hogy meglehetősen sok időt töltesz főnököddel. De íróként, kereskedőként óriási hírverést csaphatsz termékeidnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Furkálódás, rosszindulat, pletyka - rokonaid, barátnőid titkolnak valamit előtted, de vajon számít egyáltalán valamit a bocsánatkérésük? Talán elhiszed, hogy meg fognak változni, de ha titkolóznak vagy hazudnak, akkor ne adj nekik még egy esélyt. Ha valakivel valamit megbeszélsz, az még távolról sem jelenti azt, hogy a másik megígérte.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Barátod vagy főnököd megpróbál hízelgéssel elszédíteni, egy üzleti kapcsolat egyenlegét is negatívnak ítéled meg. Ha ez túl gyakran történik, meg kell vizsgálnod, hogy az értékrendetekben van-e annyi közös elem, ami még megalapozhat egy tartós kapcsolatot. Szövetségeseiddel viszont gördülékenyen dolgoztok együtt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem elég, hogy foglalt és elérhetetlen pasid, aki mindenben az ellentéted, megszegi egyértelmű szabályaidat, ráadásul még a jól fizető megbízásokat is elhalássza céged elől. Az is bosszant, hogy akkor tör be az irodádba, amikor főnököddel vagy fontos ügyfelekkel tárgyalsz. Félő, hogy túl sokat akarsz, s ehhez képest túl keveset fogsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Külföldön belemerülhetsz a testi örömök pezsgőfürdőjébe, de vakációs kalandod elvérezhet, szeretődet ugyanis nem te érdekled, hanem a pénzed vagy a védettségi igazolványod. Ha beiratkozol egy tanfolyamra, összejöhetsz a professzoroddal, aki azonban ritkán marad egy helyen olyan sokáig, hogy tartós kapcsolatot alakíthatna ki.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki beindítja a fantáziádat, de a szerelmi fogadalmak és az ígéretek a hét közepén csak arra jók, hogy sorra megszegd őket. Ám ha a párodnak van titkos viszonya, hát visszafizeted neki. Ha egy jómódú szeretővel sikeresebb leszel az üzleti életben, a másik hamar ráébred, hogy talán nem egészen önzetlenül bolondítottad magadba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Amikor azt hiszed, hogy a pároddal, főnököddel és rokonaiddal végre közös nevezőre kerültök, valahogy mégis félresiklik minden beszélgetés. De lehet, hogy egyszerre két személybe vagy szerelmes? Családod tagjait támogatnod kell a lakás fenntartásában, de különféle kifogások és ellenvetések kezelését is gyakran kell gyakorolnod.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha rájössz, hogy a fiúd megcsal egyik munkatársnőjével, lehetőleg a munkahelyén keresd fel vetélytársadat. Ám ha ott a főnököddel találkozol, történhet köztetek egy s más, amit nem fogsz kitörölni az emlékezetedből. A munkában szükséged lesz egy társra, amikor olyan feladatot kapsz, amelyet csak valakivel együtt oldhattok meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a kedvesed a pénzedre utazik, akkor hadd menjen, ahová akar – de ne tartsd el! Abban viszont biztos lehetsz, hogy ő éppoly kevéssé keres tartós kapcsolatot, mint te. A gyerekek, a szórakozások örömet okoznak, de az anyagiak gondot jelentenek. A hét végén kreativitásodnak vagy szeretődnek köszönhetően pénzügyeid jobban állnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Már elkeltél? Gyakran hányod hitvesed szemére, hogy soha nincsen otthon, és mindig fontosabbak számára saját rokonai és a megbízatásai, mint a családi élete. Ám ha ő azt akarja, hogy az étel mindig az asztalon legyen, és a papucs kikészítve várja, amikor hazaér, nem marad más hátra, mint befogadni helyette egy szexis albérlőt.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói